cakam malinke,ale...

Príspevok v téme: cakam malinke,ale...
safa

...ale priatel sa zblaznil. neveri,ze je jeho,pricom za celych tych 5 rokov co sme spolu som nikdy na ineho chalana ani nepomyslela,ani som sa s inymi bez jeho pritomnosti nestykala osamote, chodili sme von spolu a s jeho kamosmi..neviem co robit,on sa musel zblaznit,mozno to je obranna reakcia pred sokom z toho,ze cakam male..ale ako mi to mohol povedat??? =(((((

lenuliatko

ja som nosila obtiahnute veci a rifle normalne.pacilo sa mi to tak.a normalne take saty a ziadne ze az po zem jak plachta normalne dlhe.a aj vyssie topanky som obcas vydrzala ked som musela.ale to neodporucam radsej.ale netreba sa hanbit za brusko.aj na kupalisko som chodila normalne.ved je to pekne.

maruska0014

ahoj safa sledujem tvoj pribeh...od zaciatku len mi akosi uniklo ako si na tom teraz s BP...ale prajem ti veeeeeeela zdravia,stastia a tiez lasky...

lleilla

ja som povedala,ze by som asi aj nasilie pouzila,keby mi chcelo ist dieta na medicinu:D,hlavne dcera,ale na druhej strane viem,ze ak nikto chce,tak mu to nik nevyhovori

dd

jeej, no tak to je super, ze Vas uz vidno!veru sa zan nehanbi..nie je to Tvoja vina, ze to dopadlo tak, ako dopadlo a bud na svoja babatko hrda!mas byt na co!ja lutujem jednu vec, jak som ja bola tehotna, tak moja maminka mi vzdy vravievala, ze aby som nenosila obtiahnute, len siroke aby som nosila, ze sa jej to nepaci, ked ma tehotna to brusko take vytrcene a obtiahnute vecami, ze jej ho je tak vidno..ale no a co ze jej ho vidno!vsak sa nemozu zeny hanbit, ze su tehotne!nech to aj vykricia do celeho sveta!takze az budem opat tehotna, tak budem nosit bars ake veci, aj obtiahnute, aj vsetky, co sa mi budu pacit, nie aby som si brusko schovavala, ako keby som sa zan hanbila..

safa

aha..a budes skusat neskor,ci este si neuvazovala?
prekvapi niecim peknym? na jedno pekne prekvapenie cakam,na moje babo =) teraz je vsak tolko chorob... dufam, ze bude zdrave...

lenuliatko

nesla som tam.prijali ma ale ja som potom otehotnela.nemohla som ist na medicinu.to sa neda takto studovat.niektore skoly sa daju ale tieto urcite nie.netrap sa uz tolko.uvidis ze ta zivot este niecim peknym prekvapi.

safa

lenuliatko,tiez dakujem
a teraz neviem ci som ta spravne pochopila,teda si nakoniec na skolu nesla?
dd - ci pochopim,no neviem. v poslednej dobe uz nechapem nicomu co sa deje. brusko mi uz vidno,nie este take velmi velke,ale uz ci mam svetrik,alebo tricko, uz nas vidno =) nehanbim sa zan,aj ked na mna ukazuju prstom,len vzdy,ked vidim "jeho",vzdy mi tak pride luto,ako nam mohlo byt fajn a ake by to bolo vsetko jednoduchsie... pre vsetkych

dd

nevedno, ako to ma vymyslene..mozno pochopis az neskor, casom..ja som tiez pochopila az ked mala dcerka rok, preco sa nam podarila.. :) (s manzelom sme sa vzdy modlili k Bohu, aby nam dal dietatko v pravy, spravny cas a on to tak aj urobil..teda aspon ja v to verim :))