...ale priatel sa zblaznil. neveri,ze je jeho,pricom za celych tych 5 rokov co sme spolu som nikdy na ineho chalana ani nepomyslela,ani som sa s inymi bez jeho pritomnosti nestykala osamote, chodili sme von spolu a s jeho kamosmi..neviem co robit,on sa musel zblaznit,mozno to je obranna reakcia pred sokom z toho,ze cakam male..ale ako mi to mohol povedat??? =(((((
cakam malinke,ale...
ahoj Safa :)!no to nie je zly napad zobrat maleho k Vam na chvilku, doma by si veru troska oddychli, aj tak maju dost prace aj s tym mensim :), Ty by si sa tiez odreagovala, prisla na ine myslienky a problemy pri synovcovi a ked k Vam chodi rad, tak to je len dobre :)..
BP - no vsak nechaj tomu volny priebeh zatial a uvidis, co sa bude diat..ked nechces, tak mu neodpisuj, uvidis aspon, ako sa zachova, co urobi..prip.mu len odpis, ze o tom potrebujes premyslat a das mu vediet ako si sa rozhodla..kedy mas ist najblizsie do poradne? :)
a ozaj ako si dopadla so skuskou??dufam,ze sa podarila!!
no co sa tyka toho synovca-zacala som uvazovat,ze ho vezmem na par dni k nam na prazdniny..nasi si oddychnu od neho kus,aj tak maju este toho mladsieho,on sa tu vysanti...a vsetci mozno budu spokojní.. ale to si budem moct dovolit az ked odovzdam Bc.pracu,a hned potom,lebo potom ma zas budu cakat statnice =(
BP- no ja fakt netusim, co a ako.. zatial stale nenalieha,nic nepodnika,ani nic... ostalo to pri tej jednej sms...uvidim asi casom,ale aj ked premyslam,neviem na nic dojst
je to naozaj smutne, co sa stalo Tvojmu synovcovi..ze ho deti takto hrubo odbili..verim, ze musel byt chudacik z toho riadne sklamany, ale urobila si velmi dobre, ze si ho vzala inde a tam sa hral, aj ked len s jednym dievcatkom..mozno taka spolocnost bola pre neho ovela lepsia, ako kopa takych krutych deti..je to krasny pocit, ked clovek vidi deti stastne a zas naopak sa clovek velmi trapi, ked vidi, ze ti malicki nie su stastni..
no s BP, tak to netusim, co by som urobila..fakt ze netusim..no je to len na Tebe, ci a co mu odpises..ale mozno snad tot neskor, ak by nerobil ziadne sceny a bol by kludny, tak to by som ja mozno povolila, ale ozaj len pozriet na ultrazvuku a koniec..nic viac..neviem naozaj co poradit, ja ako som napisala, mozno by som dovolila, ale az casom, mozno tak po mesiaci, dvoch, co by nevyskakoval a nevypisoval somariny..
no...co uz s deturencami =) radsej nech maju energie na rozdavanie,ako by mali byt chore. je to smutne take,ked vidim,ako sa niektore deticky pozeraju na ine,ze nemozu tak skakat,ze nemozu to,a tamto... mna napr.mrzi aj toto-ten nas matusko je velmi kamratsky tip-on za detami priam uteka,chce sa kamaratit s kazdym,a v lete sa stala taka neprijemna situacia. bola som u nic,a ze ho vezmem trosku vonku,ze sa pojdeme hrat s detmi na piesok. no ibaze boli tam deti,ktore spolu chodia do skolky,poznaju sa a podobne.on prisiel k nim a vravi-mozem sa s vami pohrat? aj ja mam hracky a vam ich poziciam... a oni zacali po nom kricat nech vypadne,ze to je ich piesok a podobne..niektore maminky sa este tak prihluplo pousmiali..no ked ten za mnou doletel s placom,mne az hrdlo zvieralo. po chvilke som ho upokojila,isli sme inam,bolo tam jedno dievcatko a tam sa spolu hrali a dokonca som do piesku vliezla aj ja (pricom ho neznasam =))a cele poobedie som sa mu potom snazila nejako vynahradit,aj som ho k nam vzala na vikend,len aby na to enmyslel.mne ho bolo tak luto. a tu u nas si nasiel kamarata,a cez leto sa chodia k nam alebo k nim hrat. a tesi ma,ked vidim tie jeho detske ocka naplnene radostou,stastim... mozno aj preto tu tak rad chodi =))
a co sa tyka BP- neviem co teraz-napisal mi,ci by nemohol ist so mnou k lekarke,ze by cchel vidiet male na ultrazvuku. neodpisalal som mu,a ani on na mna netlaci,aspon zatial nie, ale ja normalne neviem co mu povedat. nas jednej strane je odpoved nie,za to ako sa psraval, na druhej strane-nechce vidiet mna,ale male,co neviem ci by som mu mala odopierat..no neviem... uvidime..asi to necham tak,ja neviem
hehe, no vidis, tak to skoncia ti nezbednici synovci a zacne zase Tvoje malinke :D..mozes ist na miss mokre tricko :D.
ja vychadzam z kupelne vacsinou len trocha oliata, ale tot kedysi som bola veru riadne mokra, som sa musela az prezliekat..lebo ked dcerku okupem, tak ju este potom sprchnem troska s cistou vodou..no lenze aj to vacsinou ona musi sama, no a ked sa netrafi do vane, tak mame z kupelne rovno kupalisko :D.ale to len malokedy, snazim sa ju co najviac korigovat do tej vane, aby som nemala este aj s kupelnou vela roboty :)..
