...ale priatel sa zblaznil. neveri,ze je jeho,pricom za celych tych 5 rokov co sme spolu som nikdy na ineho chalana ani nepomyslela,ani som sa s inymi bez jeho pritomnosti nestykala osamote, chodili sme von spolu a s jeho kamosmi..neviem co robit,on sa musel zblaznit,mozno to je obranna reakcia pred sokom z toho,ze cakam male..ale ako mi to mohol povedat??? =(((((
cakam malinke,ale...
tak safa ste rozídený?
dakujem vam holky
tak,otazka, v kolkom som mesiaci-no koncime 3.mesiac,som v 11.tyzdni.s tym mam vlastne na vas aj jednu otazku,ci mi neviete poradit nahodou. od 5.tyzdna som si uzivala vitaminy Calibrum,take v modrom obale,a to su na planovane tehotenstvo a prvy trimester, no a dnes mi dosli,bolo tam 30 tabliet,a teda ked som bola v lekarni,trosku som nevedela,a ani lekarnicka,ktore si mam kupit teraz-pretoze tie modre ako som spominala su na 1.trimester a ja som si dnes kupila uz ruzove,ktore su na 2.trimester,treti a aj obdobie dojcenia. a teraz sa chcem spytat,myslite si,ze nebude vadit,ak uz budem od zajtra uzivat tieto? lebo keby som si kupila tie modre,tak by som mala na tyzden a zbytok,21tabliet by mi bolo nanic,lebo by som potrebovala uz tie ruzove...a tak som myslela,ze ak budem tyzden viac uzivat tieto ruzove,ze by sa nic nemalo stat,pretoze..ani samam neviem,lebo su to vitaminy? asi som to napisala vsetko zlozito,tak ale snad ma porozumiete,o co mi vlastne ide =))
vcera som teda vycestovala k bratovi,prisiel po mna k busu,odviezol k nim do bytu a odisiel-s mojim druhym bratom sli do Rakuska pre auto.dufam,ze sa vratia v poriadku,lebo oni su takí cestní pirati =) teraz som prisla domov,mala som dnes skusku,snad som to dako dokopala,o chvilku ideme pozriet deda s babkou a o 17.00 pojdeme na navstevu k tete.
a vcera mi ten priatel napisal este jednu sms potom,ze- klaniat sa ti nebudem,ja som chyby nerobil.
Ani na to som nereagovala a ako som myslela,dnes mi uz zas vyzvanal,vypisoval, ale samozrejme,vsetka chyba je vraj u mna. neviem sice kde,alebo zaco,ani som sa ho nepytala,tak ale ked si to mysli,prehovarat ho nebudem,casom mu to dojde aj samemu,ze predsa len ta chyba nebola u mna
a som zabudla este odpovedat-nie,neviem co to bude,v podstate mi to je jedno,ja len dufam,ze bude zdrave,nic ine si viac nezelam =))
Safa, ja sa pripajam k babam a takisto Ti musim napisat, ze nas tu neobtazujes!ako napisala meForMe, keby nas to obtazuje, tak sem nechodime a neprispievame!ja, a urcite nie len ja, som rada, ze Ti toto pisanie ked len troska pomoze, kludne sa vypis, ved som to robila aj ja..ale ja som to robila na papier, vtedy som ani netusila, ze taketo forum je..keby som to bola vtedy vedela, tiez tu mam mozno nejaku tu temu, alebo aj viac zalozenych o svojich vtedajsich problemoch..takze kludne sa vypisuj :)!ked sa Ti ulavi a je Ti potom lepsie, tak je to len prospesne :).ja to tu citam rada a vzdy netrpezlivo cakam, co napises, ako sa mate s malinkym a ako sa Vam dari..a tak ako napisala schelby, tiez keby ho poznam osobne, toho Tvojho "priatela", tak by som mala chut si kupit topanky s tymi najdlhsimi, najspicatejsimi a kovovymi opatkami a dobre ho tiez niekam nakopat za to, ako idiotsky sa sprava k Tebe a malinkemu!je aj dobre, ze si nachadzas taketo aktivity, presne ako si napisala, tu par minutiek, tam par minutiek, pomaly sa Ti to nakopi a den ubehne :).tak nech sa dari!zatial papa
