...ale priatel sa zblaznil. neveri,ze je jeho,pricom za celych tych 5 rokov co sme spolu som nikdy na ineho chalana ani nepomyslela,ani som sa s inymi bez jeho pritomnosti nestykala osamote, chodili sme von spolu a s jeho kamosmi..neviem co robit,on sa musel zblaznit,mozno to je obranna reakcia pred sokom z toho,ze cakam male..ale ako mi to mohol povedat??? =(((((
cakam malinke,ale...
co k tomu dodat...moj nazor - v kazdom z poslednych prispevkov je cosi pravdive..v kazdom pripade by som si asi sadla a poriadne sa zamyslela spatne nad vztahom, aky bol, ako splnal moje predstavy, v com ma sklamal a hlavne co sa tyka rozhovorov o dietatku, isto ste na taku temu v minulosti natrafili..podla toho zrejme budes moct lepsie posudit(lebo len Ty sama vies, ako to s Vami vlastne vsetko bolo a je..) ci bude lepsie pouzit mile slova, ako napisala figurka, alebo zautocit, ako napisala liana(hovori sa sice, ze najlepsia obrana je utok, ale neviem,ja to neschvalujem vzdy v kazdom pripade..)..a ze sa hanbis priznavat, co sa z neho vyklulo..moj nazor - nemusis sa hanbit, ved Ty sa nemas preco hanbit..nepodviedla si, neklames..on je ten, ktory si tu hanbu sposobi, pretoze Ti neveri a dietatko, ktore cakas, je Vas dvoch..Ty si praveze uzasna osobnost, ked si odhodlana si to dietatko nechat, aj napriek vsetkemu!mne keby svokra teraz zahlasila, ze neveri, ze dcerka je manzelova, v momente viem, ze by som jej odvrkla, ze s kludom si dam spravit test a este si ho aj zacvakam, ked neveri..hanbu by mala ona :)..
...alebo naň jednoducho zaútoč. Skrátka mu povedz, že si dieťa nechávaš, či verí, alebo neverí, že je jeho. Po jeho narodení ale bude naň platiť celých 18 rokov, nech si to uvedomí. Samozrejme si ochotná ísť na testy, povedz mu, že sa pekne strápni, keď vyjde na javo, že je otec, ale tie testy zacvaká. A ešte skús cez jeho rodičov. Veď to bude aj ich vnúčatko. Porozprávaj sa s jeho mamkou (podľa toho aký máte spolu vzťah), povedz jej ako sa zachoval, nech sa chlapec hanbí. Každopádne ti poviem jednu vec: Nedúfaj, že sa zmení jeho správanie. Zlyhal v najdôležitejšej chvíli. A hlavne zlyhal ako muž. To s týmto chlapom chceš žiť?
Každopádne si úžasný človek, lebo si sa rozhodla dieťatko si nechať i napriek okolnostiam. Si veľmi silná, moc ti držím palce.
ja by som to riesila asi takto...v klude mu povedat ze ho lubis a ze nikdy by si ho nepodviedla...a pod...ty musis mat teraz klud a nie stresovat... ked sa mu nepaci dovidenia...dajak to hadam zvladnete ked si male chces nechat rodina ti isto pomoze ..aj mne to pripada tak z toho co sa tu pise ci nahodou tie sceny nerobi koli tomu aby si ho nechala...vela chlapov ma take zmyslanie aby oni neboli ti zli...tak robia hovadiny a cakaju ze zeny to s nimi nezvladnu a tak si ulahcia rozchod...ale my to nevieme jedine on co sa mu odohrava v jeho gebulke... v skratke povedz mu ako je pre teba dolezity a ze si to od neho necakala take utoky ze si sa v nom sklamala...ved ked clovek miluje dokonca krasnych 5 rokov toto z huby by veru vypustit nemal... ked neveri ze si tehulka chodte kupit test nech ti sam kupi ty mu ho pred ocami ocikaj a hotovo...nebude ti predsa robit sceny este pred lekarkou... je to na nom ako sa k tomu postavi nepocuvaj take nazory nechaj ho a podobne je to vas zivot. dieta by malo mat oboch rodicov...ide o jeho stastie...
ale ved to ste sa museli bavit o detoch, ked sexualne zijete za ten cas musel ratat, ze bude raz otcom... toto je uz dost silna reakcia.. ked spolu zostanete, zas mu zasibe ked budete cakat druhe? a zacne vsetko od zaciatku?
oprava: "vZťah" , nie vsťah
A ako sa správal celých 5 rokov keď ste boli spolu??? Aký ste mali vsťah???
Možno je to reakcia, že nieje na to pripravený, že nieje zrelý byť otcom.. Predtým bol aký vo vzťahu???
bude rozchod najlepsie riesenie pre vsetkych?
rozid sa s nim... chces aby ta takto tyral cely zivot? miminko sa bude mat lepsie ked budes ty kludnejsia... ano, peniaze robia stresy, ale psychicke tyranie je najhorsie..
rozid sa s nim...
viete holky,neustale zvazujem moznost vykaslat sa na neho,aby ma netrapil,ale ved musim mysliet na male,na to,aby som mu mohla dat co najviac,aby bolo o neho dobre postarane. proste som medzi dvoma kolesami - bud rozchod definitivne,aby som mala klud ja,alebo znasat toto jeho hlupe spravanie a dufat,ze sa znormalizuje a budeme stastní.
proste neviem ako dalej, fakt neviem..a este ked sa blizi ten piatok..uz teraz mam strach ako to dopadne