cakam malinke,ale...

Príspevok v téme: cakam malinke,ale...
safa

...ale priatel sa zblaznil. neveri,ze je jeho,pricom za celych tych 5 rokov co sme spolu som nikdy na ineho chalana ani nepomyslela,ani som sa s inymi bez jeho pritomnosti nestykala osamote, chodili sme von spolu a s jeho kamosmi..neviem co robit,on sa musel zblaznit,mozno to je obranna reakcia pred sokom z toho,ze cakam male..ale ako mi to mohol povedat??? =(((((

jufa

tak to mate pravdu.nechapem potom kam tym mieri ked povie ze mu na vas nezalezi a potom vyvolava.urcite by to bolo aj pre teba lahsie keby ste sa nevideli ani nepoculi potom.podla mna sa potom sprava ako decko.sam nevie co chce.raz tak raz tak.ale ty si safa z toho nic nerob.vy budete s babom stastny aj bez neho.drzim ti prsty aby si vydrzala.

safa

vies jufa,nie je pravda,ze som bola davno rozhodnute,ze s babom ostanem sama,to ozaj nie.do poslednej chvile som dufala,ze sa spamäta,ze prestane s tymi urazkami,hlupostami,slovami,co tak boleli. ja som urazena nebola,vzdy som ho pokorne vypocula,ked som mala pocit,ze chce povedat nieco normalne,ale ked sa po par minutach zas zacal spravat ako nepricetny,k comu to bolo dobre? akurat sme sa s malym trapili,a trpim sa aj doteraz,aj ked si to nechcem priznat. predsa len,je to sok,ale je to lepsie ako na zaciatku. a mozno aj preto,ze tu sa vyrozpravam a su tu ludia,ktorí ma vypocuju,poradia,podporia.
myslis,ze ho nemam stale rada? Mam a velmi,ale proste sme to uz s babom nezvladali,a myslim si,ze toto riesenie je lepsie,este to kus bude boliet,spomienky ostanu navzdy,ale verim,ze casom bude stastie aj pri nas.
a s tym jeho otravovanim-ak by mu na nas zalezalo a toto bola jeho reakcia-preco nepovie-fajn,spravil som chybu,ospravedlnit sa a podobne,a hlavne dokazat,ze nie sme hracky,s ktorymi sa pohra a odhodi. a tak ako napisala dd - tu druhu sancu by nepremarnil...

dd

moj nazor este je, ze keby to udobrenie ozaj myslel uprimne vazne a bol by pevne sam pren rozhodnuty, tak jej tiez nenarobi druhy krat sceny, samemu by mu podla mna zalezalo na tom, aby bolo "ticho" a aby sa uz zbytocne dalej nenervovali...

dd

aj ked je chlap urazlivy za kazdu hovadinu a neviem co este, ospravedlnovat tymto jeho spravanie je blbost!teda aspon podla mna..ano, aj ona je iste naladova, kazda co sme si prezili tehotenstvo to pozname, ale ona mu nevypisuje take somariny, ako on jej!to co jej popisal a ako sa k nej spraval podla mojho nazoru svedci o vsetkom..neviem kam tym neustalym otravovanim mieri, ale keby mu na nich zalezalo, tak s prepacenim z huby predsa nevypusti take silne slova, ktorych sa Safe dostalo..

jufa

ahoj safa.podla mna ty si sa uz davno rozhodla ze chces byt s babom sama.ved sa ti ospravedlnil a stale ti vyvolava a smskuje tak asi mu zalezi na vas.len chlapi su taky ze sa urazia za kazdu hovadinu a mozno on sa vtedy tak urazil ze si mu zrusila telefon ze toto povedal ze bez vas mu je lepsie.ale keby to bola pravda tak sa ti uz neozve.pripada mi to presne ako moj vztah.aspon spravanie tvojho priatela. skus sa este s nim porozpravat keby ti nahodou este zavolala ze sa nechces hadat lebo tak je raz on urazeny raz ty a iba sa trapite a hlavne ty sa znervoznujes.nechaj tomu volni priebeh aj ked ti povedal co povedal a boli to nemysli na to a ked ti zavola normalne mu dvihnei a sa s nim porozpravaj.neber si vsetko k surcu.urcite si teraz aj ty naladova pocas tehotenstva.a myslim ze jeho to este viac stve ze ho ignorujes a preto ti pise somariny.kedby si mu dvihla a pekne sa s nim porozpravala lebop povedala ze ano robite obaja chybu alebop neviem co chce pocut a spokojom sa rozpravala podla mna by ti potom take sms nepisal.iba moj nazor

safa

ved to mas pravdu... sice,aj ked niektorí ludia si myslia,ze su skutocne najmudrejsi a volaju sa vsadebol vsetkovie.
ja som uz hore,aj ked by som este spala,ale neda sa mi uz vlastne. som vcera vecer sa dotrepala z tych volieb,tak tam bola taka nepricetna nuda,samozrejme som tam bola najmladsia,ale bola dobra partia,sem tam sme sa pozabavali,mali sme tam taku vtipnu tetu,co na srdci to na jazyku,taka podarena =) a tak by som aj spala,ale neviem ci babu cosi sa nepaci,ci co.. taky zvalstny pocit v brusku mam,celu noc akoby mi telo horelo,teraz uz v pohode,nic...no ja neviem,ci zacina cosi vystrajat,ci co =)

dd

:D no, ono nie je to az taka zla vec ten internet :D..da sa tu veru vselico pozistovat :)..ale tak vidis, aspon si zas o cosi mudrejsia :)..ja ked kecam s nejakymi kamaratkami, co este nemaju babatko..a tak sa ma pytaju na rozne otazky..a im tam zacnem pisat odpovede, suvislosti a vysvetlujem im to, tak ostanu take vyhukane, ze to ani len netusili a ze co vsetko este nevedia :D..ale tak na to zena poprichadza casom, ved ani ja som ucena z neba nespadla :).

safa

salonka,prepac,mam vsak pocit,ze si asi necitala prispevky od zaciatku...nevadi,aj tak dakujem za nazor a prianie =)
dd, dnes som to vysvetlovala mame,tak na mna pozerala,odkial som taka mudra... aj keby to bolo fajn, no ale priznala som sa,ze to nemam z vlastnej hlavy... sa usmievala,ze aspon nieco mam z toho netu =)

salonka

To nie je jeho obranná reakcia!Nenahováraj si,že on zažil šok.On veľmi dobre vie,čo robí.Tomu sa hovorí len chrapúnstvo!Veľa zdaru s maličkým človiečikom.