ahoj safa, citala som uplne celu diskusiu. Mas to velmi velmi tazke, nezavidim a hlavne citit, ze ho milujes. Viem co je to prist o chlapa a mat ho denno denne na ociach, strasne.Ale ked si predstavim, ze by som bola tehotna a on robil to co robil, tak by som sa asi scvokla. INak chvilami mi to pripominalo jedneho mojho ex, ktory bol cisty psychopat. Podla mna za tebou ste pride a das mu sancu, nepoznam ta sice, ale milujes ho a to je tvoja slaba stranka. A on to velmi dobre podla mna vie. Chcem ti len vyjadrit podporu, aj ked si mlada, neboj sa toho, ze nezvladnes babo. Aj mladsie zvladli, a neboj sa ani toho, ze nebude mat vsetko co mu uvidis na ociach, ani by nebolo dobre aby malo, hlavne aby si ho lubila, co uz robis teraz. A neobavaj s aani toho, ze ti bude vycitat ze koli tebe je bez otca. Ved si mlada zena, niekde stretnes toho praveho a uz otca mat bude. :-) Neboj sa nicoho, urcite to zvladnes si silna a nikoho tu neobtazujes. Rada citam co pises, aj ked som nepisala, normalne som mala take nervy na toho tvojho, ze keby som ho osobne poznala, tak by som ho dobre s opätkami do riti naopala, idiot jeden necitlivy. Hlavne sa snaz nenervovat a ked nahodou s adostanes s nim do reci a bude ta nervovat, narovinu sa spytaj, ci chce, aby si potratila. Mozno ho to vystrasi, hadam neni az taky uplny imbecil. Setri sa a nenervuj sa,aby sa to neodzrkadlilo na babatku. Vies to malicke vnima vsetky tvoje pocity a zdiela ich s tebou, tak sa snaz koli babatku byt kludna. Drzim ti velmi palceky.
safa urcite nas neobtazujes..keby si nas obtazovala tak nechodime do tejto temy..aj ked ti tu moc neprispievam,pravidelne si citam priebeh tvojho pribehu:)a drzim ti palce..obcas si na teba spomeniem aj mimo netu ked som a pride mi vela krat luto tvojho malinkeho ze ma takeho otca..ale co,nebude jedine,a myslim ze takto bude aj stastnejsie ako by malo cely zivot trpiet nejakeho psychopata..drz sa, papa
urcite neotravujes.pisu ti ludia ktorych to urcite zaujima.ja teda neviem presne aky je to pocit.ja som take nic nezazila.mojmu manzelovi takto nezasibava ale myslim ze ak by zasibavalo a robil by to co tvoj ex tak by som sa celou svojou silou snazila ukazat ze aj bez neho sa da existovat.neuvedomuje si ze ti ublizuje a hlavne este aj teraz babatku.lebo babo citi ak sa trapis.mna moja dcerka kopkala jedna radost ked bolo vsetko ok a akonahle som mala stres tak nekopkala a dost som sa bala.v kolkom si vlastne mesiaci?nejako som to presvihla asi.a uz aj vies co to bude?
je dobre ze si si vybrala taketo aktivity to ti zlepsi naladu :)
to je proste nezmysel...
viete,v piatok a vlastne aj cely vikend ma tak vytocil,ze mi vsedy az prislo zle,som nemohla dychat,stalo sa to,ked som s nim volala,teda,ked mi cosi vycital,potom povedal,ze je bez nas stastny a ja som zlozila... no a teda,vedel,ze mi je zle,prejavuje sa to u mna tym,ze sa nemozem nadychnut a dusim sa... a asi mu doslo,ze by som mala ist do lekara a on sa po celom dni spamätal,ze my existujeme a napisal mi teraz sms - co ti povedala doktorka?
