...ale priatel sa zblaznil. neveri,ze je jeho,pricom za celych tych 5 rokov co sme spolu som nikdy na ineho chalana ani nepomyslela,ani som sa s inymi bez jeho pritomnosti nestykala osamote, chodili sme von spolu a s jeho kamosmi..neviem co robit,on sa musel zblaznit,mozno to je obranna reakcia pred sokom z toho,ze cakam male..ale ako mi to mohol povedat??? =(((((
cakam malinke,ale...
tak s tým mohol rátat, ze otehotnies,..mozno je este nedozrelý
vypisoval mi potom same sprostosti,ale ked som mu napisala,ze ked sa male narodi,ze to budem moct dokazat akymikolvek testami,ze je jeho, kus ho to skrotilo..proste,sprava sa ako sialeny
a ked ma pochybnosti, test otcovstva to vyriesi.nech cvaka,ked je mudry.
no cakala som asi to,co nie je pravda,ako to tak vnimam, a to to,ze ma zodpovednost a rozum..
je to sok ,safa.a daj mu razne najavo, nech z neho ihned vytriezve.ak nevie zobrat zodpovednost za svoje ciny, aky bude otec????
ale vies, bol uplne normalny,a ked som mu to s nadsenim oznamila,tvaril sa akoby ani nevedel,co znamena milovanie a ake moze mat nasledky,zachoval sa ako blbec
Hm, asi to nebolo planovane, co? Chalanisko ma 25 rokov...Co si cakala?
reakcia mala byt, ze mal byt stastný, nechce sa uz s tebou rozíst, ked zvaluje na teba, ze to nie je tvoje dieta?
ma 25 rokov,takze nejaky rozmu by mal mat. a po 5 rokoch taky skrat?? a neverim,ze sa so mnou zabaval celych 5 rokov
tak ja ti to vysvetlim...proste sa s tebou pozabaval, na to si mu bola dobra, a zavazok v podobe decka on nechce. asi je este mlady, chce si uzivat, a nie kocikovat :o)