cakam malinke,ale...

Príspevok v téme: cakam malinke,ale...
safa

...ale priatel sa zblaznil. neveri,ze je jeho,pricom za celych tych 5 rokov co sme spolu som nikdy na ineho chalana ani nepomyslela,ani som sa s inymi bez jeho pritomnosti nestykala osamote, chodili sme von spolu a s jeho kamosmi..neviem co robit,on sa musel zblaznit,mozno to je obranna reakcia pred sokom z toho,ze cakam male..ale ako mi to mohol povedat??? =(((((

dd

Safa, s tym kopirovanim by to nemusel byt zly napad, len aby Ti to potom dobre ofotili :) aby nebolo vidno, ze je to fotene :)..no drzim prsteky teda, nech to dopadne vsetko dobre a nech veduci nema ziadne pindy a nech Ti len vychvali tu pracu!ved to mas rozsahom na spodnej hranici diplomovky...a urcite si si na tom dala zalezat..mas toho dost, je to pravda, ale verim, ze to zvladnes!ved si sikovna :)..ja mam akusi lepsiu naladu, ked uz je vonku peknejsie :)..chodime s Betkou na ihrisko, na jesen tu kusok postavili nove..aj s detskym odrazadlom rada chodi..a minule bola dokonca aj kocikovat babiku :)..tak dufam, ze aj Ty uz konecne budes mat volnejsie, po tej bakalarke..

lenuliatko

cawte baby.nemala som chut uz nie prvy krat sem pisat po tom vsetkom.
boli sme na par dni u nasich na vychode.takze sme si trochu oddychli.mala bola vysmiata.mama cela stastna aka je velka a buclata a okata a nevime este co vsetko.pobavili sa snou asi vsetci kazdy den snou chodili na prechadzky takze my sme mali trochu cas na seba a oddych.nato ze ich mala nepozna az tak velmi tak ani neplakala.bola uplne spokojna snimi.som rada.
safa pozeram ze ty makas na bakalarke.a aku mas temu?neviem ci som to prehliadla.necitala som uplne vsetko len tak v skratke.
inac dobre ze si povedala synovcovi nech ludi odpinkava.to je lepsie.ved ked sa aj chcu nieco opytat nech s aopytaju rovno teba a nie cez inych ludi.a ako sa citis?dufam ze dobre.

luciferka

Ahoj safa, citam cely tvoj pribeh, a chcem len tolko ze ti drzim prsty aby ti vysla ta bakalarka, a aj statnice..obdivujem ako to vsetko zvladas, a ze si babo nechas aj napriek vsetkemu..., ja osobne by som to asi nezvladla, vobec si to neviem predstavit, takze fakt drzim prsty, urcite to zvladnes.treba mysliet pozitivne a pojde to :D

