cakam malinke,ale...

Príspevok v téme: cakam malinke,ale...
safa

...ale priatel sa zblaznil. neveri,ze je jeho,pricom za celych tych 5 rokov co sme spolu som nikdy na ineho chalana ani nepomyslela,ani som sa s inymi bez jeho pritomnosti nestykala osamote, chodili sme von spolu a s jeho kamosmi..neviem co robit,on sa musel zblaznit,mozno to je obranna reakcia pred sokom z toho,ze cakam male..ale ako mi to mohol povedat??? =(((((

lenuliatko

a co pisu na pribalovom letaku?nebrala som tieto vitaminy ale nemyslim ze by ti to mohlo ublizit.ale ak si nie si ista tak sa spytaj este vsojho gynekologa.len mu brnkni ze sa potrebujes nieco opytat.to ti aj setricka moze poradit.
viem ze nie je lahke mysliet pozitivne.ale on uz iny nebude.proste ludia sa nemenia.nemozes teraz cely zivot byt utrapena kvoli nemu.ty mas teraz proste ine povinnosti.skola babo a hlavna povinnost je byt v co najlepsom stave.

safa

no neviem,pozitivne mysliet teraz. zistujem,ze ma podkopavaju ludia,ktorym som verila. k tym ludom,co si nevedia zavriet usta,aj ked to nie je ich vec sa pridala aj moja sesternica,s ktorou sme vzdy dobre vychadzali.mam jednu kamosku,ktora je fakt kamoska a prave ona mi to oznamila,nechcelo sa mi to verit,dokonca som ju upodozrievala,ze si to vymysla,aby som sa vykaslala na sesterku,ale prisla som na to,ze mala pravdu.ona jedina u mna predstavuje osobu mimo blizkej rodiny,ktora pri mne stoji nielen v dobrom,ale aj v zlom.
a este by som sa chcale opytat k tym vitaminom,co som spominala-ona,doteraz tie z tej modrej krabicky som brala 1 tabletu denne,ale tie ruzove mam brat 2 tablety denne. myslite teda,ze aj napriek tomu,ze nemam este ten 2.trimester ich mozem brat,aj ked som v 11.tyzdni,ze ten 1 tyzden nebude vadit ak uz budem brat tieto?
a co sa tyka rodicov priatela,teda byvaleho priatela (BP) =)asi mu dam takuto skratku-ist za jeho mamou,to je v tomto nasom pripade ako ist za niekym,kto sa nevie rozhodnut-chce mat doma nove vnuca aj nevestu,pretoze ako ona vravi,vraj jej syn priatelku ma nadovsetko rad,ale takisto chce stastie syna a nehadat sa s nim.podla jedneho rozhovoru,ked sme sa len nahodou stretli asi 1.5 tyzdna dozadu v obchode jej ide o to,aby sme boli vsetci 3 spolu. ja to vsak uz nechcem,pretoze by nam mohol znova lahko ublizit,ale jej je to marne vysvetlovat-ona uz teraz vidi mna a male v jeho naruci.

lenuliatko

ta bolest pominie potom s ana chvilku zastavi pri porode ked si spomenies nanho aky je debil a ze nie je teraz pri vas ale hned odide ta bolest lebo dietatko ti vycari tolko usmevov na tvari az budes mat krce :Dmala by si uz zacat mysliet pozitivne lebo stale len hovoris o tom najhorsom a pritom musis mysliet aj pozitivne aj keby len trochu.to potrebujes.

dd

Safa, je to ozaj psychopat.ja by som ho poslala liecit sa a v prvom rade aj dozriet, lebo je to totalne pubertiacke decko!ja sa tiez pytam tu istu otazku, ze ked mu je bez Vas tak skvele, tak preco Ta stale otravuje, vypisuje a robi Ti nervy?suhlasim s tym, co napisala 3nttt, ze chce svoj stary zlaty stereotyp, v ktorom Ste len Vy dvaja, chodite spolu..ziadne decko, svadba, ci hocico ine, co by mu ten stereotyp zmenilo..tak ako to bolo, mu to vyhovovalo.taktyto zivot nechce a myslim si, ze tymto co robi chce u Teba vyvolat pocit viny, aby si sa citila vinna, ze Ty si to vsetko krasne, ako Vam bolo dobre, pokazila..ze si to pokazila tym, ze to dietatko si nechavas, mozno Ta naozaj chcel zlomit a tymto "dokopat" k potratu.aby sa pre neho vratili opat tie stare dobre casy...vykaslat sa na neho, nech si ide svojou cestou.asi by som zavolala jeho mame, prip.sa s nou stretla a vysvetlila by som jej to rucne strucne, ze nech mu dohovori, ze uz chcem pokoj a taketo sinusoidy typu - raz som dobra, milovana a na druhy den nenavidena a za vsetko mozem, mi nevyhovuju a neprospievaju ako mne, tak ani babatku..je to od neho proste uplne stupidne.a na reci okolitych sa vykasli...nepocuvaj to, su to hlupe ohovaracky..nikto z tych ludi, co povedia co i len jedno krive slovo, neboli pri tom, ked Ste splodili dietatko, ci riesili svoje zalezitosti..takze nic o tom nevedia..len si domyslaju, dokresluju.a ludska fantazia nema hranic, ludia si vedia v zaujme zaujatia inych vymysliet kadeco...a castokrat sa stava, ze ti, co teraz najviac ukazuju prstom, tak ti by mali najmenej co hovorit a klebetit..

