...ale priatel sa zblaznil. neveri,ze je jeho,pricom za celych tych 5 rokov co sme spolu som nikdy na ineho chalana ani nepomyslela,ani som sa s inymi bez jeho pritomnosti nestykala osamote, chodili sme von spolu a s jeho kamosmi..neviem co robit,on sa musel zblaznit,mozno to je obranna reakcia pred sokom z toho,ze cakam male..ale ako mi to mohol povedat??? =(((((
cakam malinke,ale...
safa ahoj,to s tym svokrom si neber k srdcu,ked prisiel mojmu bratrancovi asi 2mesiace po vojne list od "neznamej" ze bude otcom,jeho otec,teda dedko,este vtedy nenarodeneho dietatka vyhukoval a robil sceny, ze sa na to decko ani nepozrie,ze ho nikdy nechce vidiet a podobne..no ked sa mala narodila,hadaj kto bol z nej najviac na vetvi?no ano,jej dedko z tatovej strany:)takze ziadne strachy..
ahojte kocky :)
no my sme mali tiez nabity tento tyzden..v pondelok som bola u tej zubarky, resp.nie u zubarky, ale u dentalnej hygienicky :D to bol zazitok nadlho :D posedela som si u nej hodinku, ale vytesujem sa z lepsieho pocitu, ze mam zubny kamen prec a nekrvacaju mi dasna pri cisteni zubkov :)..v utorok sme boli u svokrovcov strazit tych psov..to sme dosli az vecer domov..v stredu sme boli tu a vcera dosla sestra nas pozriet, ked mala prazdniny, tak sme zbehli po obchodoch, kupila som Betke nejake tielocka,knizocku a tenisky hlavne :) no a dneska si uzivame nadherny teplucky volny dnik :).
Safa - no svokor pozeram, ze asi najviac "vyskakuje"..ale neboj, on urcite zmakne..ved vsak aj moja svokra kolko vyskakovala..a teraz sa ide z malej ozaj s prepacenim pos..at..ono ho to potom iste obmakci..a co aj tak, ved vsak uz nie Ste male deti, nemate 16-17 a ked si budete pomahat a snazit sa, urcite sa spolu "vo svete" nestratite!co sa tyka bratranca - no uff..tazka to situacia..ja som sa s takym niecim nastastie nestretla, ze by mna ci niekoho z rodiny vyhodili z domu pre znamky..ako ono sa hovori, ze predsa znamky nie su vsetko, ale tak zasa to uplne lajdacit tiez nie je zrovna moc rozumne..ja som tiez nebola cista jednotkarka, taky sedy priemer, rodicia sa na mna aj hnevali, ze som bola leniva sa ucit, ale do nejakych krajnosti to nikdy nezachadzalo..myslim ale, ze ked uz teda ho vyhodila, ale aspon veci a knihy by mu mali nechat zobrat z domu..alebo to preto tak urobila, aby ho donutila prist domov a prosit a slubit polepsenie..a mozno ho chcela len tak vazne postrasit, aby sa spamatal..ale inak u nas v dedine raz jedno dievca, mohlo mat tak 10r. vtedy, odislo z domu ku kamaratke, kvoli tomu, ze dostala v skole zlu znamku..cela rodina ju hladala po celej dedine,bali sa o nu, ci sa jej nieco nestalo, odsluzili za nu omsu..a tusim az nejak neskoro vecer, alebo na druhy den dosli na to, kde a preco bola..ja som sa tiez vzdy bala trestov za zle znamky, ale aj tak som vzdy pravdu doma vyklopila..tazko je to, ked rodicia chcu z toho mladeho nieco vychovat, zabezpecit mu start do zivota a on takto..
ja Vam tiez prajem veselu Velku Noc, ale aj troska vody :)..troska jej nezaskodi :) len aby jej neboli plne vedra ci vane :D!majte sa pekne..
cawte baby.nestihla som cez tyzden.mali sme rusno.alex zacali tiect sopliky mala teplotu.zubok jej tam vytrca.juj.ale teplotu mala z choroby z nejakeho bacilka.ale uz je lepsie.uz sa usmieva ako slniecko.bol tu svokor ze ju vezme vonku aby som si stihla upratat alebo navairt napiect ked potrebujem.tak sme sa do toho s marekom pustili.upratala som dom a on mal nastarosti garaz lebo tam bolo plno zbytocnych carachov.z nedokoncenej terasy sa prasi rovno do domu a na okna :( ale uz je teplo uz to konecne mozeme dokoncit a do leta uz tu bude naokolo len pekna zelena travicka.sa tesim.dam si tu nejake kvietky a budem sa z nich vytesovat.
