cakam malinke,ale...

Príspevok v téme: cakam malinke,ale...
safa

...ale priatel sa zblaznil. neveri,ze je jeho,pricom za celych tych 5 rokov co sme spolu som nikdy na ineho chalana ani nepomyslela,ani som sa s inymi bez jeho pritomnosti nestykala osamote, chodili sme von spolu a s jeho kamosmi..neviem co robit,on sa musel zblaznit,mozno to je obranna reakcia pred sokom z toho,ze cakam male..ale ako mi to mohol povedat??? =(((((

safa

lenuliatko - fuu,obdivujem ta,ja viem,ze by som to urcite nezvladla.. aj ked studujem tiez odbor, v ktorom myslim,ze pracovat nebudem, nakolko takychto prilezitosti je tu malo a ak su nejake,tak je to dialka, a teraz si nebudem moct dovolit len tak odist a nechat babo tu..aj keby sa on postarali,nemohla by som... viem,ako moja mamina msuela chodit od rana do vecera do prace,aby vsetko utiahla,ked tatko zomrel,a nechcem,aby to muselo prezivat aj moje babo,ked mi bolo za nou smutno..bola som sice s jednym z bratov,nakolko druhy bol uz zenaty a mal svoju rodinu..nastastie to vyslo tak, ze kym odisiel aj druhy brat,ja som sa uz ako tak dokazala o seba postarat,a ak bol problem,zo skoly som utekala do babky =)
lleilla-no ja som tiez zvedava,co to vyrastie z mojho maleho..ked chti po svojich rodicich to zle,mam sa naco tesit..obaja sme tvrdohlaví, á neviem co este... no boooze =)))

lenuliatko

safa viem ze lekar musi robit vela neprijemnych veci ale tak mna by to bavilo.nejako som si to vysnivala.chcela by som byt asi na internom alebo na gynekologii.

maruska0014

ked ja by som si tak priala aby ste boli spolu lebo vidim,ze ty si fakt dobre dievca a zasluzis si byt stastna...

maruska0014

ahoj safa sledujem tvoj pribeh len mi akosi uniklo ako si na tom s BP teraz ale inak ti prajem vela stastia vam obom zdravie a pekne si uzivaj tehu:)

safa

maruska0014 - neviem,asi nesledujes pozorne =),ale vidim,ze zancka ti neusla =)))
BP- no sme uz mimo,aj ked ma to trapi,a ja viem,ze jemu tiez to nie je uplne nacisto ukardnute,ale jeho primitivne spravanie trpiet nebudem!

safa

lenuliatko-vidim,ze sa nevzdavas... ja na medinu nie som..mne ked povie sestricka,ze mi idu brat krv,ja sa vzdy tak zlaknem,ze potom lamentuje,ze mi nemoze najst zily. a to myslim vazne. proste nic,iba mi vidno ruku,potom mi to tam stiska,minule jej to enslo najst ani tak,tak isla na slepo..nastastie sa jej zadarilo na 2.krat trafit... bo by trafilo asi uz mna =)
dd- nenapadlo ma brusko skryvat, ani u nas doma mi nic k tomu nehovoria. dokonca,moja svagrina mi sem uz doniesla nejake veci,co sa mi zidu,a kedze vie,co nosim,tak sa to fakt zide,a akurat v lete uz nas bude vidno poriadne, tak sa tesim...priniesla mi letne riflove saty tehotenske, potom take na traky (ale to som sa s mojou mamou smiala,ze v tom budem plavat asi,tie mi rpipadaju na moju postavu dost velikanske=)), potom dake tricka,lebo ja vlastne,ked mam postavu ako mam,teda som mala =),vzdy som mala uzke tricka,hlavne sportove,mne sa sirsie ani nehodili teda,tak mi priniesla tiez nejake, a nakoniec este aj jedny sportove nohavice-tmave,s tou latkou an brusku...tie sa mi zidu,lebo ja sa vzdy ponahlam kdesi =)
lleilla- tak vies,neviem posudit,ci si uz mamina alebo nie,ale ak ano,kazdej amine to asi casom dojde...dieta sa neskor aj tak spravi po svojom =)