cakam malinke,ale...

Príspevok v téme: cakam malinke,ale...
safa

...ale priatel sa zblaznil. neveri,ze je jeho,pricom za celych tych 5 rokov co sme spolu som nikdy na ineho chalana ani nepomyslela,ani som sa s inymi bez jeho pritomnosti nestykala osamote, chodili sme von spolu a s jeho kamosmi..neviem co robit,on sa musel zblaznit,mozno to je obranna reakcia pred sokom z toho,ze cakam male..ale ako mi to mohol povedat??? =(((((

dd

no yo no..heh..po vianociach ked boli svokrovci raz na byte, tak svokor uplne kukal, ze kolko som napiekla :D..zostal uplne vyvaleny :D.ale od svokry som sa takisto nedockala ani pol slova..neviem no, este ak mas formicky, tak by si mohla medovnicky v takych velkonocnych tvaroch..ale ona si aj tak isto pochvali len svoje..

lenuliatko

hmmm tak ja teda budem musiet piect.este nevieme kde budeme ale svokra mi volala ze urcite knim prideme ale mam nieco napiect.k mamci viem ze nebudem nic brat ved aj naco ona odomna nevyzaduje taku skusku mojej zrucnosti :D

dd

vies co Ti poviem..nejdem nic piect..aj tak ktovie, kde skoncime, ci zas nebudeme musiet letiet k svokrovcom, lebo svokra velku noc bez nas neprezije..takze asi nejdem nic..moja maminka cosi napecie, ale tiez vravela, ze nic extra..kedysi vypekala, ale teraz nema kedy a nema jej kto ani pomoct..ja som prec, bracho chodi na tyzdnovky a sestra cele dni v skole a hudobnej..ale mozno, ak bude cas a budem mat kosicky, tak urobim aspon suhajdy, tie mam rada a aj manzel ich ma rad :) a take gulicky..to viem, ze sa zje :D.

lenuliatko

no ja by som bola rada keby marek nikam nejazdil lebo jazdi rychlo aj ked bezpecne ale on ma taku jazdu sportovu.
ja ho mam zabrindane od nasho psa.su tam chlpy od neho lebo ked sme niekam sli musela som ho brat so sebou.a vysavane tiez nebolo od zimy.ani malu tam neberiem do toho auta lebo taky bordel ze hanba my.musim si najst cas.ale patrlo by sa na velku noc ho dat trochu do poriadku.
pocuvaj a ty co pecies na velku noc?daj nejaky napad.lebo ja netusim.

dd

veru si ho musim vydobit :D..alebo sa aspon z manzelom dohodnut, ze ked chce, nech ma on rano trocha obleje a ze potom ked aj kdesi pojdeme, aby sme ukecavali, aby ma neoblievali..ja to tiez nemam moc v laske, ale uz dlhsiu dobu :D..a tiez mame auto ako druzstevnici :D..nevysavalo sa od jesene tusim..takze aj vnutri je poriadne spinave, sice zvonka to nie je take strasne, ze blatove, ale kde-tu je troska ohrdzavene..od vody, ci soli co bola na cestach cez zimu..takze to bude treba asi troska porobit..no a my zas naopak poslednu dobu stale kdesi lietame..a ked uz ma vodicak aj manzel, tak este tym duplom....

lenuliatko

tak sa on bi a utecte aj vy niekam.mna uz take oblievanie fakt nebavi.nie zeby som bola fajnovka ale s prichodom alex ma to uz nejako neberie :D moje auto vyzera otrasne je hnusne spinave ako keby som dosla z role.musim ho ist umyt.nevyhoda mat vlastne auto.druhe dieta.
marek ma vzdy vybliskane a ja zabrindane po zime.nejazdila som ani vela teraz poslednu dobu.
ja tiez verim ze moje deti budu mat dobru svokru,ani dobra by nemusela byt len aby si rozumeli.lebo nikto nie je uzasny.

