cakam malinke,ale...

Príspevok v téme: cakam malinke,ale...
safa

...ale priatel sa zblaznil. neveri,ze je jeho,pricom za celych tych 5 rokov co sme spolu som nikdy na ineho chalana ani nepomyslela,ani som sa s inymi bez jeho pritomnosti nestykala osamote, chodili sme von spolu a s jeho kamosmi..neviem co robit,on sa musel zblaznit,mozno to je obranna reakcia pred sokom z toho,ze cakam male..ale ako mi to mohol povedat??? =(((((

b.e.b.e

safa podla mna by si za nim mala poslat bratov, alebo niekoho z rodiny nech sa s nim porozpravaju, ak chces aby sa spamatal. nech si ho niekde pockaju. aj za jeho mamou, alebo ty a tvoja mama sa s jeho mamou porozpravajte, nech mu dohovori. musite mu dat najavo ze nikto nebude akceptovat jeho hlupe spravanie, nech si nemysli, ze to hodi za hlavu a pojde dalej ako keby nic. predpokladam, ze mate za tych 5 rokov aj spolocnych priatelov, ti sa tiez urcite postavia na tvoju stranu a mali by mu dat najavo ze takto sa to neda, nech sa spamata. proste myslim si ze musi pocitit z okolia velke opovrhovanie voci tomu ako sa zachoval, aby otvoril oci. socialny tlak je silna vec,ver mi, nikto nechce pred ostanymi vyzerat ako debil a byt opovrhovany. urcite aj doma zacnu na neho vyvijat natlak a dohovarat mu, urcite nebudu chciet, aby ich syn ziskal povest sviniara. musi si uvedomit na podnet okolia,ked uz mu to nedoslo samemu,ze hoci nie je ocividne pripraveny stat sa otcom, nikoho to nezaujima, musi prebrat zodpovednost!

safa

mam pocit,ze sa rozhodol pre cestu nas nadobro ignorovat.odvtedy sa uz fakt neozval.
ale nerozumiem,teraz sa bude tvarit,ked ma uvidi s bruskom,ze on nic? a potom s malym, ako co? ako ze nas nepozna? nejako si to neviem zatial predstavit,je mi to take hlupe.zachovla sa ako pako.
a luciaaa - nemas pravdu,riesili sme problemy pocas tych 5 rokov a neboli to len take,ze zahod za hlavu, bude dobre. ALE vzdy sme ich zvladli,len teraz to mozem porovnat- vtedy sme s nimi bojovali spolu,teraz bojuje on proti nam

sajfina

safa,ak sa ti znova bude vyhrážať,povedz to radšej svojim bratom,nikdy nevieš,či sú to ,,len"plané slová,alebo je toho naozaj schopný,hlavne keď teraz začal ukazovať svoju pravú tvár...už mi to príde,že by ťa zbil,len aby si potratila,aby sa neukázalo,že dieťa je ozaj jeho....radšej nech s ním bratia ,,hodia chlapskú reč",ako by mal ublížiť tebe alebo bábätku

luciaaa

Prava povaha cloveka sa prejavi, az ked nastane nejaky problem. Za tych 5 rokov ste asi nic vazne nemuseli riesit. A teraz sa ukazal. Ja by som s takym clovekom uz nic nechcela mat. Ved akoby sa zachoval, ak by prisli vacsie problemy, skutocne. Lebo to, ze cakate dieta za velky problem nepovazujem. Zivot nie je len zabava, ale stale sa vyskytne nieco nepredvidane, co treba riesit. A on zrejme nezvlada taketo zatazove situacie. Moja rada, ruky prec od takeho cloveka, ktory sa na teba vykasle v tej najtazsej chvili.

kimka

safa, ten clovek si nezasluzi tvoju lasku,ani aby si onho bojovala. pretoze ked si uvedomis ako sa zachoval teraz, tak si myslim ze takto by sa zachoval aj v buducnosti vzdy ked by sa vyskytol nejaky problem. A riesil by ho obvinovanim teba, tak ako aj teraz. Toto je jeho prava povaha a jeho prave ja, ktore sa mu zrejme pred tebou tych celych 5 rokov darilo skryvat.