...ale priatel sa zblaznil. neveri,ze je jeho,pricom za celych tych 5 rokov co sme spolu som nikdy na ineho chalana ani nepomyslela,ani som sa s inymi bez jeho pritomnosti nestykala osamote, chodili sme von spolu a s jeho kamosmi..neviem co robit,on sa musel zblaznit,mozno to je obranna reakcia pred sokom z toho,ze cakam male..ale ako mi to mohol povedat??? =(((((
cakam malinke,ale...
ahojte kocky..nehnevajte sa, nemam kedy sem poriadne ani zavitat..bola ta velka noc a do toho mame este Betku choru opat..od pondelka poobedia zvracia, asi ma nejaku virozu..ma aj teploty, uz druhy den mala 38 stupnove a to uz som jej dala 5cipkov od teploty..2dni nic dokopy nejedla, len po trosinkach moje mliecko a cajik..dnes uz aj caj.lyz.ryze a potom varenej mrkvicky..takze marodime..je uplne zoslabnuta, stale len lezi a spi, alebo ju musim nosit, ani sediet poriadne nevladze :( takze ako som prisla, hned aj letim k nej..dufam, ze uz bude dobre..mame ist este zajtra k doktorovi na kontrolu ale aj s mocom, asi to chce okontrolovat, ked ma tie teploty stale, aby nemala nejaky zapal alebo co..tak tak..
Safa, velmi blahozelam!!!!a drzim prsteky, nech Ste stastni a spokojni!!! :)
majte sa krasne kocky..
no som dnes skusala tie veci po svagrine,tak su mi vsetky siroke..bnemyslim na brusku,ale tak na zadku,stehnach..uplne su mi velke...
asi budem musiet po tych obchodoch nakoniec behat aj ja
men po autonehode zakazal soferovat.ale aj tak som musela pretoze chodi do skoly a do prace a nakup nebolo kedy urobit.nemohla som nic robit.ostala som na rizikovom.bala som sa ze o alex prideme.marek bol hotovy a nechcel ani nikam chodit len sediet primne.bolo to tazke obdobie.dufam ze uz to nezazijem.
je fajn ze mas veci po svagrine.aspon nebudes musiet chodit do mesta behat po obchodoch.mna to unavovalo.brusko velke boleli ma nohy musela som skusat veci.citila som sa uz nemotorne :Dale musela som nemala som ziadne veci po nikom.
no tipoviem,ze uz mi té obcas ide na nervy..pozor,tam je to,pozor,nerob to... ale nechavam to tak,ved nech sa tesi..radsej takto ako topredtym =)
tak tie veci uvidime..mam nejake po svagrine,tak uvidime =)
ahoj safa.tak to ste sikovni ze ste uz vsetko byvavili.nam to trvalo dlhsie.mali sme asi 150 ludi.zasi 90 bolo nasich znamych a rodina.ostatni ludia ktorych ja nepoznam.
na tu prehnanu starostlivost si zvykni pocas tehu :D je to najkrajsie obdobie.aj ked ti to mozno potom bude liezt na nervy :D ale pohodlneho oblecenia pocas tehu nikdy nie je dost :) a brusko ti bude rast a rast a budes ako balonik takze vsetko vasie a pohodlne bude uzitocne.mne manzel tiez tak znasal veci.potom zacal nakupovat veci pre alexandru.kupil kopu veci ktore ani doteraz nemala na sebe lebo v zime som jej nemohla obliect jarne a letne veci.a teraz jej to je uz male.lebo uz velmi podrastla a je znej taka zlata mala gulicka.treba zmierou.lenze on kupoval zbytocnosti a kopu veci.neviem co stym.rozmyslam ze si nejake veci necham a ostatne odnesiem este do nejakeho aziloveho domu.uz som par veci tak odniesla.zeny boli rady.zisli sa im tie veci.
tak po prve dakujem za priania a blahozelania =)
no ci rychlo,ci skoro, ci hrr brr- ako som uz predtym pisala,je to ten chalan,s ktorym som chodila ten dlhy cas.. velmi mi teraz pomaha,spamätal sa,stara sa o male, kupil mi velke balenie vitaminov napr.vcera-ze aby sme boli v pohode a mali vsetko co chceme,zacal vymyslta,ze mi kupi zas dake nohavice,ze pozeral,lebo ze ten gombik ma vraj tlaci-pricom ich nosim ja a nie on,takze ja viem ci tlaci ci nie,ale on nechce aby ma tlacilo nieco, ze musime ist pozriet nejake botasky,ze on videl nejake pohodlne,ked sa mi budu pacit,zemi ich kupi,aby ma velmi nohy neboleli,pricom mam neviem kolko botasiek a topanok..no cely je nateseny teraz...uz je to konecne ten moj chalan.. =)
a svadba-no nebudeme urcite volat celu rodinu,to by som musela len z maminej strany zavolat 150 ludi,zocinovej dakych 40...volam spolu 45 ludi-ale tam su zarataní samozrejme bratia s rodinami,aj tie malinke deticky,daka rodina este tak,aj 2 kamosky s priatelmi..a to je vsetko..a vlastne tam mam zaratanych aj farararov a takych-Dj,kameraman..a priatel bude mat do 40...taky stred to asi bude..nemozem chciet od maminy,aby mi teraz robila neviem co...ale mne to tak aj vyhovuje
takze lenuliatko,adriana,meForMe dakujem za blahozelanie a zuhe dakujem za nazor =)
a vybaveme mame uz skroo vsetko=)
skoro som to neposlala.nejako to tu hapruje.
safa waw tak to je teda prekvapenie.ale je to len na tebe.necakala som ze tak skoro uz bude svadba.zelam ti aby ti to vyslo.teraz asi budete mat fofry.ved to je uz onedlho a svadba si vyzaduje plno vybavovaciek.a aku chcete svadbu?malu ci velku?my sme nechtiac mali velku.nebola som z toho dvakrat nadsena.vela ludi som nepoznala.som povedala ze keby som sa mala este raz vydavat(co dufam nebudem musiet)mala by som malu svadbu.je to menej stresujuce a prijemnejsie.
ale je to hlavne vas den nenechajte si ho pokazit.
safa a je ta svadba taka dolezita.... to sa tak narychlo musite brat? neber to odo mna neak zle, ale pride mi to hrozne hrrr brrr..... nehcela si este pockat?
Safa tak teda vela stastia:)dufam ze uz aj taky navzdy ostane a nebudes mat dovod aby muselo rupnut aj tebe:)