safa

a myslis,ze ked si doma vytlacim jeden vytlacok cely a potom tie dva dam zkopirovat niekde inde,ze ma to vyjde lacnejsie? lebo vytlacila by som si jednu doma, a tie dve dala zkopirovat v obchode,kde maju nad 50 stran kopirovania zlavu... len aby som nezabudla tie farebne vybrat...
neviem,nijako to nestiham zatial...kamosky mi odpisali,ze mam len jednu moznost,vola sa ta predajna canon, ale tam to je nepricetne drahe...nemozem nejako vyskakovat s peniazmi...
a navyse,aby toho nebolo malo,pokazila sa nam chladnicka,rovno pred sviatkami,a mamka prisla za mnou,ci by som nesla za bratom,aby sme nejaku kupili..tak dnes cestujem zas k nim 1,5 hodiny, budem hladat chladnicku,aby mi vyhovovala,kedze si to TROSKU pomenime,taka mala priprava na babo =)-detsku ma rozrobenu,ale to este potrva,obyvacku sem presunuli inam,kuchynu teraz musime popresuvat trosku,a tak...akurat zas no tu chladnicku musime kupit,a kedze tam budem varit potom asi viac-menej ja,tak aby mne vyhovovala,a mama bude chodit a s malym von =)
no a potom ostanem u nich spat,lebo zas zajtra mam ist za tym veducim,uz neviem fakt kde mam hlavu,okrem toho ze na krku
a najnovsie mi teraz napisal synovec,ten co ma o mesiac 17=)) velky chlap uz z neho pomaly =)),ze sa holudia vypytju,ze co je so mnou,ako sme to s BP poriesili,kdde byvame,ci mi byva zle a podobne... no a nastatsie ma pocuvol,som ho stihla varovat este pred tym ako to vsetko zacalo,nech si da pozor na usta,tak kazdeho odkuruje tym,ze je to len a len moja vec, a ich do toho nic.. a ked nieco chcu,nech nie su ako debili,a nech sa pridu opytat priamo mna,a nie robit problemy jemu,ze povedia,ved on to povedal a potom kadetade ohovarat... occch, panecku...nic to,bezim ja do obchodu,este som nejedla, a o 10 mi ide ten bus
dnes som asi znova pisala divne,raz o tom,raz o tom,ale ekd nestiham,ani si poriadne neuvedomujem co v danej chvili robim pripadne pisem =))
tak dd,este raz dakujem a prijemny den aj tebe =))

dd

uff..no tlaci Ti neviem povedat, lebo ja som si to tlacila doma na tlaciarni..takze som davala len viazat 3 vytlacky(neviem, mam taky pocit, ze okolo 300sk to vychadzalo na 1 DP, takze do 1000sk)ale uz si to vobec nepamatam presne..daj iste potom vediet, ako pokracujes, velmi Ti drzim prsty, aby si to stihla..

safa

dd,ja viem,ono to by bolo lahsie,keby som tam byvala,ale..vo stvrtok o 13.00 mam konzuktaciu,ak m na ten cas vezme,minule ma vzal hodinu neskor,to znamena,ze najblizsi bus domov mi ide az o 4,doma budem o tej pol 6..ak budem mat dorabat,budem pri tom sediet,ok...ale ja mu to znova musim poslat na kontrolu...vrati mi to pri dobrej voli v piatok poobede, a potom to uz nemam kde tlacit a zviazat vonkoncom... uz som aj kamoskam pisala nech mi poslu dalsie tipy na tlac a viazanie,lebo to nestiham... a mozem sa opytat,kolko to asi priblizne vychadza? mam 70 stran zatial co som poslala-kolko by malo vyjst jedna tlac a jedno viazanie,cize cela bakalrka spolu?lebo co sa tyka tychto cien to nemam ani potuchy...mam v tom 12 farebnych stran-teda strany s grafmi... DAKUJEM =(

dd

Safa, hlavu hore a co najmenej stresu..v klude ak mas este nieco dorobit na bakalarke, tak dorob, tak ako myslis, ze je najlepsie..vo stvrtok chod na konzultaciu a ak by Ti nieco kazal poprerabat, tak s kludom odkyvuj, prip.sa ho spytaj, ak budes mat nejake otazky..hlavne klud..po konzultacii, ak budes mat cas a chut, tak poprerabaj, co sa bude dat a v piatok zanes na zviazanie(prip.ak niekde este skus zavolat, ci by Ti to zviazali za jeden den..ono sa to da, ale za priplatok..mne viazali diplomku zo dna na den, aj ked som mala este den rezervu..v pon.rano mi to tam manzel zaniesol a v utorok na obed som ju mala hotovu..v tvrdej vazbe, 130stran, takze sa to da..)..po zviazani odovzdaj a uvidis, co sa bude diat..ak to nie je cisty blbec, tak Ti to da, aj ked to mozno nebude zrovna Acko..ja sa teda nemozem stazovat, mala som perfektneho konzultanta aj oponenta som mala dobreho..manzel ten mal ale z firmy, kde brigaduje konzultanta..a ten im vies co spravil??tiez tak par dni pred odovzdanim mu povedal, ze ma pol prace prerobit..bol z toho cely zufaly, tusim 2 ci 3 dni vkuse na tom robil, den noc, len aby to spravil tak, ako to chcel po nom konzultant, vynervovany, nastvaty, nevyspaty to na poslednu chvilu dal zviazat a odovzdal..no posudok veduceho ho tak sokol, doslova ho to polozilo..veduci mu dal tusim D..vobec si neprecital tu pracu, ako ju odovzdal, co to vsetko prerabal, ani neviem, z coho mu to D dal, do podrobneho posudku popisal take veci, ze sme len oci vyvalovali..a manzelovym dalsim tusim 2 ci 3 kolegom urobil to iste!este ze si manzel vybavil kamaratku ako oponentku, tak ta mu dala A a sa mu potom zlepsila znamka po obhajobe..no ale bol z toho dost mimo a riadne dlho, co im urobil sef..ale upokojilo ho to, ked na obhajobach povedala jedna z komisie na adresu toho jeho sefa, ze kedysi bol normalny :D..takze nevesaj hlavu, praveze ju zdvihni a chod dalej..mozno sa najde niekto, kto Ta prekvapi a podrzi..budem na Teba mysliet :)