3nttt

no ten tvoj drahy je total psycho.pride mi ako nedozrety fagan (co zrejme aj je) ktory bojuje o tvoju priazen s prckom.jeden den sa hraje na zodpovedneho a druhy je taky aky je.viem ze to neni lahke ale kasli na neho.takyto chlapy sa nezmenia.on sa nechce zmenit.jedine co chce je aby mu ostal stereotyp a nijaky maly stupel mu ho nenarusil.ty si este mlada a v tejto dobe neni ziaden problem najst si chlapa aj ked mas dieta.a aj keby bol tak pri takom "CHLAPOVI" ake mas (mala si) by som asi radsej ostala slobodna matka.

safa

mozno ze ho vytaca prave to,ze ho ignorujem,ale nechcem mu zas odpisat,lebo zas uvidi u mna sancu,ja zas popustim a zas dokola...a potom to sklamanie boli dost silno. proste chcem to skusit tak,ze cislo mi ostane-to by som mala dost problemy keby som si ho zmenila-proste nemozem to spravit,len s tym,ze to vsetko budem musiet nejako sa naucit ignorovat a nezamyslat sa nad tym.zaciatok bude asi dost tazky,ale snad to nejako zvladnem..teraz je na mne,aby som si povedala,ze to musim nechat tak...postupne to prejde asi aj jeho,teraz mu akurat nevenujem pozornost tak asi nevie co so sebou. ale stale nerozumiem,ak mu na nas nezalezi,preco stale vypisuje,nechapem tomu.. ved kaslem na nich,zijem si slobodne,neminam kredit,nerozculujem sa,nestvem sa,ze mi neodpisuje-preco to robi naopak?
a ze prvy trimester je najdolezitejsi-to viem,ale pre mna s babulkom bol asi najtazsi,a dufam,ze je v poriadku,a ze som mu tym stresom neublizila,a ani tym placom,ze je silne,a ze to zvlada,ze mi trosku pomoze =)nechcem,aby sa mu kvoli mne nieco stalo =(

lenuliatko

pekne mena :)
ved si zmen cislo aby ti uz nevyvolaval.alebo chod zanim nakric nanho nech ti da pokoj ze uz potrebujes pokoj.prve tri mesiace tehu su veômi dolezite.mala by si byt v pokoji a nie v nonstop strese.okrem skoly este aj on.alebo zavolaj jeho mamine nech mu dohovori.mas viacej moznosti.uz to musis nejako seknut lebo vidis ze to nema zmysel.ale zmen si cislo urcite .

safa

ahoj..no mena-ja som chcela Emku,a asi aj tak ostane... priatel ked sa s nami vtedy par dni bavil povedal,ze chce Dianku, pretoze ak to bude dievcatko,tak ze to bude taka princezna nasa..teraz to bude uz len moja princezna Emka..a chlapceka-no velmi by som chcela meno Martin,stale sa mi pacilo,uz davno,davno...ale no..tak sa vola tatik babätka.. a take mi to je kus hlupe... este by si to niektorí mohli inac vysvetlit zas..a mozno ked to bude chlapcek,bude mi jedno,co si kto pomysli,ja viem,ze to nie je po otcovi meno,ale preto,ze sa mi paci a hotovo. takze zaver =) asi Emka alebo Matko
a ked som uz pri tom otcovi babätka- vcera ma zahrnul tolkymi sms-kami a same hluposti,same vycitky,normalne ma tym dostal na kolena.ja uz nevladzem...stale akoby som vstala a zacala od nuly a stale ma tak donici,ze ma vsetko prestava bavit
a navyse tie reci co zas koluju-vsetci tvrdia nieco ine,z kazdej strany pocuvam tolko verzii,akoby boli pri tom,ako sa to male pocalo... mne to kus zacina vadit,pretoze su tam silne slovaa,ale myslela som,ze pred tym ubranim rodinu...a nedari sa mi =(

lenuliatko

safa myslim ze to vadit nebude.ved v tych vitaminoch je len nieco naviac mozno aby podporovali dobry vyvin a dostatok vitaminov a tak.
a uz mas vybrate meno?my sme dlho nevyberali.pre dievcatko som mala vybrate uz daaaavno predtym.dali sme jej meno alexandra.este sa mi paci ester a pre chlapceka tobias.

safa

ano,ja sa viac nim zaoberat nechcem,aj ked ako sa poznam,bude ma vytacat,alebo sa budem pozastavovat nad tym,o co mu ide tymi jeho neustalymi volaniami a sms-kami...keby boli normalne,pochopim,ale tie jeho vynimocne mudre...