...ale priatel sa zblaznil. neveri,ze je jeho,pricom za celych tych 5 rokov co sme spolu som nikdy na ineho chalana ani nepomyslela,ani som sa s inymi bez jeho pritomnosti nestykala osamote, chodili sme von spolu a s jeho kamosmi..neviem co robit,on sa musel zblaznit,mozno to je obranna reakcia pred sokom z toho,ze cakam male..ale ako mi to mohol povedat??? =(((((
cakam malinke,ale...
dik baby, nastastie po tej sms co napisal,ze mam dvihnut,ze zavola uz len raz s neviem kolkymi vykricnikmi a aj ked som nedvihla sa uz neozval.
mozno to znamena,ze sa na nas vykaslal uz definitivne,aj co sa tyka stresovania ma,nielen ohladom zodpovednosti
Safa, ja som tiez za zmenu cisla, ak to takto bude dalej pokracovat..alebo si kup dalsie, nove cislo(easy/primu),komunikuj s okolim z toho a povodne odloz na chvilu bokom..ja som to tak urobila, ked ma otravoval tiez jeden magor..a pre pripad si ukladaj v mobile tie jeho vyhrazne sms, ak by si mu dvihla telefon, tak si rozhovor nahraj.ak by to neprestavalo, aj tu policiu by som vyuzila..naozaj sa zacina chovat ako psycho..nechcem Ta znepokojovat, nepotrebujes dalsie stresy navyse, ale aj rodina by to zrejme mala vediet, aby boli v obraze a vedeli Ti pomoct v pripade nudze...
holky maju pravdu.proste mu nedvihaj nic.nebudes sa trapit zbytocne.moj mal tiez presne taky isty prepinak a toto iste mi povedala.tak som mu napisala ze ked si mysli ze koli peniazom som s nim 4 roky tak nech mi potom uz nevola a nemame sa o com bavit,ze ja sa koli nemu trapit nebudem uz viac.ale mojmu nastatsie preplo naspat.neviem co to s tymi chlapmi v dnesnej dobe.mysli na svoje krasne malinke drobulinke babo.ked ho uvidis zabudnes na vsetko.
ja mam na mobile taku funkciu, ze blokovanie hocorov od nechceneho uzivatela, tak pohladaj v mobile, mozno take mas aj ty
Safa, ak sa Ti vyhraza, zbehni na policiu podat trestne oznamenie. Mobilni operatori nezvyknu (a pravdepodobne ani len tak nemozu) zablokovat prichadzanie SMSiek a hovorov. Oni si ho predvolaju a budes mat pokoj.
Sluzbukonajuceho policajta popros, aby mu zavolal a ukludnil ho. Takto som prednedavnom riesila obtazovanie jednym schizofrenikom...
presne viem o com hovoris, ja mam tiez 2 starsich bratov, a som dokonca najmladsia, takze vzdy ak by sa vyskytol neaky problem, staci mi len jpovedat.....
jasne,rozumiem... nejako sa upkojil uvidim co bude dalej.
dufam,ze bratom nebudem musiet povedat nic - asi by on nedopadol dobre,nechcem ,aby nieco vyviedli.. aj ked ma maju radi,niekedy sa pri veciach,co sa tykaju mna nevedia krotit,aj ked maju svoj vek - stale ma ochranuju =)
nemala by si sa znepokojovat a stresovat aj ked chapem, ze v tejto situacii to nejde...zmen si to cislo.....mozno ho to potom prestane bavit a ty budes mat snad od neho pokoj......alebo poziadaj brata, aby mu neak dohovoril, ze sa ho bojis alebo nieco pod.......ved to nie je normalne ,aby sa clovek takto zmenil v spravani....sa chova ako neaky psycho....sorry, no ale tak som to muslea napisat...
Safa, vobec neotvaraj jeho smsky, nech ti pise aj do blba..telefon mozes mat zapnuty, ale necitaj jeho spravy, neotvaraj ich, nedvihaj..A skoc zajtra do t-mobile/orange, velmi jednducho sa da zablokovat nejake cislo, aby ti nemohol volat ani aby ti nechodili spravy od neho-tam ti poradia..A urcite povedz rodine ze sa ti vyhraza, o vsetkom..naozaj ak mu z nicoho nic tak "drblo"kludne ti moze aj nieco urobit..Nechcem ta stratit, ale bud opatrna a nechodiavaj okolo jeho domu, snaz sa nejst autobusom ktorym chodieva.. Inak ludia sa dokazu menit aj na svine..mojej kamaratky sestru muz opustil ako tehotnu-dovod-lebo bola velmi citliva a vraj ak sa nespamata a neprestane byt citliva tak s nou skonci..No a skoncil, a vraj on aj tak decko nechcel..na stedry den sa zbalil a nechal ju samu..
nemyslim si,ze by ma bol nebodaj schopny zbit-nie,tomu neverim, on je tak normalne uzasny chalan,aj ked ma sklamal teraz a ublizuje mi, ale zato nemozem na neho povedat,ze by mi niekedy ublizil fyzicky,to nie,len sa bojim,ze mu preplo natolko,ze nieco spravi.neviem.mozno ze nic,mozno ze sa ma snazil len vystrasit,ale uz nech to nerobi,akurat sa bojim a znepokojujem