cakam malinke,ale...

Príspevok v téme: cakam malinke,ale...
safa

...ale priatel sa zblaznil. neveri,ze je jeho,pricom za celych tych 5 rokov co sme spolu som nikdy na ineho chalana ani nepomyslela,ani som sa s inymi bez jeho pritomnosti nestykala osamote, chodili sme von spolu a s jeho kamosmi..neviem co robit,on sa musel zblaznit,mozno to je obranna reakcia pred sokom z toho,ze cakam male..ale ako mi to mohol povedat??? =(((((

safa

dd,dakujem...taky spanok mam teraz,od 6 som hore =)
ak tomu dobre rozumiem a som sa tu mozno aj nieco naucila,preklampsia je zyvseny tlak? ja ho mozem dostat z tych vsetkych veci naokolo =) a rovno s tym dostanem aj infarkt =)))
zajtra mame ten pohreb, take to je... bude na cintorine kde lezi aj moj tatko..zas to bude take pre mna.. =(
pocasie je tiez nanic,aspon keby am to slniecko tesilo,keby uz roztopilo tu hrbu snehu...lebo to uz mi dost vadi

salonka

Bacha na preeklampsiu!Ja mám 42 rokov a obidve deti som si odležala každý mesiac po dva týždne kvôli gestoze a nábehu na preeklampsiu.Tlak mi držali liekmi,nadváhu už nikto neriešil,no a rodiť sekciou som išla o týždeň skôr s tlakom 210/120,tak už nikto na vyrátaný dátum pôrodu nečakal.Deti mali zhodne váhu 4100gr,53 a 51cm a som rada,že ich mám.Dnes už majú 10 a 6 rokov.Držím palce!

safa

pánecku, od rana od 8 som sedela pri PC az doteraz!!! musela som popracovat na tej bakalarke, ale citim nepricetnu unavu..a oci ma stipu a rovnako aj cely chrbat.idem si lahnut,isto zaspim ani nebudem vediet ako=)

safa

tak nevadi,skusim inde =)
materske centrum,teraz mi azplo,ved tam obcas zavitala moja svagrina s malym,ked este nemali tohto este mensieho.teraz matusko uz chodi do skolky,a tomasko je zatial doma s maminou. ja som tak zacala do matuska rozpravat po anglicky, vie sa predtavit,vie povedat,kde byva, farby sa mu troksa pletu,ale tak celkom sa snazi,aj niektore zvieratka... a uz mu kupili anglicku knizku s tym, ze si budeme spolu citat. no len na toho mojho maleho certa nemam teraz vela casu,vlastne ziaden. =(

lenuliatko

safa v tom ti neviem poradit ja nemam v tom taky prehlad vobec.
no v materskom centre by sa mohli mamicky stretavat a nieco spolocne podnikat deticky by sa mohli spolu hrat vytvarat si kamarastva a naucili by sa ako sa hrat s detickami inymi.lebo niektore deticky ktore su zavrete doma s maminkami nevedia sa potom tak dobre pohrat s inymi detickami a utekaju za maminou.a chcela som aby sme mali kurz anglictiny.s detmi samozrejme.od 3mesiacov tusim mozes k dietatku hovorit aj cudzim jazykom a no sa ho vyborne nauci ale bude vediet aj po slovensky.no a potom by sme mohli chodit plavat.ja k malej hovorim sem tam po anglicky.moja kamoska takto naucila svoju 4 rocnu dcerku a 2 rocneho syna po nemecky.a teraz hocikedy hovoria po nemecky.citaju im rozpravky po nemecky a pozeraju nemecke rozpravky.ale hovoria aj pekne po slovensky.takze asi toto by sme tam robili.vies ked budes zavreta v byte na materskej casom ti moze z toho zacat sibat.napriklad ja hej uz po 4 mesiacoch sa idem potrhat aby som nieco robila :)a take metreske centrum je dobre mamicky ale aj deticky.

safa

a co by ste v tom materskom centre robili? ja sa pytam,lebo mi tu u nas nemame,kedze sme taka "dzura" =).
tak radsej pomaly lenuliatko,nie ze ta budu mat ako kazdomesacnu navstevu v tej nemocnici.
a chcem sa opytat,mne to tu dd vysvetlovalauz,co sa tyka rodicovkseho rpsipevku, tomu aj rozumiem,ale ze u zien,ktore studuju,je nejaka povinnost, ze aby maal socialka za nu platit nejake odvody,ked bude studovat..nevies niceo o tom,lebo ze ked prerusim studium,ze mi tam nieco zanikne...to mi teraz nedavno hovorili,ale nevedeli poriadne o com tocia,preto ani ja neviem..

lenuliatko

no neobduvuj ma lebo vdaka tomu som sa ustvala.a este som aj nasrata na seba zato vsetko.chcela som zalozit materske centrum a chcela som to ryychlo stihnut.lenze pockam kym mala nevychodi aspon skolku.to aj manzel dostuduje a bude uz len vo firme takze bude mat cas sa o nas viacej postarat.teraz som na vsetko viac menej sama.ziadna vyhra ale som stastna ze mam alexandru lebo to je poklad :)