ani som mu neodpisala,ani neodpisem,ani nezdvihnem.aj ked si uz viem predstavit tie sms,ze ja sa mu vyhybam,lebo on tak-zas nas vydrbal,a potom povie,ale ty nereagujes,ty nemas zaujem,ze sa to vlastne snazi hodit na mna..mozem ho kaslat,rozhodla som sa,a tak to aj myslim,ze ostane. u lekarky som inac nebola,rano mi bolo lepsie, tak ak nebude nic zle,co dufam,ze ozaj nebude,tak tam pojdem az toho 30.3.do tej poradne,a urcite ma on znova pred dverami neprekvapi,pretoze robi,a nemoze si dovolit teraz ziadat dovolenku..tak mame volnu cestu s babulkom=)
viete,ak sa vam tu tak vykecavam,mozno vas aj obtazujem alebo co,ale nejako sa tym vyrozpravanim sa citim lepsie,pretoze proste niekomu to poviem
a dalsia sms,ze ak to nechem povedat jemu-kedze som neodpisala,mam to povedat kamoske jednej,ze to bude urcite lepsie...ako som pisala na zaciatku,zas sa to bude snazit zhodit na mna..nech pise co chce...keby mu to bolo jedno,nepisal by,ale ma to jeden hacik,teraz je to uz jedno MNE,je jedno,co on teraz citi..tí co ma poznaju vedia,ze nie som nejaky sebec,ale ked mi niekto parkrat ublizi,aj napriek sancam,ktore som dala,a to komukolvek,ci kamarati,ci kamaratky,ja potom nemam o com, a mozno aj preto som potrebovala od neho dostat v uvodzovkach par faciek,aby som si uvedomila,ze patri medzi ludi,ktorí u nas stratili miesto!
ja vam vsetkym ozaj DAKUJEM..je pre mna fajn,ze aspon tu to vsetko zo seba dostanem. dnes som bola trosku po obchodoch,bude u nas oslava v sobotu,ale nebudem doma,tak som bola aspon nieco pozriet,nech to oslavencom odovzdaju a na stanici si ma uz obzerali,same sususu,uskny a podobne...a nerobi to so mnou zatial nastastie NIC.
moj synovec,co vlastne vela krical v opitosti mi dnes pisal-chuda,tak mu je to luto,stale mi opakuje,ze sa mam na neho vykaslat a snazit sa udobrit s priatelom,ze vie,ze to presvihol,a ja mu stale opakujem,ze to nema zmysel,a je velmi dolezity a ci uz aj tu chybu spravil,nevadi,bude mi to splacat kocikovanim =)chcem,aby vedel,ze ho mam aj tak rada. takí su vsetci z rodiny fajn..preto nemozem povedat co sa v skutocnosti deje.
a aby som nemyslela na toho,co ma sklamal,snazim sa hladat si kadejake aktivity. dnes sme s mamou isli do deda,tomu soms a ponukla,ze mu skocim na nakup,babke zas na postu,zajtra som sa dohodla s bratom,ze rano odvediem do skolky maleho ja a so svagrinou,ze si moze skocit do obchodu,ze s malinkym ostanem ja,ked pridem z tej skolky,kamoske som sa ponukla,ze jej pomozem so skuskou,chuda,prenasa z minuleho roka..dufam,ze jej to uz vyjde..aj ked su to aktivity na par minutiek len, par minutiek tu,par minutiek tam a postupne sa mi to skracuje =) aspon na neho nemyslim =(
baby,fakt dakujem za kazde slovo,ja viem,ze sa opakujem,ale velmi si vazim,ze ste mi napisali,alebo pisete,alebo mozno este niekedy budete,a ze som dostala nejake tie slova,ci uz radu,alebo podporu ...DAKUJEM
safa asi chapem z akeho ineho uhla to treba brat.urcite nechces ani ty ostat sama ako zena nie len ako matka.
