cakam malinke,ale...

Príspevok v téme: cakam malinke,ale...
safa

...ale priatel sa zblaznil. neveri,ze je jeho,pricom za celych tych 5 rokov co sme spolu som nikdy na ineho chalana ani nepomyslela,ani som sa s inymi bez jeho pritomnosti nestykala osamote, chodili sme von spolu a s jeho kamosmi..neviem co robit,on sa musel zblaznit,mozno to je obranna reakcia pred sokom z toho,ze cakam male..ale ako mi to mohol povedat??? =(((((

lenuliatko

to ale vazne robis dobre.ja som sice musela vsetko nakupit lebo ja som jedinacik a tak som nemala pokom dedit :)
ale je pravda ze deticky rychlo rastu a neoplati sa kupovat plno veci ak tie neikto da este.nie su to este vynosene veci ved take male babo len lezi a papa a kaka :D
zidu sa ti vsetky tie veci.takze mas o starosti menej.moj manzel nakupil dcerke kopu veci a niektore ani nestihla obliect lebo proste vyrastal velmi rychlo.a uz jej aj zubky idu a to nema este ani 5 mesiacov.

safa

pre babo kupene-ako co myslis teraz?
no ked to bude chlapcek,tak mi nebude treba absolutne nic,kedze mam 5 synovcov a viete,tie male vecicky su neobnosene,ved babätka rychlo rastu a niektore ani nestihli nosit..som tiez krstnatu nakupila a minule mi svagrina vravela,ze tak rychlo vyrastol,ze mu ani nestihala vsetko obliekat
a ked bude dievcatko,tak pokupim a mozno aj nieco dostaneme,nejako si poradime
co sa tyka napr.postielky--tu budem mat,pretoze sice je momentalne u mojho brata,lebo v nej spinka este maly tomasko,ale brat vravel,ze do oktobra mi ju privezie,ze maly uz bude mat rok aj 4 mesiace,tak to uz nebude musiet spat v postielke ale v detskej s matuskom.a inac,postielka je este po mne,zachovala,krasne namalovana,ako nova je =)
a kociar-svagrina povedala,ze aj ten mi daju,ze nemam kupovat,ze im uz aj tak bude nanic...
v tej podstate,niektore veci asi dostanem,niektore sa mi vratia,co su este fajn a v uzasnom stave-ako ta postielka,alebo este aj "pavuka" maju,tomi teraz na nom beha,ako sinter=) a niektore veci si postupne dokupim... a nieco mozno dostaneme pri krstinach...=)

safa

dd,pochopila si ma uplne presne =)
tak snad ich to prejde casom... tu jeho rodinu..
teraz mi prave volala ta kamoska,ze ako sa mame,ze jej frajer sa pyta ci male kope,tak sme sa kus vsetci 3 pozabavali=)chuda,dnes maturovala z nemciny,som na nu myslela,ale ta tema sa jej nepacila,ze znecistenie ZP-to by som nechcela ani ja =) je fajn pre mna,ze mam tuto pri sebe da sa povedat ju,pretoze ona ma tak vypocuje a podpori a inac,je fajn,ze mam aj vas,viete?lebo vy ma tu tiez tak vypocujete,napisete.,poradite.. a ja sa tu tak vykecavam a mne je lepsie,ozaj lepsie,mozno tym,ze to zo seba co ma trapi dostavam von

lenuliatko

obcas.niekedy sa nevyznam.ale nevadi :D ty mas vo vstekom pravdu len on to nevie.ale dobre ze si si povedala ze kasles nanho.a uz mas aj nieco pre babatko kupene?

dd

ja viem Safa, ja Ta chapem..a aby bol s Vami len z donutenia, to nema zmysel..a len by Ste sa vsetci trapili este viac..Ty preto, ze by Ti to mohol vycitat, ze je s Vami a ze nechcel a Teba by to zozieralo, ze nie Ste stastni, on by sa zrejme trapil v tom nanutenom vztahu, kedze zjavne taky nechce..a takisto by sa trapila aj Tvoja rodina, ked by videli,ako sa trapis Ty aj s malickym..a to by si ozaj mala uvedomit aj BP mama, ze donucovanie nerobi nic dobre..dohovorila mu urcite..ale ked vidi, ze to nepomohlo, ze je to stale take iste, resp.horsie, tak by to mala nechat tak..lebo je to nezmyselne..

