cakam malinke,ale...

Príspevok v téme: cakam malinke,ale...
safa

...ale priatel sa zblaznil. neveri,ze je jeho,pricom za celych tych 5 rokov co sme spolu som nikdy na ineho chalana ani nepomyslela,ani som sa s inymi bez jeho pritomnosti nestykala osamote, chodili sme von spolu a s jeho kamosmi..neviem co robit,on sa musel zblaznit,mozno to je obranna reakcia pred sokom z toho,ze cakam male..ale ako mi to mohol povedat??? =(((((

dd

Safa, ja som tiez jedavala uplne normalne..kdesi som dokonca citala, ze ak ma zena rada koreniste jedla, tak si ich ma este cez tehotenstvo trocha uzit, lebo potom, v obdobi dojcenia to nie je najlepsi napad jest velmi koreniste a stiplave jedla..takisto som jedavala vela ovocia a zeleniny - chutili mi aj paradajky v neskorsom stadiu tehu, co predtym a opat aj teraz ich moc nemusim..len som vtedy dosla na to, ze mi paprika nerobi dobre..tak sa ju snazim papat co najmenej..ovocie som jedavala hocico - pomarance, jablka, mandarinky, kiwi, broskyne, nektarinky, grepy som zboznovala, aj ananas(hlavne z plechovky), banany, hrozno..proste co prislo pod ruku :D.manzel sa mi smial, ze som ako taky maly srotovnicek :D.neviem, ja som tiez minule v jednej teme citala, ze nejaka baba pocula, ze sa pocas tehu nesmie jest exoticke ovocie, ze len to co rastie v nasich zemepisnych sirkach..ale predtym som o nicom takom nepocula..viem, ze pocas dojcenia sa to nema, lebo by potom to ovocie v mliecku mohlo robit problemy dietatku, mohlo by ho boliet brusko..a takisto ovocie, ktore ma supu, by sa malo osupit(jablka, hrusky..), lebo supa tiez moze narobit malickemu neplechu(naduva..).ale postupne, ako dcerka rastla, tak som zaradzovala spat do jedalnicka pomaly vsetko, co som predtym musela vyradit..teraz uz normalne papam aj pomarance, grepy, jablka, hrusky so supou a pod.. :)

sisisissi

safa,
tvoj byvaly je kreten.prepac za vyjadrenie...no clovek sa moze zmenit. ak ti zato stoji,ak ho lubis,daj mu sancu,ale optarne a pomaly chodte etraz nato...musi este vela co odcinovat a napravovat.ak o to stojis daj mu vediet ze sa moze pokusit vsetko napravit...je to tvoje rozhodnutie, tak drzim palce a urcite daj vediet ako vsetko dopadne.
ja mam 22 a velmi tuzim po babatku, no este mam 2 roky studia a tak sa nam s nad podari mat maly zazrak,velmi si to prajeme.
prajem ti vela stastia a vela krasnych chvil a uz len slzy radosti a ikdy nie smutku. sisi

safa

a chcela by som sa opýtať - dd,ty už máš tehotenstvo za sebou,ako si sa stravovala? ja jem bežne jedla,ako doteraz,len mozno viac ovocia - pomarance,kiwi,jablka,minule som dostala chut na hrusky,tak som si zasla kupit a tiez som zjedla aj ananas. je nieco,co by som mozno jest nemala,lebo to obmedzit? lebo niekde mi vravia,ze citrusove ovocie mam jest,a tuto som v akejsi teme citala,ze sa nesmie (co sa mi zas nezda)

safa

stale som sa mu neozvala... dnes mi napisal sms - prepacte mi a ak by to bolo dievcatko,pohlad nasu malu princeznu aj za mna,a ak chlapcek,tiez ho budem mat rovnako velmi rad.
o dievcatku pisal preto si myslim lebo vie,ze by som chcela dievcatko, ked sme sa v minulosti o tom niekedy bavili,a on zas chlapca.to je v podstate jedno teraz,mne ide o to,aby sa narodilo a aj ostalo zdrave... ale co s nim, stale neviem,len sa u mna zmenila jedna vec- som taka pokojnejsia

dd

wau..na jednu stranu som stastna, ze KONECNE z neho vypadlo nieco rozumne..na druhej strane ozaj Ta to urcite nuti neverit, po tom, co Ti urobil..asi by som suhlasila so sajfinou..je to tazke rozhodovanie..akekolvek rozhodnutie prijmes, dufam, ze uz budete aj s babatkom len stastni!