safa

dd, dakujem
u nas prestalo prsat v noci,ale je dost skaredo,hmlisto..ale snad zas nezacne... to je potom ja zla nalada
a ja mam po precitani e-mailu od svojho veduceho bakalarky po nalade,nie som urazen,ani nahnevana,ale neviem co dalej,ci ma vobec pustia na statnice. totiz bakalarku mam odovzdat najneskor do 7.4.,mali sme termin 3.4.,ale kedze mnohí nestihali,dali nam este jeden. no ibaze moj veduci mi v noci napisal,ze mam prist na konzultaciu vo stvrtok o 13.00, a teda,ak mi tam zas nieco budu chciet zmenit,opravit,spravit proste inac,znova sa s tym budem piplat,a NAJSKOR v piatok to mozem dat tlacit,a pochybujem,ze stihnem docestovat k panovi,ze mi to ma viazat este v ten den. a teda mi zostava uz len pondelok-ale mam 2 problemy-za jeden den mi to nezviaze,zo 6.4.na 7.4.,a po dalsie,pan mi povedal,ze mu to mam priniest maximalne v piatok,a nie dokonca v pondelok... a tak ja nebudem na bakalarke nic robit dnes,zajtra a potom neviem co spravim... =(

dd

noo, tak parada, vidno, ze k Vam chodi maly rad :)) tak snad aby si to cim skor prebojovala, aj s celou bakalarkou a potom sa budete vytesovat zo spolocnych prazdnin :)!
noo a gratulujem ku skuske!!parada :)!!!len tak dalej nech Ti to aj pokracuje!!! :)
no, 6.4. :D pekny datum :D ja idem vtedy k zubarke..fuj, ale strasne sa netesim..tesi ma len jedno, ze asi vtedy budeme spat u mojich rodicov, aspon ja s Betkou :D aby sme nelietali hore-dole..tak snad sa troska zase odreagujeme..u nas dnes poobede prestalo prsat a co som pozerala pocasie, tak najblizsi den, dva by ani nemalo prsat, tak sa vytesujem, ze snad uz bude troska "jarnejsie" pocasie :))

safa

joooj,dnes som zbehla aj k nasim a rovno po matka do skolky,tak zas plac,lebo neostavam u nich a idem prec..ale po vzajomnej dohode,ze ked si vsetko v skole vybavim,a budem mat uz pokoj trosku ho vezmem k nam na prazdninam vsetky slzy pominuli =))
a co sa tyka skusky-no dopadlo to paradne,mam A =)))
fajn de,len skoda,ze stale prsi,uz treti den
a poradna? najblizsie v pondelok 6.4....mala som ist dnes,ale to by som nestihala skusku,tak mi povedala,aby som prisla az o tyzden...co mi vcelku vyhovuje,lebo kvoli bakalarke neviem ani poriadne kde mi hlava stoji