cakam malinke,ale...

Príspevok v téme: cakam malinke,ale...
safa

...ale priatel sa zblaznil. neveri,ze je jeho,pricom za celych tych 5 rokov co sme spolu som nikdy na ineho chalana ani nepomyslela,ani som sa s inymi bez jeho pritomnosti nestykala osamote, chodili sme von spolu a s jeho kamosmi..neviem co robit,on sa musel zblaznit,mozno to je obranna reakcia pred sokom z toho,ze cakam male..ale ako mi to mohol povedat??? =(((((

dd

Lenka, ved to je jasne, ze na Alex nie si moc prisna :) preto som tam dala toho smajlika zmurkajuceho :).mozno ma ozaj take obdobie, ze sa potrebuje troska potulkat..veru si to uzi teraz, ked sa tulka, lebo az vyrastie, k Tebe sa uz tulit nebude :D (aj ked, moja sestra ma 13 a je to taky maminkin milacik..stale sa k mamine tuli ako male dievcatko :D)..
no auto opravujeme..co ine nam zostava..bolo tam cosi pokazene este jak sme ho kupovali(v kolese taky "klb" aby sa pohybovalo do vsetkych stran, nic zavazne, len to tak dost "klepalo" ked sme naplno vytocili kolesa do strany a vadilo nam to pocuvat..)..srotovne by sme aj vyuzili, aj svokra vraj povedala manzelovi, ze si mame dat zosrotovat ich staru ladu(co maju v garazi, ma pokazeny motor, uz nejazdi asi rok a pol), ale jaksi neporadila, kde zohnat tych min. 5000eur na nove auto..a manzel uz ma vytipovane auto, co by kupil, keby boli volne peniaze..ale vsak ta nasa samara nie je zla, je to vcelku dobre auto, len uz ma svoje roky a tym, ze v nej poriadne nic nebolo opravene 18rokov, tak je ta oprava namahavejsia..co uz..
Safa - tak pekne poopatruj maleho :), auticko pre Vas je tiez myslim dobry napad..ja si pravdupovediac uz ani neviem predstavit, ze by som mala chodit s Betkou s kocikom busom..ked som naucena na auto :D.ale je to ovela pohodlnejsie, nemusis cakat na bus, nezmeskas ho..atd. :)
aj ja veru utekam, neni nejak casu tu sediet :( majte sa krasne kocky!

lenuliatko

ale ved je namne nalepena cely den.stale som snou.ked ide poobede spinkat tak spi v nasej posteli.ja si stale snou lahnem a tak zaspavame obidve.stale sa k sebe tulime.myslim ze to nebude v tom zeby necitila moju blizkost.ale asi mas pravdu ze jej to spojenie pri kojeni chyba.ale ved on sa uz ani tak netaha zeby chcela moje mlieko.ja uz ho ani nemam z toho stresu co som mala doteraz.a papa umele mliecko a aj ine.mozno ju to prejde.ma mozno take obdobie.ale ja nie som nanu prisna :) to sa len tak zda.nechcela by som ju naucit aby nezaspavala bez hojdania.ale tak aspon si uzijem kym sa tuli.ked bude vacsia uz sa nebude asi.

no takze vy tak auticko opravujete hej?a nevyuzili ste tu moznost srotovania?

safa

no to vozenie-tie deturence su asi moderne-moji synovci by sa tiez len vozili a priatel mi povedal,ze male bude hocikde vozit tiez-nechapem co ho to vtedy napadlo..len najskor si musime kupit auto,ale to chceme do par mesiacov,lebo povedal,ze ked pojde do prace a bude mi treba nedajboze surne s malym utekat do lekara,aby som nemusela stat na zastavke ako pako,ale sadneme a pojdeme... uz je starostlivy narozdiel k tomu zaciatku =)
a to hojdanie a zaspavanie na rukach-lenka,to iste teraz robi to moje krstna Tomi- v pohode zaspaval sam v postielke,od mala,od narodenia,teraz si vyzaduje to hojdanie, a kojit ho prestala pred 4 mesiacmi asi,nemala uz mlieko.. neviem,deturence to akosi vyzaduju tu blizkost asi..ale tiez ho velmi nechce na rukach a tak uspavat,lebo to si zvykne neuveritelne rychlo..
no musim ja utekat,lebo idem bavit zas synovca 3-mesacneho k druhemu bratovi-svagrina volala,ze jeden z tych dvoch starsich cosi zas vyviedol v skole tak dostala predvolanie,ci nemam cas.. a akurat len dnes mam, no tak bezim =)
tak pekny den baby.. caute

dd

Lenka, aj nasa Betka sa rada vozi v aute :D..sme teraz u mojich rodicov, uz zas skoro tyzden, lebo sme cosi opravovali na aute a ked bolo rozrobene, tak ked cosi, som jazdila na ocinovom..dneska sme tiez boli s mamkou a Betkou autom v nedalekom mestecku cosi pokupit a Betka z neho nechcela ani ist von, ked sme ho dali do garaze :D..museli sme ju ukecat, ze vsak poobede este pojde :D.a stale nas chodila nakukovat, ked sme robili to auto a omielala: auto, pokazene, koliesko spinave be be :D..no a teraz vecer, ako sme ho uz dali dokopy, tak som jej povedala, ze uz je opravene auto, tak cela nadsena zas hovorila: auto pokazene nijee :D..takze tak..
co sa tyka toho nosenia na rukach, hojdania..ono vies, kym si ju dojcila, tak Ta mala blizko, citila Ta pri kazdom tom dojceni, tu Tvoju blizkost..teraz sa stratilo aj take posledne Vase prepojenie a povedala by som, ze mozno aj preto sa pyta na ruky a hojdat, ze jej mozno chyba ta Tvoja pritomnost, to, ze uz nie je dojcena, ten osobny kontakt s mamickou..alebo ma take obdobie, ze Ta potrebuje troska viac pri sebe..aj Betka to mava take obdobia..ze raz zaspi aj bezo mna, bez problemov a inokedy mrnci, pisti a musim pri nej byt, lebo inak zaspat nehrozi..takze zas az tak prisne to neber ;)..
ale som rada, ze si uz ok!mna akurat dneska akosi zacali pobolievat nosne mandle zas..tak uz len cakam, co z toho bude..
zelam Vam kocky krasne dni!majte sa pekne!papa