sajfina

safa asi ti každý poradí,aby si sa na neho vykašlala.To,čo spravil,sa nijako ospravedlniť nedá a zaleží len od teba,či mu to dokážeš odpustiť...ak sa rozhodneš,že ti za to všetko stojí,že mu chceš dať ešte šancu,tak zrejme to bude potrebovať veeeľa rozhovorov,prečo sa zachoval,tak ako sa zachoval,čo ho k tomu viedlo...sama musíš zistiť,či myslí návrat vážne,ale je to len jeho ďalšie chvilkove pominutie mysle....v každom prípade držím palce,nech sa už rozhodneš akokoľvek,ale ak sa k nemu vrátiš,tak mu daj pocítiť,že získať späť tvoju dôveru nebude jednoduché,že slová,ktoré povedal,ťa boleli,...proste nech vie,že tak sa viac správať nesmie!

chenelocka

safa,nikto ti neporadi..lebo aj keby ti niekto poradil tak aj tak sama urobis co uznas za vhodne..a ci si urobila dobre to sa dozvies az neskor...vratit sa ku nemu,nevratit?tazko povedat...mozno sa ozaj uvedomil a mozno hra divadlo,my ho nepozname ...musis urobit len to,co ti kaze rozum a srdce..vela stastia

safa

bratom som to vysvetlila hned vtedy... vidim,ze ich to se**i,ale snazia sa..kvoli mne =)
no a nastal isty problem - moj priatel neviem odkial zistil,ze idem v pondelok (2.3.)do poradne. no ja som tam sla,chodim hodinu busom,nieco som si vybavila, isla som normalne do poradne a ked som vysla z nemocnice,dobre ma nesvihlo- stal tam on.tvarila som sa,ze ho nevidim,a kracala smerom k stanici.tu ma dobehol a ze ci sa nemozme porozpravat. vravim mu,ze nemm o com,a odchadzala som. chytil ma za ruku a vravi -prosim ta,vypocuj ma.vrvaim mu-mas 2 minuty. a zacal- prepac mi,ublizil som ti, a nechcem o vas prist,trvalo mi to dlho,ani neviem,preco som bol taky debil. zalezi mi na tebe aj na dietati, a chcem sa vami pysit pred celym svetom.povedal a spravil som vela hluposti a velmi to lutujem.viem,ze to je tazke, po tom vsetkom,ale skus nad tym aspon popremyslat.
no,hadam som nic nezabudla,kedze to boli slova,ktore som necakala,zapamätala som si ich snad vsetky.tu som povedala-musim ist.povedal znova prepac, a ze bude cakat.
a ja ozaj neviem co teraz- na jednej strane je to znova ten chalan,ktoreho som poznala,ale na druhej strane,je to chalan,ktory mi ublizil. ak mam pravdu povedat,ozaj netusim,co bude pre mna a babo teraz lepsie. vzdy som dufala v jeho navrat,a teraz ,ked je to tu, neviem...

dd

hehe, tak to Ste pol rodiny junovi :D u nas bolo zas viac januarovuch :)..
na toho ex..kasli, ani sa mu neozyvaj..ak sa raz uvedomi, tak to budes vediet naisto, ze sa uvedomil..ked vypisuje raz tak, raz onak, tak je podla mna zbytocne sa zatial nim zatazovat..a napady bratov by som asi riesila tak, ze by som si ich zavolala niekde nabok a skusila im vysvetlit, ze si vazim ich podporu, pomoc a to, ze ma chcu ochranovat, ale nebola by som rada, keby ho zbili..aj ked mi velmi ublizil, ale tym, ze by ho zbili, by si mohli narobit oni este problemy..proste sa na neho cela rodina vykaslite, nech si zije svoj zbabelecky zivot.podla mna raz dostane priucku za toto idiotske chovanie..a tiez by som vysvetlila bratom, ze mozno budem v zivote stastnejsia bez toho idiota, ako s nim!ked si Vas nevazi, nestoji Vam zato!urcite si najdes lepsieho!

safa

uvedomovat? asi si necitala vsetky prispevky,pretoze u neho to vobec nevyzera,za sa niekedy uvedomil.pisal,coby nepisal,ale zas same ironicke hluposti. asi nema komu pisat,tak pise mne,ale raz tak,a raz onak