čakám dievčatko :))

mojaeni

Dakujem ele, lenuliatko.
Ja som rada, ze je len jedno, dvojicky by som osobne nechcela, aj ked to moze mat cosi do seba.
V nasej rodine je len jeden chlapcek , ja mam dve sestry, kazda ma po dve deti, najstarsi je chlapec , inak same baby a pokracuje to dalej:o)

ele

:-D Moja svagrina ma dvojicky, ti sa ti postaraju o zazitok na cely zivot :-)) Mala bezproblemove tehotenstvo, ale bala sa omnoho viac ako ked cakala jedno. Malicka mala po porode otlacenu lebku, lebo sa hlavickou opierala o chlapceka, ale teraz maju rok a pekne sa vyformovala :-)

lenuliatko

ale jasne ze suuuuuuu.....chlapcekovia su suprovi tak isto..radi sa tulia :)ja len tak povzbudzujem.ja by som chcela dvojicky.to moze byt tiez zazitok :D

lenuliatko

moja eni gratulujem aj ja.dievcatka su suprove :Dmne sa z tych mien co si napisala paci SOFIA.ked bude moje dalsie dietatko dievcatko bude sa volat ESTER.myslim ze nie je take otrepane a je nezvycajne.
tana to je ale riadne smutne.asi musia byt z toho vsetci horovi vsak?:( ja neviem co by som robila.panecku az mi tak z toho prislo clivo.joj.

mojaeni

tana, mena este nemam jednoznacne vybrate.paci sa mi viacej mien, napr. Nikola, Sofia, Izabela,ale ani pri jednom, ale to su skor pre mna len take moznosti,co by mohlo prichadzat do uvahy. Tentoraz nemam vysnivane meno pre svoju dcerku.

mojaeni

tana,
no tak to je naozaj smutne. A co presne sa stalo? Ono sa stavaju aj taketo veci, ze aj v piatom mesiaci zena potrati, alebo neskor porodi, ale ja na tieto pripady radsej ani nechcem ani myslieta pripustit si, ze by sa mi nieco podobne mohlo stat.
Ja som tirz podla toho lenivceka myslela na to, ze to asi bude chlapcek, no lekar s istotou a suverenne urcil pohlavie. TAk si tam zatial asi len tak vegeti.
A ako sa inak mate kocky, aj ty krasaka, citite sa dobre? Ja hej a stale by som len jedla a jedla:o)

tana 147

mojaeni...gratulujem ti ku dievčatku:DD a aké mate pre nu meno?? no ale sranda je to, že si spomínala, že malo kopká oproti tvojej prvej dcerke:D tak som si myslela, že to bude chlapcek..lebo aj mojmu maličkému drobcovi sa moc nechce...inac, som v soku, čo som vam písala o tej mojej sesternici, že mala vačšie brusko, že čaka o mesiac a pol skor, tak vcera nam pisala, že porodila, no mrtve, tak som bola riadne v šoku....

mojaeni

Ahojte,
tak uz aj my vieme, co to nosim pod srdieckom. Je to dievcatko:o) Ten moj muz snad nevie robit chlapcov.
vcerajsi ultrazvuk bol naozja zazitok, vsetko sme popozerali, doktor mi vseko poukazoval, povysvetloval, od prestkov na ruckach, nozkach, az cez vsetky organy dietatka. Pani, mala taka pohodacka, len si lebedila s ruckami za hlavou a ked mi sibrinkoval doktor po bruchu, normalne bolo vidiet, ako ju to rusi, stale si skryvala tvar ruckami, bolo to ohromne. A potom sme ju tak unavili, ze zivla, zavrela ocka a koniec uz spinkala.
Aj fotku mam ako spinka, s rucickou podopretou za hlavkou.
Baby a nveiem, ci je to mozne, ale ja som uz teraz videla,ako sa podoba an mojho muza:o)

ele

No ja prave naopak,asi som divna, ale neviem ci po porode budem mat chut na navstevy kamaratiek a kamaratov, chcem si ten zazitok s narodenia babatka uzit spolu s manzelom :-) Maximalne by som uvitala najblizsiu rodinu, ale aj tych az asi ked uz budem doma aj s babatkom. No neviem, mozno len teraz mam tie pocity a ked budem v nemocnici, bude sa mi cniet za ludmi.. neviem.