cakam malinke,ale...

Príspevok v téme: cakam malinke,ale...
safa

...ale priatel sa zblaznil. neveri,ze je jeho,pricom za celych tych 5 rokov co sme spolu som nikdy na ineho chalana ani nepomyslela,ani som sa s inymi bez jeho pritomnosti nestykala osamote, chodili sme von spolu a s jeho kamosmi..neviem co robit,on sa musel zblaznit,mozno to je obranna reakcia pred sokom z toho,ze cakam male..ale ako mi to mohol povedat??? =(((((

dieta

mna este napadlo, keby si ho nechala tak a ked sa ti narodí babo potom bude lutovat u uvedomí si koho stratil, pre jeho hlúpost, a potom sa mozno bude chciet k tebe vratit a ak ho budes stále lubit tak sa k nemu vrátis

fialka_4

Citala som tuto temu od zaciatku...
je mi to luto...
vazne to cele posobi tak,ze tan chlap si Vas nazasluzi...
Mne keby take veci vravel,sa snim ani nerozpravam....ale mne sa hovori lahko...
no...bud silna...

safa

je to tazke rozhodnutie,ale pokial sa nemieni zmenit,teda vlastne nie on,ale jeho spravanie,bude mi lepsie asi samej-ved ma len trapi do certa,a ja ho tak lubim..

safa

najnovsie mi oznamil,ze chce ist so mnou k mojej lekarke,lebo sa chce opytat,ci som fakt tehotna..chapete? ja ho tam nepustim,ved mi nebude robit sceny,magor

sajfina

tak to je už priveľa,čo s takým chlapom,lepšie vám bude bez neho....raz to možno oľutuje,keď testy ukážu,že je jeho,ale kašli na neho,nezaslúži si teba ani bábätko

safa

kikina-tak priatel je zo dna na den hnusnejsi..dnes vsak stale vyvolaval,takze az tak jedno mu to nebude, ale ma uraza,co ma rani.. nespoznavam ho,je akoby niekym inym.
budetofajn-poznam antikoncepciu,uzivala som ju, a bavila som sa aj s lekarkou, a muselo tam dojst k nejakemu skratu prave v tie dni,ked som zvracala-takze nehovorim,je to aj moja chyba,mala som dozerat,ze som zvracala a moze sa daco stat, ale teraz sa to nevrati,a lutovat je neskoro, teraz je hlavne to,co s malym, a ja si ho necham, aj ked jeho tatko na neho kasle a aj na mna teda

budetofajn

safa a co takto vhodna antikoncepcia? Sulozim 15 rokov, casto a dieta mam len jedno - planovane. Ja v neplanovane otehotnenie jednoducho neverim...Ale co uz, ja si myslim, ze sa z toho spamata. Je to len prvotny sok. Keby som nebodaj zistila, ze som tehotna, sama by som panikarila...Nechaj ho na pokoji, on sa obrati, neboj.

Najčítanejšie články