no safa k tvojmu svokrovi.terab ho asi trochu chapat je nasraty vies ze ste si mozno nedavali pozor a potom aj kvoli synovi ako sa spraval.ludia reaguju rozne na rozne reakcie.takze to treba prekusnut a povedat si kazdy sa stym zmieruje po svojom :)
no a k tvojmu synovcovi.to sme aj my raz zazili s mojim bratrankom.ale na druhy den uz isiel domou.mama ho nevyhodila tak vazne naozaj.myslim si ze pojde domou urcite.mozno to bol len nejaky skrat a chcela ho potrestat.nie prave najlepsi sposob ale tak co uz.utrasie sa to.
s rucickou na vahe mam tiez nejaku tu skusenost a preto sa uz posledne roky snazim len zobkat do tych fajnych veci na stole.kvoli marekovi to vsak musim vsetko nakupit lebo on je taky jedos.len nanom to nevidno lebo je vysoky a strati sa to.
tak zelam Vam baby pekne velkonocne sviatky!dufajme ze bez vody :D
tak snad sa tu zas nezacnete hadat-luisa- ozaj nic v zlom,len myslim,ze tu svoje prihody mozme pisat,a tak ako napisala meForMe, ak sa ti nepaci,kludne ich necitaj
dd rucicka na vahe sa po tychto sviatkoch a rovnako aj po vianociach pohybuje smerom nahor viacerím ludom,a hlavne tí maju to stastie,ktorí o to najmenej stoja =)
vcera som bola u svokrovcov-vtipne..chceli sa so mnou rozpravat. priatelova mam len tak, co a ako,ako sa mam a take len drobnosti da sa povedat,tiez bolo vidno,ze rovnako ako moja mamina,aj ona je uz spokojnejsia,ale ked prisiel jeho oco,najksor ma normalne pozdravil a zacal take reci mat,ze kde sme mali hlavu,ze ci nemame ziaden rozum a proste celkovo-zacal nam to vycitat. svokra mu vravi,ze sa predsa nebudeme teraz hadat kvoli tomu,ze budeme mat od zimy co robit a tak sa nas zastavala. ja som mu nic nepovedala,mala som chut,ale asi by sme sa hned takto oficialne pohadali a zas priatel zacal,ze co sa stalo take hrozne,ze budeme mat male,ze nie som prva ani posledna tehotna a pred vydajom,ze on bol debil,ale ze teraz uz nechce,aby bolo zle.potom som len jemu povedala nech to necha tak,lebo uz zacal kricat..vravim,ved nech si povie,jeho to prejde,potom sa snad bude z maleho tesit.ze aspon jeho mama je za nas =)
a vcera som musela tiez riesit taky problemik-obliekala som sa s matkom,ze pojdeme vedla do mesta a na zmrzku,v tom prisiel uz ked sme odchadzali moj synovec,ten najstarsi,par krat som ho uz spominala. opytal sa mojej mamy kde som a vysiel za mnou na poschodie..videla som,ze je zle,a nakoniec z neho vyslo,ze ho mama vyhodila kvoli znamkam z domu. vravim dobre,nechaj tak,ved spat mas kde,casom sa vyriesi, a posviatkujes u nas,no. vecer dosiel za mnou,ci moze ist von(o par dni ma 17=)),tak ale asi citil potrebu sa opytat alebo co..tak vravim ved chod,dala som mu moje kluce,mamin mobil a nech sa vrati do polnoci. a teraz mi rano mamina vravela,ze prisiel o pol 3 ale nie sam. docestovala tu do nasej dediny jeho priatelka za nim, a nesiel jej bus vecer nazad,lebo zabudli na to,ze su prazdniny.tak ju nechcel nechat samu,moja mamina,teda jeho babku mu len vo dverach povedala no ved v poriadku,nic sa nedeje,ze nebudu teraz predsa vonku mrznut,ze ostane u nas aj ona..ale tak ze ju bol potom o pol 6 odprevadit na bus. vsetko by bolo ok,az na iste detaily,a to tie,ze svagrina mu okrem klucov od domu a mobilu nedovolila ani nic vziat v tej rychlosti na prevlecenie,ma len mikinu na vrch,ani bundu nestihol vziat,ani nic,keby sa chcel okupat,tak neviem ako budeme prat,ked mu vyperiem,ale co bude mat dovtedy okrem veci po dome? a nema tu ani knihy. chcela soms a spojit s jeho bratom,ale pre istotu aby sa oni dvaja nespojili keby ten starsi nieco potreboval,aby mu ten mladsi nepriniesol zobrala mobil aj jemu,a dokonca ze ja klavesnicu od PC,aby sa nespojili cez net =))
sranda uvidime ako dlho=)
luisa a co teba do toho? sak to necitaj ked nechces..