s tym BP..nuz tak je to take vselijake..chapem..a vysvetlovat preco neprisiel..to uz moze byt v podstate jedno, kedze uz na tom az tak nezalezi..keby Ste boli este aspon ako-tak na tom s Vasim vztahom(ako pred tym jeho druhym vystupom), tak to by som este pochopila..ale teraz uz Ti to moze byt tak ukradnute..aj ked je to velmi tazke..
no mas pravdu,tie kupelnove sceny su katastrofa.. zo mna si tak este donedavna robil srandicky moj synovec matusko,teraz uz ma 5 rockov,uz je rozumnejsi,ale tomasko,ktory v juni bude mat rok prisiel na to,ako to je pre neho sranda,tak zas vychadzam mokra z kupelne ked som tam s nim.. a matko si len robi srandu,ze ja som prestal a tomi zacal... maju tiez radost z tych dvoch... ale aj moj dalsi brat z tych svojich troch synov-tí dva su velkí chlapci,tak s jednym o diskotekach,kamosi,samozrejme niekedy aj alkohol,dalsi zas skola,nechcenie sa ucit, a teraz maju toto tretie malinke..tak vsetci vravia,akoby ich to ozivilo...
co sa tyka BP-prekvapilo ma,lebo vcera prisla cast jeho rodiny na pohreb,on o nom tiez vedel,ale nedovolili mu z prace. ja som sa zdrziavala v blizkosti mojej rodiny,tak som s nimi nemusela ani rozpravat. iba ma prisli pozdravit,popriat uprimnu sustrast a vysvetlit,aj ked nebolo potrebne,preco neprisiel on.
no,ta tak... =)
uff..ja by som sa asi aj zlozila..neviem, ci by som zvladla v tehotenstve ucastnit sa tak blizko takeho obradu.. :( je to velmi smutne..dufam,ze je Ti uz dobre a bude to ok..
no Betka je veru sidlo, je s nou kopu radosti, zabavy..hlavne ked sa kupe a zacne ma olievat vodou, tak pistim ja, lebo ma olieva, potom pisti ona, lebo sa jej paci, ze pistim ja :D tak sa nasmejeme..obcas sice aj pohneva, ale co uz s nou narobim :).neboj, aj Ty sa budes takto tesit a smiat s malym betarkom, ci malou betarkou :) a ten trkvas BP nech si bucha hlavu o stenu!
no mrzi ma to voci lenke... =(
pohreb mame za sebou,drzala som sa az k hrobu,ale potom som dostala statie akurat nad rakvou a otvorenym hrobom,tak mi prislo zle,ze som myslela,ze spadnem...a tam som sa aj rozplakala.. ale uz je ok
a dakujem ohladom skusky
co sa tyka malej Betky,musi byt rozkosna... =) radost take male co? sa uz tesim na toho mojho betara,co to len bude =)
ahoj Safa :)..v prvom rade k tej otazke, preco sa to tu zvrhlo..uz nejeden krat sa vsetko otocilo proti Lenke len zato, ze do niektorej temy napisala svoj nazor(resp.v par pripadoch stacil aj len jeden jediny prispevok)..a to radsej nechci ani vediet, akych "slov" sa jej tu dostalo..chudiatko sa stala tercom vsetkych, ktorym nesadla a ti sa neostychaju pustit do nej ako drave selmy..ako som napisala..ludia vedia byt niekedy velmi kruti..ale hold smola, aj na takych musi slnko svietit..
k tomu slniecku :) no, u nas je pod mrakom, ale aspon neprsi :) a hlavne nesnezi :D..akurat dovaram obed, manzel zobral dcerku von, tak mozem odbehnut na chvilocku aj sem :).mala ma 21.mesiacov, v juni bude mat 2roky..beha jak raketa po celom byte..aj uz rozprava celkom dobre,aj basnicky sa ucime :)..doplna slovicka, ktore vie vyslovit..minule ma akurat zaujalo, ako cisto povedala slovo "sankovacka"..ale tak snad je to aj preto, ze sa s nou rozpravame cisto, nie tak, ako niektori ludia zvyknu..ja viem, ono ked clovek vidi to male dietatko, tak ho to doslova taha rozpravat tak detsky..aj ja som tak zacala este v porodnici..ale este tam som sa spamatala a odvtedy na nu rozpravame vsetci cisto..akurat svokra na nu niekedy rozprava tak rozmaznano..aj sa chystam uz dlho, ze ju slusne poprosim, aby prestala, ale priznam sa, dost sa bojim, aby zase nevybuchla na mna, ze preco ju tak nenavidim a tie jej vylevy zase odznova pocuvat..sa mi nechce..preto cakam na nejaku vhodnu prilezitost, ked bude pri tom viac "ucastnikov" -aj svokor, prip.manzel(aj ked ten vie, ze ked svokre nieco hovorim, tak len slusne, lebo nechcem, aby zase na mna vybuchla)..aby videl, ze na nu nie som neslusna a ze ju uctivo prosim..
dufam, ze Vam pohreb prejde rychlo a hlavne si davaj na seba a malinke velky pozor, je to tazka situacia, lucit sa s niekym drahym navzdy v case, ked zrovna nosis pod srdieckom malinkeho cloviecika..drzim velmi palceky!treba si pomoct len dobrymi spomienkami na toho cloveka..ja si tak tiez velakrat spominam na mojich starych otcov..jeden zomrel este ked som bola mala, pamatam si od neho len jednu jedinku vetu..a na druheho vzdy spominam, ako ma vitaval vonku pred domom, ked som chodila zo skoly na jar a jesen, zvykol sedavat vela na lavicke pred domom..samozrejme aj na skusku budem drzat prsty, aby to vsetko vyslo!
Tema precistena. V pripade dalsieho offtopicu ci problemov, nevahajte prispevky reportovat cez "Upozornit administratora".