...ale priatel sa zblaznil. neveri,ze je jeho,pricom za celych tych 5 rokov co sme spolu som nikdy na ineho chalana ani nepomyslela,ani som sa s inymi bez jeho pritomnosti nestykala osamote, chodili sme von spolu a s jeho kamosmi..neviem co robit,on sa musel zblaznit,mozno to je obranna reakcia pred sokom z toho,ze cakam male..ale ako mi to mohol povedat??? =(((((
cakam malinke,ale...
Safa - ked takto vymysla, skusim Ti poradit jedno..az nabuduce zacne, ze si vymyslas, tak mu surovo povedz, ze vtedy a vtedy mas poradnu, ze ho cakas, ze tam pride, ak teda chce viditelny a hmatatelny dokaz, ze cakas babatko a ak nechce,tak aj tak ho uvidi, az budes mat brusko a pojdes na testy a nech Ti uz konecne da pokoj, lebo s takym idiotom(pardon za vyraz, ale aj to je podla mna moc slusne..) sa uz nemienis stresovat a toboz nie uz Vase dieta, ktore uz tak malicke tyra...a zlozit, ak Ti bude telefonovat, necakat ani na reakciu.nedvihat telefonaty, neodpovedat na sms, tvrda ignoracia..neviem, ci je to vobec dobra rada, ale ak by si take nieco urobila, verim, ze to bude velmi boliet..mozno takto by som to riesila ja...
ja uz nic nechcem, zas mi pise,stale ma len obvinuje, ja uz len chcem klud.
uz to nezvladam,nechapem,ako moze pista to,co pise
noo a potom raz ked pride Pan Pravy,tak to bude vsetko este lepsie :o)
hej hej,to pominie ked uvidis male babo :) take krasne ako sa na teba pekne pozera :) neboj nic,vsetko bude dobre.a niekedy je lepsie byt sama,ako s debilom. sice to v tvojej situacii je nezavideniahodne,zvladnes to.ver si !
vyplakat sa treba.. a v tvojej situacii je to normalne... ale urcite ked zbadas miminko tak budes stastna:) a zvladnes to..a budes skvela mamina, uvidis:)
dakujem
bojim sa ,ze ako mamina zlyham a nebudem moct dat malemu to,co mu na ockach uvidim =(
a nie som silna, ja sa na taku len pred vsetkymi hram,alelen co som sama,ako teraz,placem. ale pred rodinou nechcem, nechcem,aby sa trapili este aj pre to,ze sa trapim ja
citam to tu a je mi ta strasne luto :(..ani neviem co na to vsetko povedat.. len ze ma mrzi ze taki idioti existuju..to fakt bol 5 rokov normalny ? .. drzim ti palce,urcite to zvladnes vsetko,budes skvela mamina a prestan sa uz stresovat,aj ked je to tazke..ale budes mat babo jemu prospeje klud a pokoj.vela stastia ti prajem !!
safa, nie je to od neho fér.. prečo ti takto ubližuje??.. ked nema zaujem, nech ti aspon nepise taketo veci, ved to je hrozne..ponizujuce.. smutne.. drzim ti palce:(.. snád dostane rozum..a ked nie, tak ti za to nestoji, aby si ohrozovala seba a aj malinke stresovanim..viem že to musi byt hrozne tazke.. ale ty to zvladnes.. musis byt silna.. co očividne aj si:)...
viete co mi dnes oznamil? ze si vymyslam,ze som tehotna.jemu muselo totalne prepnut,a ked som sa ho opytala,ci chce vidiet teh.knizku,povedal,ze nie.
a potom som mu povedala-fajn,pojdes so mnou za lekarkou a potom uz das pokoj,tak povedal,ze dobre, potom som nasada na bus a on mi vola,ze nikam nejde,lebo si to vymyslam. tak som mupovedala,nech nas teda uz encha na pokoji, napisal mi dalsich 5 sprav, v ktorych ma urazal a obvinoval zo vsetkeho a najviac ma zabolelo,ked mi napisal,ze nikdy som s nim nebola kvoli laske,ako som tvrdila,ale ze mi islo o to,aby som si uzila a o peniaze. aj ked som darceky nechcela,aj ked som chcela platit jedlo,hocico,nikdy mi to nedovolil.
a to mi ublizilo, ako si moze mysliet,ze som s nim viac nez 5 rokov nebola z lasky? ved to je chore.
stale mi len ublizuje a vyhraza sa,mozno ma chce zdeptat,alebo aj neviem co.
a ked som sa opytala,ci jeho rodicia budu chciet navstevovat male, vysmial sa mi do oci a povedal,ze co na neho skusam, robit sa ubohou a naivnou.
proste...lubim ho,a tym viac mi jeho slova ublizuju