lenuliatko

caute baby...tak ja som sa tiez konecne dopracovala k pocitacu.mam trosku volno.marek sa zabava s malou.vozia sa niekde.tvrdi ze ju to hrozne bavi.ze sa z toho tesi.tak sli aj s kamosom a malou viktorkou.vyzera to komicky teda ked idu dvaja chlapi a vozia svoje dcery nie v kociku ale v aute.
podla mna chcu sa aj porozpravat lebo obaja nemaju cas.a trochu sa postazovat jeden druhemu :D
ja som uz konecne natom lepsie.aj teplota a choroba ustupila.a teda definitivne som s kojenim malej skoncila.odvykla asi a je spokojna s umelym mlieckom.tak ju nutit nebudem.prestala som sice kojit trochu skor ako som chcela ale neumiera sa nato.
no a stym jej papanim.tiez ju nechcem nechat aby jedlo rozbabravala na kazdu stranu ale tak bola taka zlata zababrana a sa z toho tesila.ale papa dobre skusam nanu vselijake triky a tak.
teraz ma ale nejake divne obdobie.ked ju davam spat nejako sa jej nechce tak samej spinkat.chce aby som ju brala na ruky a chodila snou a hojdala ju.nechapem ale preco.naucili sme ju tak ze zaspava pekne v postielke sama a nie hojdanim na rukach.to som robila ked mala par tyzdnov.ale prestala som stym.a pekne si zvykla sama zaspat v postielke.pohrala sa s hrkalmami a hrackami a pekne zaspala.neviem teraz co stym.nebudem ju nosit na rukach lebo je uz aj tazka a hojdat ju pol hodiny kym zaspi to je aj namahave.ale oto by ani tak neslo ako oto ze si nato zvykne.a to nechcem.

safa

dd, pekny den aj tebe... =) nemam moc casu
a bublinocka-aj tebe dakujem,a ze si si dala tu namahu citat to cele je tiez fajn,lebo niektorí tu napisu nazor a pritom ani nevedia o co ide- nemyslim len tuto temu =)
tak baby caute

bublinocka

ahojte ked som si precitala zaciatok akym si zacila safa nedalo mi a citala som skoro cely rozhovor som rada ze to tak skoncilo a bude svada drzim vam prsty

dd

ahojte kocky...
no Lenka, co sa tyka zababrania babatka pri krmeni..ja som tiez davala pozor, aby sa Betka moc neubabrala..ked som ju krmievala, tak som jej vzdy lyzickou tak postierala okolo ustociek, aby tam nemala vela nachytane..ale tiez som nemala s nou problem v tom, ze by som do nej nieco musela natlacat..vacsinou mi pekne otvarala usta a bola a aj este stale je celkom dobry jedak..teraz sa uz zvacsa chce krmit sama, triafa si v pohode do ustociek a obcas, ked sa mierne netrafi, tak sa takisto snazi si to lyzickou postierat, ako som jej to robievala a robim ja..a este robim to, ze ked sa krmi, tak sedim pri nej a tanierik s jedenim jej davam pod bradu, ze ked by aj sa netrafila, aby to neslo na tricko, ci inde do okolia :).ale uz sa jej nejeden krat stalo, ked som ju nechala uplne samu nieco papat, od coho sa mohla zababrat, tak bola cela :D aj ruky, aj celu tvaricku pomaly..ale takisto si to pyta umyt..teraz mi uz aj velakrat povie, ze ma lepkave rucicky, tak musime umyt :D.ale zas to nie je ani nejaky extrem, ze by nezniesla vobec spinu na rucickach..obcas pri hre s kamienkami mava aj spinave rucicky a z piesku si ich aj sama oprasi :)..takze tolko moje skusenosti zatial..:)
majte sa krasne, zelam prijemny zyvsok nedele a pekny start zajtra do noveho tyzdna!

safa

dakujem za radu...
preto sa pytam uz teraz,lebo moj priatel stresuje,ze co ak tie veci nestihnem vybavit,ze sa mam ist pytat na urady..on kvoli tomu ma tak nahana,pretoze nevieme ci je to rovnake so studentkami ako so zamestnankynami..ci maju nejake priblizne rovnake podmienky.. alebo tie studentky insie..
lenuliatko-ja co som tak postrehla na mojich synovcoch,jedna so svagrin svojim malym nedovoli moc sa ufulat,lebo sipotom na to zvyknu,ze to tak moze byt..ten starsi uz sam,ked doje, ide sa umyt-ruky napr.,a na tom 10-mesacnom teraz badat,ze mu niekedy vadia spinave rucky,ked nieco papa rukami-piskotku,alebo tak..
a ta druha svagrina im zas dovoli hocico-ked boli malí,bolo im jedno,ze su ako prasiatka,teraz sa samozrejme naucili

lenuliatko

cawte baby tak ja sa zufalo snazim dat dokopy.ide to ale pomaly.
jedine co mi dodava energiu je alex.papame uz kasicky a vyzivky a tak no a dnes narobila taky neporiadok okolo seba.nechala som ju ale chvilku nech sa stou lyzickou popasuje.nech trenuje :D
ddvy ste ako s betkou toto obdobie prezivali?nemas nejake triky rady a tak?