čakám dievčatko :))

kraaska

ele tes sa ze si pribrala,ja sa zas trapim nad tym ze som malo pribrala,obcas aj zvraciam,aj vcera aj v nedelu vecer...kedy mas ty vlastne termin?

ele

kraska ja som tiez mavala bolesti v pravych slabinach, jeden cas som si myslela ze je to slepe crevo, ale vsetko bolochvalabohu v poriadku. Teraz uz mavam kontrakcie, dost bolave... ale iba raz za cas.

kraaska

tana taka striedava bolest,raz menej raz viac ma bolela cela prava strana od podbruska az hore,...teba asi trapi zapcha,aj mna trapila,teraz papam menej chlebika a viac ovocia ,zeleniny,pijem vela ovocnej stavi a volajak sa mi to napravilo :)) kolko ste uz pribrali,ja 3kg,neni to malo??

tana 147

a inááááááč náš Kristian kopká už silno..normalne to už aj moj manžel vidí okom..doteraz som to iba ja cítila. Je to krasny pocit...a hlavne večer alebo v noci ho citim no som rada...a ked ho necítim tak som nervozna

tana 147

krasska a aké bolesti???lebo aj ja mavam také brutalne ale to preto, že nechodím na WC lebo sa mi jednoducho neda...mam zastavene vetry...neviete mi niečo na to poradiť??? normalne mi to niekedy ide do praveho stehna..viem že to je problem s cervami..lekar mi povedal, že to je u tehotných normalne....ale ako sa zvíjam v bolestiach hlavne vecer ked sa najem to neprajem nikomu

lenuliatko

ahoj kraska.tak to ta chapem ze ta vytsrasila.aj moja mala ma vystrasila.a potom som len lezala s nohami hore.
treba byt v pokoji :)

kraaska

ahoj baby,my sme boli vcera na pohotovosti,od rana som mala bolesti,ale nastastie je vsetko ok,dostala som lieky...nasa mala nas poriadne vystrasila :((

mojaeni

kraaska, ahoj.
neboj, pokial ju citis, tak je to v poriadku. Ja stale citim len tak slabucko, take zblnknutia. Len niekedy v noci mam pocit, ze mam take tvrdsie brucho a vyraznejsie pohyby som citila snad len zo dva ri razy. Vidiet volnym okom to este stale nie je.

kraaska

mojaeni blahozelam k dievcatku :)) my sa mame fajn,len dnes je nejak leniva,uz som aj trosku nervozna ze ju citim len tak slabulinko :((