...ale priatel sa zblaznil. neveri,ze je jeho,pricom za celych tych 5 rokov co sme spolu som nikdy na ineho chalana ani nepomyslela,ani som sa s inymi bez jeho pritomnosti nestykala osamote, chodili sme von spolu a s jeho kamosmi..neviem co robit,on sa musel zblaznit,mozno to je obranna reakcia pred sokom z toho,ze cakam male..ale ako mi to mohol povedat??? =(((((
cakam malinke,ale...
vdaka baby...lenuliatko,uz je lepsie?
a inac, neviem, cloveku sa asi tolko nalozi,kolko dokaze zvladnut ze? aby som nemala dost problemov s tym,ze mam rada chalana,co za to nestoji,ze nestiham bakalarku, dalsi sok.dnes mi zomrela babka. z ocovej strany tak uz nemas ziadneho stareho rodica. z maminej este aj dedka aj babku,ale od oca uz nikoho =(
ahoj safa.dlho som tu nebola.ale drzim palce s bakalarkou.asi je to riadna makacka.
dakujeme...teraz mam tolko stresu,ze neviem kde mi hlava stoji... s bakalarkou stojim biedne,mam na nu par dni...na nervy
vraj ta chripka ustupuje..ale je to tiez take diskutabilne,pretoze niekde ustupuje,niekde prave len zacala..najtazsie na tom su asi tí,ktorí maju oslabenu imunitu
vcera som zazila taky hrozny zazitok,ked si na to teraz spomeniem,mam zimomriavky-musela som vcera odbehnut do skoly,do toho mesta teda,a ked som odchadzala s babami,tak reku,ideme do mesta..prechadzali sme cez centrum,ked vidime vela ludi,ta ze ideme pozriez co sa robi. ked sme zbadali sanitku a policajtov,vsetky vtipy nas presli.na zemi lezala zena,uz jej davali masaz srdca,do pol pasa ju teda museli komplet zobliect (bolo take hlupe,ze si niektorí robili srandu,ze jej vidno teda prsia).neviem posudit co to bola obezna zena,alebo tehotna..kedze sme sli z vrchnej strany,videla som jej brucho,ktore bolo dost velke,ale kedze som nevidela tvar,nemozem posudit,ci teda slo o tehotnu,alebo tu obeznejsiu pani,alebo mohlo byt aj taka,co mame tu u nas(ta teta ma rakovinu a ma brucho ako tehotna,ma tam nador).no ateda zas sa opakujem,ale neviem aka to bola. no a my ked sme tam prisli,tak jej tu masaz uz davali,stali sme tam asi 10 minut,to jej davali uz aj tu elektriku ci co to je,aj injekcie,potom sme radsej isli prec.pochodili sme obchody,po pol hodine ked sme tadial opät prechadzali jej stale davali masaz.uz sme sa radsej ani nezastavovali,ale par minut nato sme poculi,ze sanitka odchadza s hukotom. dufam,ze tetu dostali k zivotu a ze ju rychlo prevazali do nemocnice. takuto situaciu som zazila prvy krat,a uz to nechcem zazit nikdy. tie pocity boli zmiesane,take zvlastne,myslela som na jej rodinu,ze ked im teraz volaju,ako sa musia bat a podobne..stale mam pred ocami,ako tí policajti drzia tie plachty okolo nej,aby sa chodci nepozerali,ale kedze fukal vietor,aj tak sme toho vela videli,ako tí zachranari neustale bojovali a davali jej tu masaz...a stale dufam,ze ta teta je na tom lepsie,ze sa im ju podarilo zachranit.
moj problem s BP je oproti tomu nic,neriesime,ci sa niekto z nas dozije zajtrajsieho dna a takto zle veci. ak mi Boh chcel ukazat,ze su v zivote dolezitejsie veci,ako trapit sa nad vecami,ktore budu alebo dobre,alebo zle a ked sa na ne vykasleme tak teda ostanu neskor tiez dobre,tak sa mu to podarilo...
dakujem Safa, ved aj Ty si velmi mile ziena, prijemne sa s Tebou keca a velmi rada Ti poradim, ked budem vediet, podporim, ci len tak s Tebou popisem :)..drz sa velmi, aby si cim skor vyzdravela..nech aj pri Tebe a malinkom stoji taktiez hlavne zdravie i stastie a laska!u nas to opat chytilo manzela, min.tyz.bezal do skoly, nestihal, tak ma teraz zapal priedusiek..chudacik, riadne kasle..ale bol dnes u lekara, dostal lieky, tak snad to bude cim skor za nim...
a akurat som citala, ze Lenka (lenuliatko) by uz mala zajtra prist domov, tak snad uz bude dobre aj im :).je to strasne, ked tak clovek o tom pocuva, alebo to vidi, ako ludia su v nemocnici a vselico ich trapi..ja som cela rada, ze nas choroby a aj problemy celkom dobre obchadzaju(vdaka Bohu..) a modlim sa, aby to tak co najdlhsie aj ostalo..ale nie len pre nas, ale aj pre ostatnych ludi..
dakujeme=)
joj,tak to mi je luto lenuliatka..neviem co to maju tie zeny s tym tlakom,ci uz pocas tehotenstva alebo nieco po,ako lenuliatko... aj moju svagrinu vzali pocas tehotenstva v decembri na vysoky tlak--- a vlastne ma teraz napadlo,ale to je moja teta,ktora nie je tehotna a uz ani nebude vzhladom na vek-52rokov-tiez je teraz v nemocnici na vysoky tlak..zvlastne
tak lenuliatko pozdravujem ,teda pozdravujeme =)))
a dd,co sa teba tyka-si fajn holka,preto aj ked vam to ide pomalinky,urcite sa vam bude darit,lebo mas dobre srdiecko,teda ako som pisala si fajn clovek...nech to statsie stoji aj pri tvojej rodinke,a aj zdravie,ako to tak vnimam =)
ja som kus prechladla,pricom chodim naobliekana..u nas kopu snehu,ale ktovie dokedy,ked teraz zas prsi... tak zatial
neboj Safa, urcite sa Vam bude nejak darit, hlavne sa netreba vzdavat!my sme sa tiez bali, co a ako s nami bude..a predsa len to nejak ide..vsetci Ti tu drzime prsty!
inak som aj zabudla, som Ti ani nepisala..lenuliatko, co Ti tu tiez pisala je v nemocnici..mala priserne vysoky tlak, vraj asi z vycerpanosti..pisal to jej manzel do temy Tuuzba po dietatku...
dakujeme
a aj ked to nebude isto lahke,ale co je a pre koho v dnesnej dobe lahke,ze?,aj tak dufam,ze sa nam nejako bude darit...