čakám dievčatko :))

tana 147

kraaska...aj takí sprostí ludia ako NEMAMA bohužial zijú medzi nami...a ona by si ho určite nevymenila...to ti poviem, lebo ja som velmi chcela dievčatko a teraz sa neuveritelne teším na chlapčeka...

kraaska

nemama tebe asi šibe!o com to tocis?keby ze mam chlapceka tak isto sa tesim ako na dievcatko...co ti vies o mne,vypadni odtialto...

nemama

A keby si cakala chlapceka, sla by si na potrat alebo vymenila ho? Vidno, ze si este mlada a priority nemas usporiadane, lebo ty chces babiku, nie dieta...Esteze vestkyna mala pravdu...

lenuliatko

babyyyy nemali by ste si farbit vlasy v tehu.jedine ak farbami ktore su napriklad olejove.tie su prirodnejsie a nie je tam tolko chemikalii.nefarbite si vlasy.

kraaska

hope ty asi myslis ci to neskodi bábu,nato neviem odpoved ake aj ja si farbim vlasy aj teraz v tehotenstve..kam ja idem robia 3d za 33eur a spravia nam 20min.dvd a 2 snimky :))

mojaeni

Myslis ci to neskodi vlasom? podla toho, ake ich mas.
Ja mam teraz mizerne vlasy, odkedy som tehotna, sypu sa mi z hlavy,uz sa bojim, ze do porodu mi nezostane vobec nic.
Ale pri prvom thotenstve som mala vlas uplne super, vobec sa nemastili, boli pevne,nepadali, dokonca rastlo mi ovela viac novych...nuz je to individualne.

hope

ahojte baby, chcela som sa spytat ci v prvom trimestri je OK ak sa meliruju vlasy, ci to neskodi?? vie mi niekto poradit? vopred dakujem

mojaeni

Moj muz sa ma tiez pytal,naco si to idem dat robit,za tolke peniaze. ale jednoducho som sa objednala a jemu som uz len povedala, ze idem, s nim alebo bez neho. Chce ist so mnou. To ze je to biznis na tehotnych zenach, ja asi nezmenim.

mojaeni

vies, vsade ti povedia inak. napr tu u nas kam idem maju napisane, ze najidealnjesie je od 18do 26tyzdna,v KE v Centre prenat. diagnostiky maju uvedene za bude niekedy na ziciatku 11-14tyzden, alebo potom po 24tyzdni...
Ja ked som sa objednavala, tak mi povedali, ze teoreticky sa da urobit hocikedy amaju mamicky, co pridu aj dvakrat..
Najlacnejsie to nie je. U nas to vychadza do 2000Sk.ALe je to aj s DVD a mas to an cely zivot ako pamiatkua spomienku.

tana 147

a tento 3D ultrazvuk sa da urobiť v hociktorom týždni??? asi ho nejako prehovorím...ja by som toho drobčeka chcela vidieť...a je to pekné, si to hocikedy potom aj pozrieť.