cakam malinke,ale...

Príspevok v téme: cakam malinke,ale...
safa

...ale priatel sa zblaznil. neveri,ze je jeho,pricom za celych tych 5 rokov co sme spolu som nikdy na ineho chalana ani nepomyslela,ani som sa s inymi bez jeho pritomnosti nestykala osamote, chodili sme von spolu a s jeho kamosmi..neviem co robit,on sa musel zblaznit,mozno to je obranna reakcia pred sokom z toho,ze cakam male..ale ako mi to mohol povedat??? =(((((

safa

a este ma mrzi jedna vec,co sa stala vdaky tymto chytrym ludom... v istej teme som si vsimla,ze lenuliatko tu pravdepodobne uz nebude k mojej teme nic prispievat..kedze ste vsetci takí prilis chytrí..vdaka..poradit neviete,alebo vypocut,podporit,ale spratat mi z tadeto fajn holku sa vam podarilo...
snad ma sa tak nerozhodne aj dd...
taks a laskavo uvedomte,a ked tu mienite urazat,ani sem nechodte..nato to tu nie je!! vdaka

safa

dd,urcite nemate zac,ale tak vobec nechapem,co sa tak pustili do vas. vobec. ako, normalne ma to prekvapilo,pretoze mi uslo,aj ked som to cele precitala, aky mali dovod. proste to,aby niekto poradil,to nie,ale aby hned utocili na tych,co si tu namahu dali,vidim,ze sa ich naslo dost. a aj co sa tyka inych tem,vsimla som si,ze niektorí tu nenapisu nic ine,okrem toho,aka je nejaka osoba mudra,a podobne,ale radu nepridali. tym cloveku nijako nepomozu..a ak nechcu pomahat,tak naco tu chodia? preco sa navazaju do vas,ked vy radite,a nenapisu nieco 15,16-rocym slecnam,ktore daju otazku-mozem byt tehotna,ak do mna nevosiel a sa nespravil? co im nedaju na rozum?
mne sa to vobec nepaci,samozrejme,takto sa ludia nespravju len tu,na tomto fore,ale aj celkovo v zivote. je to smutne si myslim...
tak to skusim zas otocit- u nas svitei slniecko =))) viem,blby pokus,ale no... o 14.00 nam zacina ten pohreb,vcera som bola na cintorine,pozriet,ako to vyzera na mojom tatkovi,trosku som to tam poopravila,lebo vietor kus narobil sarapatu,a v kaplnke lezala moja babka-ani som nesla pozriet,som dostala strach. mne sa potom snivaju take zle veci. dnes ked ju prenesu domov (tuto ulohu dostali moji bratia,ujo a moj krstny),tak sa snad odvazim. lebo viac ju neuvidim =( fuu,uz ench je potom radsej,akurat je u kazdeho taka nalada pochmurna. jasne,ze nemoze byt vesela,no uz nech je po vsetkom...
v pondelok mam zas skusku,tak neviem... dako dobjedim =)))
dd a vlastne,tvoja mala ma kolko? rok? teraz sa mi to nejako myli s niekym... uz chodi sama? a hlavne by ma zaujimalo,rozprava???

dd

Safa, dakujem aj v mene Lenky za obranu..ale uz to nechaj tak a venujme sa radsej Tebe, Tvojim problemom a tomu, preco bola tato tema zalozena..ludia vedia byt velmi kruti..a aj tu sa to zas raz ukazalo... :(

safa

predtym mi to nepsolalao cele,tak to napisem v skratke
tato tema bolo mnou zalozena z dovodu,aby som sa tu mohla vyzalovat ludom,ktorí ma vypocuju..pre tych ironickych,co si zas myslia,ze kaslem na rodinu-nechcela som ich viac zatazovat
lenuliatko a dd-nikdy tu nepisali nic zle,vzdy ochotne poradili,ak som poprosila o radu,ak vedeli,napisali,ak nie,priznali ze nevedia,nerobili zo seba neviem co. celkovo na fore som si envsimla,aby tu niekoho urazali... a co sa tyka lenkinho manzela-pytal si tu radu,a co? problem? ma sa hanbit? nie,pytal si predsa len radu...

