...ale priatel sa zblaznil. neveri,ze je jeho,pricom za celych tych 5 rokov co sme spolu som nikdy na ineho chalana ani nepomyslela,ani som sa s inymi bez jeho pritomnosti nestykala osamote, chodili sme von spolu a s jeho kamosmi..neviem co robit,on sa musel zblaznit,mozno to je obranna reakcia pred sokom z toho,ze cakam male..ale ako mi to mohol povedat??? =(((((
cakam malinke,ale...
ale safa urcite si najdes aj ty takeho.nie vzdy je to snimi jednoduche.moj manzel je niekedy jak male decko.to im ale ostane navzdy.
no trochu som sa ustvala.chcela som zaloizt materske centrum mala som uz aj priestory,no a este chcela som nastupit do skoly.prijali ma na medicinu hned po mature lenze som po 4 mesiacoch manzelstva otehotnela.tak to slo vsetko do haja.no ale uz sa nebudem tymi vecami zatazovat.mam cas.mala ma potrebuje viac ako nejaka skola.
dd, dakujem... asi mam toho nalozeneho este malo,ked ma takto Boh skusa...
mas stastie,ze mas takeho manzela,ktory pri tebe stoji... co sa o mne neda povedat,zavidim ti,ale v dobrom samozrejme
a preco si taak vycerpana ak smiem vediet? ten vysoky tlak? uz minule som tu o tom pisala,ze je vela zien s tym vysokym tlakom,a to som reagovala na to, ze mi dd napisala,ze si v nemocnici
mala je v poriadku.idu jej zubky.trochu skoro ma 4 mesiace.manzel bol snou sam cele dni.on to zvlada je sikovny.vie uz vsteko urobit co sa tyka malej.a kupe ju skoro len on.obaja sa dobre zabavia a z kupelne pocut len viskanie malej a rehote manzela.len ja sa citim taka unavena teraz.musim oddychovat.
a mala ako? manzel zvlada?
no najprv som mala zapal trojklanneho nervu,este z toho som sa poriadne nedostala a hned som mala zvyseny tlak.preeklampsiu som mala aj pocas tehu.je to dost tazke ze v tehu stupa tlak.za preeklampsiu sa povazuje zvyseny tlak nad 140/90 a bielkovinou v moci.
no a teraz som lezala uz druhy krat za tento mesiac nemocnici :(
a mas nejake tazkosti?
no teda vobec si ma nepotesila :(
necitim sa vobec dobre.