Čo keby ste si vaše zážitky zo šibačiek a iné príhody písali cez emaily? Sem to vôbec nepatrí!!!
no super, tak Ste boli na poradni :)..bakalarka odovzdana :)) neboj, ono to urcite dopadne dobre!!drzim prsteky!!no a este mate aj maleho na prazdninach :)..
jaaj..ale inak odbery som aj ja nemala rada..ja som vzdy pri odberoch musela lezat :D.ked som to pri prvych odberoch hovorila sestricke, tak ta sa len tak pousmiala a spytala sa ma, ci je to az take zle..a ja ze no, radsej to skusat nebudem :D a ona, ze dobre, ze si potom pojdem lahnut na lehatko k doktorke a ze tam mi zoberie krv :)..proste to akosi nemozem tie ihly..bleee..
no ale na prijemnejsiu temu :D..hehe..no jahniatko by mohli mat aj moji rodicia na velku noc :D ocino chova :D..ale uz ma nastastie len jednu ovcu a jedno male(kedysi toho bolo viac)..a kolacov sa isto dopapam tiez u mojich rodicov :D, mnam, uz sa tak tesim..len ked potom rucicka na vahe zas pojde hore :D to budem potom zase gulat ocami :D..no co uz..snad to v lete nejak "strasiem"..
zelam Vam kocky pekny den, u nas bolo doobeda kraaasne, teplucko, ale teraz je zamracene, aj pohrmievalo a troska aj prsi..no dufam, ze cim skor opat vykukne slniecko :).
no caute holky...nemala som cas kedy dojst..v pondelok som bola v poradni,a ako som predtym niekedy spominala,priatel chcel ist so mnou..tak aj siel..pohadal sa s rodicmi doma,lebo mu vraveli,ze naco sa tam chce trepat,tak im povedal,ze nebude sediet doma ako debil,radsej vstane rano o 5 a pojde so mnou,aby mohol byt cely den s nami,a hlavne,aby mohol vidiet babulo..taky bol cely nateseny z toho ultrazvuku,stale o tom omielal,ako videl hlavku,nozicky,rucku-bolo z boku otocene,tak dufam,ze je tam aj ta druha rucicka na druhej strane...20.4. idem na odbery,co ma vobec netesi.. vcera,v utorok som odovzdala bakalarku..no ujo mi to tak pofiderne vytlacil a teda to tak zvlastne vyznelo,ale kedze som nemala cas sa tym uz zaoberat,musela som odovzdat..uvidime ako to v maji dopadne.. mam tu matka na prazdninach, vcera nas brat doviezol az tu k nam, lebo svagrinin krstny im priniesol jahna, tak brat nas musel odviest,aby sme ho dali k nam do boxu,lebo oni taky box v bytovke samozrejme nemaju. a ze budeme niekedy u nas na zahrade opekat vsetci..sa tesim =)
co sa tyka toho pondelka-des a hroza, budem smrdiet... tak ale aspon ma nevyvlecu pred dom s vedrami,alebo neskoncim pod sprchou vo vani=)) a vam teda nezavidim..ja mam vodicak,ale nemam auto =) sranda =)
a kolace- no tie suhajdy mam aj ja rada..moje najoblubenejsie ..ale v poslednom case sa mi nedaria akosi..ja robim tie so salkom,a teraz sa mi dako lepi na ten papier.. no a vzala som si od svagrina recept na bananovu roladu-je jednoduchy, a je fajna =),potom spravim grilasky, mama vravela ze urobi puncovy,ale ten ja nechcem,zbytocne nam dvom ked budeme potom same,tolko kolacov,tak len tak nejaky som jej povedala nech upecie... teda budeme mat-roladu,grilasky a mama este nejaky-3.
o 11 idem busom vedla do mesta aj s matkom-idem zaplatit net a trosku na nakup.. poobede nam zas chladnicku dovezu..musime byt doma...
a to pocasie-len nech vydrzi tak krasne, clovek je hned veselsi =)
ok baby,musim koncit,matko mi tu pobehuje =) zatial caute =)
ahoj Lenka..no ja ked som s mamkou dneska volala, tak sa ma pytala, ze ci mi ma poslat nejake kolace, ak stihne cosi urobit..ale mne to je ozaj zbytocne..kedze celu rodinu obehame my a k nam asi nikto nepride..(resp.ak aj pride, tak max.moji rodicia, alebo bracho so snubenicou a manzelova teta..tot vsetko..)takze tak no..uff..sme sa konecne dnes vratili na byt no a ak bude svokra zas chciet,aby sme k nim zas v piatok prisli, tak ma asi urve a uz jej nieco poviem..dufam, ze Vy Ste mali baby lepsi den ako ja..majte sa pekne..
ozaj Safa, aby som nezabudla..tak ako??odovzdala si??vsetko ok??dufam, ze ano..myslela som na Teba..
:D hej hej pochvali.a ja sa budem tvarit ze nic :D ja si najdem recept od mamy nejaky a nieco upeciem.nieco aj tak musim ked pride navsteva.