...ale priatel sa zblaznil. neveri,ze je jeho,pricom za celych tych 5 rokov co sme spolu som nikdy na ineho chalana ani nepomyslela,ani som sa s inymi bez jeho pritomnosti nestykala osamote, chodili sme von spolu a s jeho kamosmi..neviem co robit,on sa musel zblaznit,mozno to je obranna reakcia pred sokom z toho,ze cakam male..ale ako mi to mohol povedat??? =(((((
cakam malinke,ale...
cawte baby.tak ja na velkonocny pondelok odchadzam aj s malo niekam prec.neriskujem to doma.marek am dost sialenych bratrancov a kamosov.minuy rok som dost schytala.este sme byvali v byte takze sa nebolo poriadne kde ukryt.ale behala som hore dole.cely byt,steny boli mokre.tak teraz som sa rozhodla ze uz dost.ma to nejako nebavi.takze neviem kam sa odpraceme mozno niekde na vylet na prechadzku.ja by som ale najradsej sla do vysokych tatier.skoda len ze teraz to mame tak daleko.tak asi tolko.musim bezat k malej takze neskor sa ozvem lebo teraz nemam vela casu.
joooj, dd, dakujem..
vcera som dosla z tych volieb..tam bola tak strasna nuda,nejako sme to zvladli,taka starsia pani tam mala karty tak aspon sem-tam sme zahrali a cas pomalinky plynul.. potom ma este prisli pozriet aj nasi,mamina s bratom,svagrina a tí 2 certici..som sa s nimi kus pozabavala..matko samozrejme zas,ze kedy ho vezmem na prazdniny uz konecne,a potom aj brat dosiel ze im cely den pili usi,ze chce ostat u nas,tak sme sa dohodli,ze v utorok uz vsetko dovybavujem (snad=))a hned vecer pojdeme k nam..
bol u nas v piatok aj synovec,ale od druheho brata,ten 14-rocny,dosiel na kolieskovych korculiach,som sa cudovala,ze sa mu tak chcelo slapat,tak mi vravel,ze ten starsi aj pozabudol,ze cakam babo,a ze mu vravel,ze zas budem pistat,ked ma smaria do vane v pondelok..a ten mladsi mu vravi-sibe ti? este sa jej daco stane.co potom?tak som sa pobavila,ze teraz sa musia obzerat kus=)
nejaka som prechladnuta-tie vykyvy pocasia-rano je u nas -3 a poobede 19 stupnov..soplim a hrdlo ma boli,dufam,ze to coskoro prejde
a ked je take slniecko,hned je cloveku veselsie,aj deturence su radi von,ze? spominalasi,ze tam amte nejake nove ihrisko-musi byt parada,my nemame ziadne..u nas sa tie male deticky ani nemaju kde hrat poriadne...viac-menej doma,alebo na prechadzku chodia len tak ,nic ine... take je to o nicom
no dufam a drzim prsteky, nech to teda v utorok stihnes odovzdat v poriadku a budes mat aj Ty jeden velky balvan zo srdiecka dole :)..si velmi mila baba..no a mamke verim, ze je pokojnejsia..ved v podstate je momentalne vsetko "tak ako by malo byt"..si zasnubena s otcom dietatka, vsetko vyzera byt na dobrej ceste a to urcite Tvoju mamku velmi tesi :)..tak nech Vam to len vyjde! :) a s tymi malymi nezbednikmi - to poznam, aj sestra bola taka, ked bola mensia, stale otravovala, aby som ju pustila na pc :D..zelam krasny slnecny dnicek, klud, pokoj, radost a stastie :)!
no chcela som vam napisat uz vcera,ale uz som ozaj nevladala..s bakalarkou som sa piplala do neskorych hodin,sla som spat par minut pred polnocou a vstavala o 5 rano,aby som stihla bus.aj tak som nan musela utekat,lebo som bola taka "mrtva",ze som sa rano nevedelarozhybat. dnes mi to vytlacil , a da mi to v utorok..dufam,je to vsak moj POSLEDNY termin na odovzdanie
co sa tyka BP- neviem,nasi sa pytali ako sme na tom,tak som povedala,mama ked sa dozvedela,akoby jej blavan spadol zo srdca,vsetci su takí kludnejsi.. vladne u nas taka pohoda..brat prisiel na vikend aj s rodinou,matko mi tu uz pili usi,ze chce sa hrat,tak bezim..neviem stale posudit ako dopadneme...