safa

na pribalovom letaku je len to,ze davkovanie 2 tablety denne,neprekracovat toto davkovanie a nepouzivat tieto vitaminy ako nahrady stravy,co som ani nemala v plane =) a potom tam su vypisane vitaminy,ktore obsahuje jedna tableta,nic viac
svojej lekarke zavolam az zajtra rano,dnes som ju uz nestihla
co sa tyka BP mami (celkom mu to prischlo,az som sa pousmiala,ked som to citala u dd v prispevku =))-ona si topredstavuje viete,tak lahko,lazo plazo,ved co,dohovorim synovi nech sa spamäta a budu spolu,ale to ja nechcem.este ked som mala zaujem,aj vtedy som chcela,aby bolo jeho VLASTNE rozhodnutie ostat s nami,a nie z donutenia a potom by mi vykrikoval,ze som ho k tomu spolu s dalsimi ludmi donutila a on s nami nechcel byt.tak sa teraz rozhodol sam,ze mu s babom za to nestojime,a nech to tak aj ostane,urcite budem namietat ak mi niekedy povie,ze mu dohovori,to v ziadnom pripade,a teraz uz vobec nie.
najnovsie mi napisal,ze co budem robit po 4. ani som mu neodpisala,lebo zjavne nieco kuje.este ze je odcestovany v praci a viem,ze k nam nepride.vcera,ked som sla s maminou do tej tety o 5 sme sa stretli v buse.zvlastny pocit,ale na to si isto zvykneme.
viete,ja som myslela,ze ked nechce byt so mnou,ze mi povie-vies co,nam to neklape,ale chcem sa o male starat aj ja,chcel by som ho prist pozriet niekedy,pohrat sa spolu a tak.. ja by som ho nenutila,aby sme pokracovali v nasom vztahu,ak ho chcel skoncit,len som myslela,ze skoncime aspon ako kamarati a budeme spolu normalne komunikovat,ze pride male obcas pozriet ako sa mame,ci nieco nepotrebuje a tak... to vsak bolo vtedy,ked som sa s nim este ako tak bavila,ale teraz enchcem uz ani to.neviem ci ma rozumiete,ako som to myslela.ja casto krat pisem tak zlozito =)

lenuliatko

joj moja svokra kapitola sama o sebe.nechat doma chlapa s 4 mesacnym dievcatkom len tak.ale on to zvladol aj sam.skor ide oto ze sa ani neopytala ci nepotrebuje pomoc.no co uz.ale vazne mas pravdu co sa toho tyka

dd

hej Lenka, vtedy som mu to napisala, ked pisal, ze Tvoja svokra sa vobec o Teba nezaujimala a ze ani mu ani len neponukla svoju pomoc....

lenuliatko

dd a kedy si mu to napisala?ked som mala zapal nervu?
safa teraz je to take najbolestivejsie ale bude to lepsie.take veci sa stavaju a nezabranis tomu nijako.uzivaj si svoje dietatko a on moze akurat tak lutovat.to ale neovplyvni tvoj vztah k dietatku..ked budes mat prvu fotku daj si ju do penazenky a ked ta stretne niekde ten dilino ukaz mu fotku z ultrazvuku nech sa poserie od toho ako ho bude zrat svedomie.

dd

Safa, nie som lekarka, ale myslim, ze by to nemuselo vadit, ked uz budes uzivat tie druhe tabletky..no ak mas strach, alebo co, tak vsak uzivaj len po jednej este ten tyzden, kym dokoncis I.trimester..ale aj tak si myslim, ze by to nemalo uskodit, ved vsak zena nevie presne, kedy jej konci I.trimester a zacina II., takze to je podla mna v pohode..
k tej BP mamicke..bohuzial ale raz musi pochopit, ze Vy traja spolu, nie je vobec dobra kombinacia a ze jednoducho to tak nejde.ved vsak nikto jej nezakazuje mat Vas rada, stretavat sa s Vami..len proste Ty s babatkom s BP sa rozdelite..treba aby to cim skor pochopila, ze BP svojim spravanim a mozno aj nasilu tlacenim, aby Ste sa dali dokopy, len Vam ublizuje a ze Ty uz takyto stav nemienis akceptovat..je smutne, ze Ta podrazaju blizki pribuzni, ale tak ako som to tu nedavno napisala Lenkinmu manzelovi, tak to napisem aj Tebe..aspon v nudzi spoznas priatela.budes vidiet, kto pri Tebe naozaj stoji a kto sa Ti do tvare smeje a za chrbtom ohovara, dobre ze nie noz vraza do chrbta..je to velmi smutne, bohuzial..ale je to tak......