cakam malinke,ale...

Príspevok v téme: cakam malinke,ale...
safa

...ale priatel sa zblaznil. neveri,ze je jeho,pricom za celych tych 5 rokov co sme spolu som nikdy na ineho chalana ani nepomyslela,ani som sa s inymi bez jeho pritomnosti nestykala osamote, chodili sme von spolu a s jeho kamosmi..neviem co robit,on sa musel zblaznit,mozno to je obranna reakcia pred sokom z toho,ze cakam male..ale ako mi to mohol povedat??? =(((((

leerka

fuuuuha, tak to neviem, ale poznat by si ho mala ty....myslis, ze by bol shcopny neakej agresie voci tebe?vies pokial nemas vyhrazky priame, tak ti ani policia nepomoze

safa

napisal,ze ak mu okamzite nedvihnem,ze vola posledny krat,ze uvidim co spravi,ze ma znici
a ja som nedvihla,a ani nemienim-nie z trucu,ale z toho,ze sa ho zacinam bat,akoby to nebol on,ale niekto iny.

leerka

zmen si cislo...snad ho nezisti...alebo budes mat aspon na chvilku od neho pokoj, aj ked to nie je bohvieake riesenie

safa

vyvolava a mam dvihnut ak sa nebojim
a nedvihnem,nie ze by som sa bala,ale tych urazok bolo uz fakt dost!
uz ma trapi,akoby sa v tom vyzival.nech si mysli,ze sa bojim,alebo ze na neho kaslem,alebo co,aj ked mi je tovelmiluto,rozhodla som sa bojovat,za zdravie maleho a rovnako aj svoje.uz mu nemozem dovolit pokracovat v tom

safa

mandarinka-dakujem. ja budem pri tom malom tiez stale =)
dd- chcela by som si vypnut mobil,ale nemozem, vyvolava mi ci uz brat- lebo som ho poprosila,aby mi pozrel nejake sedacky a skrine-chcem malemu nieco vyhliadnut a spravit detsku-viem je to skoro, ale potom tych vydavkov budem mat velmi vela a z materskej neusetrim,budem rada,ak mi vyjde, na plienky a jedlo pre male.tak teraz co mam tu trosku nasporenu,tak to chcem dat na male, na tu izbu.tiez svagrina,ako sa mam,ci nieco netreba
a taktiez mi volaju zo skoly,lebo tu zmena,tam zmena, tu profesor ma nejaku pripomienku
-no a potom musim trpiet tie jeho vylevy, zas napisal,ze ma tak zhodi pred vsetkymi,ze ani na ulicu nevyjdem,ze sa budem hanbit...
vidim,ze ma chce znicit

mandarinka

ahoj, verim, ze si v tazkej situacii. Je to fakt hrozne naročne.Ale...Bud k sebe uprimna. Po rokoch vies,ci je tvoj partner dobrym partnerom alebo nie. Podla toho ako sa zachoval, dedukujem, ze ani nikdy nebol dobrym partnerom. chce proste ujst pred pravdou a zodpovednostou.ale ked ti niekto spravi toto potom, ako by sa mal tesit a nosit ta na rukách...vazne, je tazke si uvedomit, ze mat stastnu rodinu predpoklada mat dvoch partnerov, ktori sa miluju. nie len jedneho, aj ked s babatkom na ceste...a touto cestou ti este gragulujem ku krasnej udalosti. tento cloviecik bude pri tebe navzdy.

safa

ved odkedy mi dnes napisal,ze som bola kvoli peniazom s nim a nie z lasky, co SLUBUJEM,ze nie je pravda, vzdy mi islo o neho, a o tu debilnu lasku, odvtedy mu uz nedviham a nereagujem na sms-ky.
a vypisuje coraz tvrdsie,asi ma chce vytocit a vyprovokovat,ale budem sa snazit odolat. mozno mu dojde,ze mi ublizil akurat dost