ale za vsetky slova vam dakujem..ste fajn baby =))
WAAAAAU..no co k tomu vsetkemu dodat :D..s tou bakalarkou ma to tesi, ze aj ked Ti dal vela veci porobit, ale nezachoval sa ako totalny pako a pomohol Ti..verim, ze je to straasna kopa roboty, ale verim, ze to dnes este zvladnes porobit, zajtra vytlacit, zviazat a v pondelok odovzdat :)..nech to vsetko vyjde!!!
no a co sa BP tyka.. :D heh..no poriadne vie ten chlap sokovat..ale take skakanie z jedneho extremu do druheho moc nie je dobre pre Vas vsetkych..takze v tomto pripade by som dala za pravdu Lenke, ze so svadbou sa nemusite nahlit, aspon si ho budes mat moznost "otestovat", ci opat nebude vyvadzat hluposti a radsej sa s nim rozist este zasnubena, ako rozvod...velmi, naozaj velmi z celeho srdca Ti zelam, nech to je uz konecne definitivne pravda, co Ti povedal a ze uz nikdy v zivote na Teba ani na malinke nevypusti z uzt jedine krive slovicko!!! a to ze si povedala ano,sa necuduj..ved sme take, ze to ocakavame, ze to pride a sme z tej chvile cele paf :) a este o to viac v tehotenstve, ked je zena zavalena hormonmi a obcas aj riadne precitlivela :)..takze pohoda..hlavne, aby uz nerobil ziadne preslapy...drzim prstek :)
alex sa narodila 18.11.2008
nasa spinka velmi dobre.ked ju ukladam ja alebo manzel netrva jej dlho.vacsinou len tak prinej posedim alebo jej nieco precitam aj.vselijako ju uspavame.ked nechcela par krat zaspat ked mala nie velmi dobre obdobie manzel ju dal do autosedacky nalozil do auta a pol hodiny sa poprevazali niekde.povytriasal ju a ona zaspinkala.aj s kamosom to uz raz tak urobili.on ma tiez dcerku starsiu ale od nasej alex tiez ale nechcela spat tak si zavolali nalozili ich do auta a povyvazali sa :D
neviem,neviem fakt co dalej... co sa tyka tohto
tak mala ma kolko mesiacov? ja mam take drobca krstna,ma 10 mesiacov teraz a sranda,ked ho dvagrina da do postielky,aby si siel pospinkat,tak on sa postavi a krici na plne hrdlo tie svoje destke veci..nie ze by plakal,to nie,len na seba upozornuje a ked vojdes do izby a opytas sa co nespinkas,tak sa zacne smiat =))
fuuuha silny zazitok.tak to si ma teda sokovala.neviem co dodat.na jednej strane bol to sralo ze sa tak spraval.ale na druhej strane ludia maju pravo robit omyly.otom to je.este uvidis ako s ato vsetko vykristalizuje.nemusiet sa brat hned o mesiac.daj tomu cas.ved sa mozete vziat aj potom ked sa babo narodi.to by bolo aj lepsie mozno nie?ty aspon uvidis dovtedy ako sa bude spravat ci si neurobila chybu ze si mu dala sancu a usetris sa aj stresov z pripravy na svadbu a tak.a ja si myslim ze take svadobne fotky s babatkom by vyzerali omnoho krajsie :)
nasa mala je riadny sibal.same ee aa a usmevy a krik a piskot.place velmi malo.je spokojna.myslim ze aj tym ze som doma a nie v nemocnici.je to poklad.
