cakam malinke,ale...

Príspevok v téme: cakam malinke,ale...
safa

...ale priatel sa zblaznil. neveri,ze je jeho,pricom za celych tych 5 rokov co sme spolu som nikdy na ineho chalana ani nepomyslela,ani som sa s inymi bez jeho pritomnosti nestykala osamote, chodili sme von spolu a s jeho kamosmi..neviem co robit,on sa musel zblaznit,mozno to je obranna reakcia pred sokom z toho,ze cakam male..ale ako mi to mohol povedat??? =(((((

ankara

Klud lenuliatko, da sa s tym uplne existovat bez obmedzeni, taham to tiez od narodenia s GILBERTOM. Akurat nepijem alkohol vobec, az nezatazujem pecen a som vycerpana pri silnej fyzickej zatazi skor nez ostatni. Inak neviem ze to mam. Skoda len, ze nemozem darovat krv a ani uzivat HAK-to skor nastastie:)

lenuliatko

neda sa to liecit.je to dozivotne.sposobuje to to ze alex ma nizku hladinu jedneho enzymu v tele a tym sa zvysuje hladina bilirubinu.zjednodusene povedane.treba to len sledovat.u babetiek je to velmi ojedinele ochorenie.ze je to vzacne.
a dedicne po rodicoch.mne toto ochorenie nezistili.asi ho bude mat marek.lenze ten nema cas zajst k lekarke.stale lieta hore dole.

lenuliatko

ani nie malej diagnostikovali gilbertov syndrom.ma zvysene mnozstvo bilirubinu.v stresovych situaciach a ked jej nie je dobre tak zozltne.

safa

ani nie moc... stale chora..zajtra idem do poradne a aj na odbery.. sranda zas bude =( ja a injekcie...
a vy ako? male su zdrave?

safa

dakujem baby... na man asi tiez nieco lezie teraz..mam teploty, na zvracanie ma taha, dost mi je blbo...hlava ma boli jak kona..
nic musim teraz ist,idem oprazit slaninku na pirohy

lenuliatko

oo dd to mi je luto ze je mala chora.nech sa rychlo uzdravi!musi byt unavena z tych teplot.chudacik.my sme nastastie zdravi klop klop..mala je usmievava..
akurat marekovi hapruje koleno.boli ho.

no safa ved mozno by si si mohla dat nieco zuzit a nieco nechaj tak.este priberies narasties a bude ti to dobre aj to co je teraz velke....
normalne ti zavidim v dobrom to krasne obdobie :)nie je to davno co som ja mala tiez brusko ale tak bolo to uzasne :)uzivaj si to.teda vy dvaja :)