...ale priatel sa zblaznil. neveri,ze je jeho,pricom za celych tych 5 rokov co sme spolu som nikdy na ineho chalana ani nepomyslela,ani som sa s inymi bez jeho pritomnosti nestykala osamote, chodili sme von spolu a s jeho kamosmi..neviem co robit,on sa musel zblaznit,mozno to je obranna reakcia pred sokom z toho,ze cakam male..ale ako mi to mohol povedat??? =(((((
cakam malinke,ale...
dd v tom mas pravdu.nech si da urobit DNA testy a ked sa ani potom nespamata tak je t poriadny blbec.a ked sa spamata nech sa trapi on aky bol blby ze ti neveril.
safa nepochybuj o sebe určite si uzasna zena, ktora mala len smolu na chlapa. v živote to bohuzial tak chodi ze aj ten najlepsi chlap sa v okamihu zmeni na debila, niekedy aj po dvadsiatich rokoch. velmi s tebou citim a prajem ti aby sa ten tvoj spamatal čim skor a ked aj nebudete ako partneri, tak dufam ze aspon na svoje dietatko sa nevykasle a bude aspon zodpovednym rodičom ked uz nie partnerom.
to ano..to mas pravdu...nastastie mam to stastie, ze manzel stoji pri nas..neviem si ani len predstavit, ako by som sa trapila, keby sa na nas vykasle...ale viem urcite, ze tiez by som sa nevzdala ako Ty!nemala by som na to srdce, ist na potrat, vycitala by som si to do konca svojho zivota, neodpustila by som si to, ked by som si dala vziat moje vlastne dietatko!myslim si, ze som velmi citliva a preto by som to nezvladla, ist na potrat..
dd ale mame jeden obrovsky a podstatny rozdiel medzi nami.
tiez som mohla mat vsetko fajn,dokonca moja rodina mi nic nevycitala,anopak podporila ma,ale ten rozdiel medzi nami je ten,ze pri tebe tvoj drahy stoji a nas opustil
nestali sme mu za to
Safa, ja Ta chapem..presla som si vselicim..o mne pochybovali vlastni rodicia, ze skolu dorobim, ked som bola tehotna..ocino sa so mnou nerozpraval asi mesiac, co bol z toho uplne mimo a myslel si, ze skolu necham...mamina mi tiez veelmi dlho "vyhadzovala" na oci, ako som si to sama skomplikovala a ake som to mohla mat lahke..ja priznavam, ano, mozno som to mohla mat lahsie bez malej..ale ktovie?mozno som to mohla mat bez nej aj tazsie..nevzdala som to, skolu som skoncila, teraz je vsetko v najlepsom poriadku a moji rodicia su celi stastni, jednak z toho, ze som to dorobila a jednak z toho, ze maju krasnu, zdravu milovanu vnucku..a ja som stastna tiez :) lebo viem, ze pre dcerku su a budu moji rodicia najlepsi starki na svete! :)
dd dakujem
tie slova podpory a utechy v tomto case su pre mna ako nejaky utisujuci liek.
len nad tym ani velmi nepremyslaj, co a ako bude..lebo sa budes len zbytocne este viac trapit..ked si sa rozhodla pre malicke, tak sa hlavne teraz z neho tes a uzivaj si ho. ked chces, daj si prihlasku na to mgr, ISP sa s pomocou rodiny da zvladnut(ja som bola tiez na ISP cez tehu, aj po narodeni malej), prip.ak cosi, ako si spominala, daj si odklad..urcite to zvladnes!
ja ani neviem co bude dalej. zivot mam pred sebou,a zaroven uz ho mam aj ohraniceny. mne je tak vsetko luto
Asi nie je pripravený mať dieťa, podla mňa nastala tá zmena v jeho správaní, ale aj tak by sa nemal zbaviť zodpovednosti. Veď tých 5 rokov nič neznamená? Je to blbec (sorry)