a gramaticke chyby si nevsimajte-to uz nevidim poriadne =))
aka hanba,nie pri,ale pry... trapne.ma svihne, a ktovie ake este =)
baby caute! =))))
no tak luciferka- dakujem za prianie,aco sa tyka toho,ze nevies ci by si zvladla situaciu, v ktorej som ja-vezmi si tu tvoju poslednu vetu-treba mysliet pozitivne a pojde to =)) takze verim,ze aj ty by si sa na to dala
lenuliatko-a ja ze si sa vzdala mi tu uz napisat do tejto temy, mi to prislo luto kus,ale som rada,ze opak je pravdou,a vykaslala si sa na tych neprajnikov =)tak niektore babätka si zvykaju lahsie na inych ludi,s ktorymi nie su casto v kontakte a niektore nie su vobec zvyknute..je lespie,ked malinka nebude len na teba zvyknuta, bude taka priebojnejsia si myslim =)) a ved isto aj vam dobre padlo trosku oddychu
co sa tyka mojej bakalarky-tema: motivacia pracovneho kolektivu manazerom
no synovec odpinkava ludi dobre,a ide ich potrhat,ked im povie,ze on nic nevie,nech sa opytaju rovno mna,ze nechce mat problemy... a na mna len pokukuju dotycní, uskieraju sa..a nech sa ...
dd-no u veduceho som dopadla hrozne-mam pred sebou 2 strany pozanmok,ktore mam opravit v Bc.praci,asi ma svihne...alepovedal,ze si nemam potom uz robit starosti,poopravovat to,co mi nakazal,a utekat tlacit,takze dnes neskoro vecer ked to dorobim,tak pojdem hned spat,lebo rano o 5.50 mi ide bus na miesto kde mam tlacit.som dnes volala tomu panovi,ci by bol ochotny mi to zajtra vziat aby som to mala v pondelok hotove,tak ze hej..a vysla som na neho s pravdou von,ze potrebujem este vytlacit..tak bol taky zlaty,ze povedal,aby som dosla,ze mi niekde v tlaciarni vybavi tlac a u neho dam potom zviazat.. no o 7 dojdem za dotycnym panom,kym vybyvime spolu tu tlaciaren,dam mu zviazat a padam zas do brata,lebo ideme kupit tu chladnicku,vcera sme moc nestihli ani popozerat,lebo ho poobede zavolali do prace surne,tak dobre ze ho nevystrelo..no veecr sa zas vratim domov a v sobotu zas cely den nebudem doma,lebo idem do komisie na volby si privyrobit..fuu..a uz od utorka budem mat hadam klud,ked v pondelok doodovzdavam vsetky veci v skole
co sa tyka este tej bakalarky-moj veduci bol taky zlaty,ze mi dal 2 A za nu, a na papiere mi napisal stare datumy odovzdania,konzultacii a neviem coho,aby som nemala na studijnom problemy. urobil to sam,ani som ho nepytala...keby som mala dnesne datumy,tak by som mala problem =)
no a este taka jedna vec sa mi dnes stala,kedy som sa rozplakala-napisal miBP,ze potrebuje nieco o babätku vediet,najskor som mu dopisala ze nemam cas a podobne,ale naliehal,ze je to dolezite...ked som dosla,povedal,aby som si sadla... potom si sadoloproti a zacal,ze ho to fakt mrzi..stalelen ospravedlnovanie a podobne..ze pocas tych dni,kedy som ho ignorovala nevedel co so sebou..ymslel si ,ze nado mnou istym sposobom vyhral,ale ze si uvedomil,ze vitaz som ja a on je porazeny,pretoze podla neho ak sa nestane zazrak,pride o to najdolezitejsie v zivotea teraz a citujem- o zenu,ktoru miluje,ktora mu bola vzdy oporou,ktora ho vypocula,poradila,pohladila,objala vo chvilach,ked to najviac potreboval,a o babätko,ktore vzrastlo z lasky,ktore je jeho
pry tychto slovach som mala srdce v hrdle a rovnako aj obrovsku hrcu,slzy na kraji a vtedy dodal- aj ked som pako-milujem vas
vtedy si klakol na koleno ani enviem z akde mal v ruke krabicku s prstienkom,ktory som mu x-krat ukazovala,ze taky si raz kupim ked budem mat peniazky a opytal sa- vezmes si ma??
no a ja som vybuchla placom a povedala ano... neviem co to do mna voslo,kedsom odpovedala,rozplakal sa aj on a stale len prepac,prepac,prepac...chvliku sme sa rozpravali a potom som musela utekat na bus... neviem,po tom vsetkom mi malo rovno vypadnut z ust nie,este by si zasluzil aj facku a odist..ja proste neviem..netusim
mysliet,ze je to chyba? alebo som skutocne hlupa???