...ale priatel sa zblaznil. neveri,ze je jeho,pricom za celych tych 5 rokov co sme spolu som nikdy na ineho chalana ani nepomyslela,ani som sa s inymi bez jeho pritomnosti nestykala osamote, chodili sme von spolu a s jeho kamosmi..neviem co robit,on sa musel zblaznit,mozno to je obranna reakcia pred sokom z toho,ze cakam male..ale ako mi to mohol povedat??? =(((((
cakam malinke,ale...
ja sama som zmätena,ale uplne. poznam ho ako uzasneho cloveka, aj mame som vcera vravela,ze vzdy mi bol ochotny pomoct, v comkolvek pri mne stal,vzdy mi pomohol a ja teraz NECHAPEM
tomu,ze mu nezalezi,ze co bude s malym ja nechapem takisto.. a stale dookola nad tym premyslam
monika máš práávduuu
ja takeho človeka nikdy nepochopim. nevravim ze dvaja ludia maju byt spolu len koli dietatu, ale mojej hlave nikdky nebubude jasne ako sa niekto moze vykaslat na vlastne dieta, ja by som nemohla v noci spavat keby ze viem ze niekde je moje dieta a neviem čo je s nim, čo robi a tak. to iste plati o matky ktore maju deti v domovoch... je to proste velky kus K.K.ta!!!!!
dakujem baby!
vcera moja mama ma nasla ako sedim a tisko placem,tak sa vypytala par otazok a mu zavolala. tak on jej povedal,ze ja som mu nedala dovod,aby mi veril,ze som tehotna (videl test,dopichane ruky a vie,ze mam tehot.knizku!!!!),dalej,ze je vsetko na mna,ze jemu je to jedno,lebo je to jedno aj mne a podobne veci jej tam rozpraval. mama mu povedala, ci zodpovednost mu nic nevravi,tak povedal,ze aj ja mam zodpovednost a ona povedala, ze ja si ju plnim na rozdiel od neho.pytala sa,preco je taky tvrdohlavy, preco sa zachoval takto prave teraz, ze ked chce,ze sa mozu porozpravat bez mojej pritomnosti,len oni 2..povedal na to, "dovidenia".
moja rodina mi povedala,ze nech sa rozhodnem akokolvek,budu ma podporovat,aj ked by nesuhlasili,budu to respektovat. narazali na interrupciu,aj ja som o tom premyslala,ale rozhodla som sa,ze to male za nic nemoze a mozno by som v buducnosti lutovala. mozno by mi bolo teraz lepsie dostudovat,odist do zahranicia a podobne,ale stalo sa.
premyslala som aj nad tym,ze si teraz dam prihlasku na Mgr.studium a skusim nejako zabojovat,aj ked neviem ci to nebude na mna privela. sama, male,skola... ale dala by som si asi IŠP a mozno by som to zvladla,alebo sa teraz prihlasit,v juni na skusky a keby som si to rozmyslela,tak by som si dala rocny odklad. ozaj neviem co dalej
termin mam 5.10.2009, ked vidim ten datum - moj byvaly priatel je oktobrovy,mohol by oslavovat s malinkym...ale...
dnes idem do brata vecer a on do prace,takze sa stretneme v buse, aj ked nebudeme pri sebe sediet,budeme jeden na druheho zazerat takmer 2 hodiny a dokonca vystupime na tej istej zastavke
uz nemam strach z toho,uz mi je to "len" luto =(
SAFA- moja citala som tvoj prispevok a je mu lutoako sa sprava ale ked neviem ci to chlapom ako narokom preskoci vtedy ked by nemalo.ja dufam ze sa spamata a vsetko sa ujasni.pisala si ze ti pisal ze to je tvoja vina ale to niehje pravda len on si nevie priznat chybu a to ho zoziera ale neboj moja on si dufam uvedomi aky je hlupak a ako sa k tebe hnusne spraval a ked ta miluje vrati sa a bude ti nohy bozkat.ved laska nemoze len tak z nicoho nic zaniknut a este ked ste tak dlho spolu.keby sa nieco zmenilo tak napis ako sa mas.pa drzim prsteky
tak a je po vsetkom, rozisli sme sa =(((((((