dd

anais, kazdy clovek sa musi kdesi naucit, ako s dietatom zaobchadzat..ja som si to tiez mala moznost odskusat na mladsej sestre, takze tiez som vela veci vedela..ale nikto z neba uceny nespadol, preto tu pisat na Lenku a jej muza, ze tu panikaria alebo co..ano, su mladi a co?to zato ich tu mozu ludia buzerovat?ja som tiez este mlada, mam dieta a co..ako si napisala, knihy a internet tiez pomozu..Lenkin muz bol ale troska v nevyhode, ked Lenku zobrali nahle do nemocnice a Lenka malu dovtedy dojcila, tak jasne, ze nevedel co a ako s krmenim a cas na studovanie v knihach moc nebol..to sa mu nemoze zazlievat..a co je na tom, ze si tu pytal rady?vsak aj toto je internet, tak zhanal rady cim skor..z toho vyplyva, ze dieta mu nie je lahostajne(a ako pisal inde, pomoc od jeho matky nehrozila, jediny, kto sa mu s pomocou ponukol, bola Lenkina mama, na opacnom konci SVK a ich kamaratka s malym babom.a myslim, ze nato, ze je chlap a ostal s malou sam, bez pomoci inych, to zvladol velmi dobre!)..a niekedy aj teoria je na dve veci..vid.aj v pracovnom zivote..je potrebna prax..v praxi sa clovek uci priamo na vlastnej kozi a myslim, ze si to tak aj skor a lepsie zapamata..moj nazor :)

anais

dd, moj manzel ma mladsiu sestru, o ktoru sa staral, ked bola mala, tak veru vie. Ked mal 9 rokov, prebaloval ju (aj nasiroko vedel), krmil, do jasiel nosil...No a nebrala som si ho 20 rocneho, to tiez pomohlo, knihy a internet s mnozstvom informacii taktiez jestvuju, nie je problem si co-to nastudovat. Ti dvaja mladi do toho skocili ani nevedeli ako.
Ja som to nemyslela v zlom, len pisem, co vidim.

dd

anais, Ty mas podla toho, co pises asi ukazkoveho manzela, ktory v kazdej chvili vie, co ako spravit a ako sa s dietatom zariadit a urcite sa on vie postarat uplne tak perfektne ako matka :)..len by som bola zvedava, ci ho aj nadojci ;)...
sajfinka, nechaj to tak, ja Ti nic zle neprajem, snazim sa ludom zle nepriat, kedze sama som si zloprajnosti uzila dost..takze vsetko dobre, nech si len zdrava az do co najdalsej smrti a nech sa Ti vzdy vo vsetkom dari!!!

dd

ked sem tam zaskocis a citas, tak ako vies, ze je lenuliatka vsade plno??ako som napisala, ked bola tehotna, na rizikovom, pisala vela..to ano, ale teraz uz pise ovela menej!!vela ludi tu pise viac ako ona a zrovna jej sa dostane tolko neprajnosti..smutne..

sajfinka

No ani nahodou jej nezavidim ten zivot co zije.
dd podla tvojich slov mi to skor prislo tak,ze mi prajes tieto vsetky zle veci, potom alibisticky si napisala ze nie.. Nezabudaj ze 90 percent chorob ma psychicke priciny. Na vsetko mam svoj nazor, len uz nemam cas tu pisat. Nesuhlasim s tebou, aj tak ti prajem vsetko dobre......Ja s tebou totizto nemam co riesit a vobec nie cudzich ludi.

dd

Sajfinka, len si daj pozor, aby Tvoj zivot nahodou raz niekto neoznacil za ubohy a aby si raz Ty nahodou, mlada, zdravo sa stravujuca osoba, neskoncila v nemocnici so zapalom trojklanneho nervu a s polkou tvare ochrnutou, prip. s niecim inym(alebo Tvoje dietatko) - vonkoncom Ti to neprajem!!pretoze trpiet v nemocnici sama, bez manzela a dietatka je priserny zazitok, ktory ani jedna milujuca mamicka nechce zazit!..a s tym vyrokom, ze uz len z lasky k dietatu clovek neochorie :) dost smiesny vyrok - podla mojho nazoru..to by vsetci milujuci rodicia mali byt ti najzdravsi na svete :)..mozes sa snazit,aby si neochorela, dodrziavat prevenciu, ale choroba si hold smola nevybera..btw.na margo toho, ze je Lenky vsade vela...ked bola v nemocnici, tak neprispievala, to si si nevsimla??a takisto prispieva ovela ovela menej, ako ked bola tehotna na rizikovom!!!to si si asi tiez nevsimla..
ano, mas pravdu, ani ja ju nepoznam poriadne, len si tu uz nejaky ten cas dopisujeme, nevidim jej do domu..ale podla mojho nazoru je dost trapne sa tu ohanat takymi vyrokmi, ako si tu napisala na Lenkinu adresu..ja tiez podla tychto Tvojich prispevkov som mohla vydedukovat, ze si nevychovana, protivna, zloprajna a zavistliva zenska, ale nerobim to, napisala som Ti, ze snad taka nechces byt - cize dufam, ze mas opacne vlastnosti, ako som napisala..