to sa urcite nestane.kazda normalna zena potrebuje mat pri sebe chlapa s ktorym si bude rozumiet uplne vo vsetkom.takeho stretnes.a mozno prave tvoje dietatko ziska jeho pozornost.dnes uz sa slobodne mamicky neberu ako nieco neslusne alebo ako to nazvat nieco hriesne.proste je to tak a basta.dnes si muzi vyberaju podla inych "kriterii".a zasluzis si len obdiv zato ze to chces zvladnut sama.lebo uz len to ze to chces zvladnut je znak toho ze si silna.radsej si to teraz pretrp sama ako stym somarom ktory ta taha za nos.podla man je to len decko.este neprisiel nato ze starostlivost o dieta nie je len tak lavou zadnou.len sa neopustaj a aj naprike tomu vsetkemu zlemu skus najst nieco pozitivne v tom.hned na zaciatku si prisla nato ze nie je ten pravy aj ked je to krute.
Safa,prepac, od piatka doobeda som sa az teraz dostala k internetu, no nestiham sa cudovat..je mi to vsetko neuveritelne luto!ze uz sa zdalo, ze to konecne pojde lepsou cestou a teraz toto..kimka to napisala celkom dobre, ze ked Ti to spravil ten s prepacenim debil uz aj druhy krat, za novu sancu uz urcite nestoji, lebo by si sa sklamavala stale..normalne som z toho taka sklamana aj ja, ze ani neviem poriadne co napisat..fakt je ten, ze ten chlap je bud rozdvojena osobnost, alebo totalny magor, alebo naozaj netusim, lebo takto sa nesprava niekedy ani pubertiak, nie to este dospely chlap!ja by som sa na neho uz vykaslala na total a neverila mu uz ani len pismenko, nech by sluboval aj hory doly.proste uz stacilo..zacni byt teraz sebec a mysliet na seba a na babatko!to je pre Teba dolezite, to Ti bude oplacat vsetku lasku a pomahat hojit vsetky rany od jeho "otca"..nerob si starosti, ze by Ti dieta niekedy nieco vycitalo, moja teta, co ma adoptovaneho syna, tak mu ako malemu rozpravala taku rozpravku, ze mamicka nechcela babatko, tak ho dala do domova ale prisla ona a ze si ho zobrala a bude ho lubit a starat sa o neho(akurat to bolo troska obsirnejsie :)).myslim si, ze ak to takto rozpravkou malemu vysvetlis uz ked bude malicke, tak Ti nebude nic vycitat, ved si ani nic zle nespravila(praveze este dobre robis, ze uz sa nechces tym ... trapit) a nemozes za to, ze ten chlap ani nie je chlap ale riadna trasorit(s prepacenim), ktora ani nevie, co je to zodpovednost a s laskou sa postarat o tych, co by mu mali byt najblizsi!viem, ze je to otrepane a pise Ti to tu kazdy, ale naozaj sa treba uz prestat trapit nim, ved ani za to nestoji, aby si sa nim trapila..mne najviac pomahalo, ked som bola z niecoho nestastna, utrapena, ze som sa hladila po brusku a rozpravala s babatkom v brusku, myslela nan a na nas spolocny zivot, aky bude a aj babatko, ake bude..tak to skus aj Ty, lebo ako si napisala, bez neho Vam bude lepsie, aj ked to nebude ruzove, ale s nim by to bolo vsetko cierne mam taky pocit!ja Ti velmi drzim prsty, aby sa Ti vsetko podarilo tak, ako si to planujes, si odvazna mlada silna zena, mas moju poklonu, ze si sa rozhodla vsetko prekonat kvoli tomu malickemu stvoreniatku a verim, ze to zvladnes a urcite si aj najdes v zivote niekoho ovela ovela lepsieho, kto Ti taketo rany nebude davat, lebo to si rozhodne nezasluzis!
inak este vies co mne velakrat pomohlo?vypisat sa na papier..castokrat som to tak robila, ze som zobrala papier, pero a pisala som vsetko, co ma bolelo, trapilo, dala do obalky a schovala na bezpecne miesto, aby to nik nenasiel..niekedy to boli aj 3-4 A4 pisane uplne nahusto...