dd

ahoj Lenka..nuz bohuzial, je to vselijake a nanestastie som dopadla presne ako moja mamina, ju tiez svokra nema v laske, hoci mamina sa o nu stara, je doma pri nej..len dufam, ze moje deti tak neskoncia..
no nam sa tu teraz poobede akosi zatiahlo, ale dufam, ze opat slniecko vykukne a bude tak kraasne :)..no a ja mam este jednu nevyhodu baby..manzel uz ma vodicak vrateny a mame len jedno auto :D tak sa on "bijeme" :D.takze budem musiet zabojovat, ak ho budem chciet na velk.pond.vyhrat :D.drzte palce ;)

lenuliatko

vidis safa ty mas teraz velku vyhodu schytas asi len s vonavkou a budes iba smrdiet.my musime vazne niekam odist.ale mareka neberiem lebo riskujem ze ma niekam este necakane obleje.on si to neodpusti.doteraz ma vzdy zlial skoro rano este v posteli.ked sme spolu este lne chodili dal si tu namahu a uz o 6 bol unas.s ocom sa namna dohodli a odniesol ma na rukach do vane.musel teda dost skoro vstavat kym dosiel zo zapadu na vychod.no a minuly rok som bola uz tehotna takze to som neschytala tak.len par kvapiek a vonavku.
takze tak.ale rozmyslam ze kam s alex pojdeme.ona este nechodi ani nerozprava takze nejako zeby sme sa vyhrali na ihrisku nehrozi.mozno vezmem kamosku s malou viktorkou ktorej sme krstni rodicia a ujdeme vsetky 4 niekam prec.
dd verim ze to so svokrou nejako prezijes.skoda ze snimi niesme take kamosky.zavidim tym zenam ktore si so svokrou rozumeju.my to stastie asi nemame.este ze si rozumieme s ich synmi to ma asi tesi najviac :D
to slniecko a fajne pocasie mi dodalo taku energiu ze jej mam asi na rozdavanie.a mala je tiez taka vesela so slniecko a pozera na kazdy kvietocek a strom a deti ked okolo nech pobehuju na korculiach bicykloch malych motorkach tak pisti ako najata.mam pocit ze keby vedela uz beha hore dole.to teda bude tazke ju ustrazit ked zacne chodit.

dd

ahojte kocky..
no ja vobec netusim, co bude na velk.pondelok..take ze bandu chalanov s vedrami plnymi vody tiez poznam, raz sme im s kamoskami len o chlpok usli :D..a bratrancov, co ma vzdy zliali do poslednej nitky taktiez mam..ale uz to aj nejak otichlo, posledne roky, ako dospeli :D.manzel si isto neodpusti vodu a brat tiez urcite nie :D, ak s nim budem..ale urcite sa budem snazit vyhnut vode co najviac..svokra sa ma uz minule zas vypytovala, ze co robime na velku noc..zas chce, aby sme prisli a pre nu najlepsie od stredy do utorka..len mne sa nechce tam stale chodit a tvarit sa, ake je to vsetko skvele..
zajtra ja idem k tej zubarke, netesim sa voobec :(..a ako na potvoru, este ma aj svokra meniny zajtra a v utorok vraj musi ist na dolniaky k rodine, tak chcela, ze aby sme dosli jej tam vyvencit psov(maju 2..)..ale stale premyslam, ako by som sa z toho vyvliekla, ze nemozeme, aj ked tam budem sama, len s Betkou(svokor cely den v robote, svagrina v skole, manzel asi tiez v robote a od obeda do poobedia v skole)..no nechce sa mi tam zas ist..
a aj volit som vcera bola :D.mam este stale trvaly pobyt u mojich rodicov, no a ako sme sli vcera vecer od svokrovcov k mojim rodicom, tak ked uz som to mala "po ceste" :) tak som tam zbehla odvolit..aj sa cudovali veru tetusky, ze som prisla :D..
a pocasie..no parada :) jedna basen :D, ked uz je takto pekne teplucko..na tom ihrisku je veru super, je tam kolotoc, preliezacky so smykackami pre rozne vek.kategorie, tusim od 3r do 12r, hojdacky a pieskovisko..nesmu tam chodit zvieratka, je to ohradene s dvomi branickami(cez zimu boli zamknute) a vidam tam chodit aj jedneho pana "na kontroly" :) co ma to ihrisko na starosti..takze parada..ale Betke sa pacia aj prechadzky, vozenie kocika, ci vozenie na tom detskom odrazadle :)..tak sa ani ja pri nej nenudim :D.
prajem Vam teda krasne dni, plne slniecka, pohody, radosti!!!a Safa, nech Ti to rychlo prejde, aby si si mohla v tomto krasnom jarnom pocasi riadne uzivat tehotenstvo :)!

safa

no lenuliatko, nieco o sialenych bratrancoch pocas velkonocneho pondelka viem aj ja =))) len sa spracte ak mate moznost =)