...ale priatel sa zblaznil. neveri,ze je jeho,pricom za celych tych 5 rokov co sme spolu som nikdy na ineho chalana ani nepomyslela,ani som sa s inymi bez jeho pritomnosti nestykala osamote, chodili sme von spolu a s jeho kamosmi..neviem co robit,on sa musel zblaznit,mozno to je obranna reakcia pred sokom z toho,ze cakam male..ale ako mi to mohol povedat??? =(((((
cakam malinke,ale...
cafiky-dakujem, tak dovodovy to az tak celkom nie je... ale kazdy to berie inac =),ale dakujem,ako si napisala,hadam vydrzi,budeme sa snazit
lenuliatko-no a co tak napr.sirotky,to su take malinke,alebo ako dd spominala,tulipany,alebo by si mohla porozmyslat nad nejakymi,co Ti budu kazdorocne rast,teda asi sa to nazyva,ze trvalky.. len presne mena neviem...
na jedle sme sa vobec nahedali,prisli sme,v pohode vybrali,mne to bolo v istej miere jedno,ja som si len presadila posledne jedlo,a to mi stacilo..ale tak celkovo sme vyberali vsetko spolu a myslim,ze v pohode..teraz v sobotu ideme na mojej sesternice svadbu,a o tyzden na nasu..a sranda,ze o dva mesiace sa vydava dalsia moja sesterka,a vsetky 3 budeme mat v rovnakej sale =))
ja som si zistovala,kto mi pride a kto nie,a nakoniec vyslo zo vsetkych,ze pridu,este aj bratranec,co su z Ciech povedal,ze pridu,lebo ze on si moju svadbu nenecha ujst-a to viac-menej povedala väcsina... =))
dd- co sa tyka toho pariza-tam som bola,moja mamka mi zariadila taky vylet,aj ked som nechcela ist,lebo to stalo vlea penazi,ale poza moj chrbat ma prihlasila,ze moze sa stat,ze sa tam uz nedostanem,tak aby som mala ake take spomienky-a nelutujem,a doteraz som jej za to vdacna, rada by som sa tam opät vratila,bolo to uzasne
a v bojniciach som bola 2 alebo 3 krat-ale ja len na ten festival duchov a strasidiel-tiez sa mi to velmi pacilo,ale zas tvoja betka je este mala,vystrasili by ju nejako viac,a mohla by sa nepekne zlaknut a potom sa bat hocicoho...
a co je este dost take blbe-zatial som sa nic na statnice neucila,mne sa VELMI nechce, dnes sa uz mato na mna za to hneval,a ani sa necudujem,ale ked robim hocico ine,len aby som nemusela sadnut k tym buksnam,ked ich vidim mam dost
safa, aj ja zelam vela stastia. Dufam, ze tomu tvojmu chalaniskovi neprepne znova v hlave, ono kym je dietatko v brusku, problemy nie su ziadne, ked sa narodi, az potom to zacne. Vztah musi byt dostatocne silny, aby to prezil, on asi nevie, co ho caka...Tak zelam, aby vam to manzelstvo vyslo. Skoda, ze ten sobas bude trosku "dovodovy", ale hadam to vydrzi.
ahojte kocky...
ako vidim, tak novoty a novoty :D..ej, do Prahy by som aj ja sla..kedysi este ked sme len v dalekych planoch mali babatko, tak sme premyslali s manzelom, ze by sme sa tam vybrali pozriet..no len potom prisli zhony okolo babatka, potom kolo svadby, potom mal Michal vodicak zobraty..tak sme sa k tomu nedostali..ale o com viac snivame, je ist na nasej T613 (az ju raz dame dokopy :D) do Parize..dufam, ze si to raz splnime, to je momentalne taky moj najvacsi sen :)..ale tuto sobotu, ak by bolo dobre pocasie, by sme chceli vyrazit do Bojnic..bude tam Tatra zraz :) (uz sa tesiiiim jak male dieta :D) a aj by sme ZOO troska obehli s Betkou :)..teraz cez vikend sme boli u svokrovcov a sme boli v Rajeckych Tepliciach na prechadzke pri jazere..Betka krmila kacky :D no to bolo radosti :D! a aj labute sme pozerali a krmili rozkom :)..a co sa jej najviac pacilo - ked tie labute zacali trepat kridlami, leteli tak nizucko nad hladinou vody, to tak plieskalo a potom na nohach brzdili - ako keby sa na vodnych lyziach klzali :D no Betka sa tak smiala :D stale opakovala, ze este este..tak myslim a dufam, ze by sa jej v tej Zoo aj pacilo :)..
Lenka - no to keby si mala blizsie k mojej svokre, tak by som Ti ju odporucila..ta ma tolko "burin" v tej obrovskej zahrade, ze by si si urcite vybrala..co je smola - ze ja ich nepoznam po mene - akurat tak rododendron a magnoliu(ta sa mne velmi paci) :D..ale ona tam ma veru nasadene vselico..inak z takych jarnych kvietkov sa mne pacia narcisy a tulipany..a asi by som si dala aj ruzicku do zahradky, niekde tak bokom :)..z takych kvietkov, co kvitnu aj cez leto, prip.na jesen..to netusim..musela by som nieco odkukat bud z netu, alebo od svokry :D..
tolko teda moje novinky..majte sa pekne, nech sa Vam dari, Ste zdravi, stastni a spokojni :)!papa
ja mam este nieco nove :D neskutocny neporiadok okolo domu a tym padom vela prace.kedze sa uz vsetko zelena len okolo nasho domu je vsetko hnede sama hlina tak uz sa snazime to vsetko pekne zrovnat a dat travicku a nejaky stromcek alebo krik.ja by som chcela nejake kvety dopredu ku plotu.no neviem este ake.take nieco aby to nebolo prilis narocne na upravu a aby aj ked mala tam vleti tak sa jej nic nestane.ruze nechcem kvoli trnom.ak mate nejaky napad alebo link tak poslite pomoze mi to.stale nieco hladam.v diera na bazen je stale len dierou.stym sme nic nepohli.
ale tie kvietocky ma zaujimaju ovela viac.aj na terasu by som chcela nejake do crepnikov.tak radte ak mate napady :)
no tak drzim palce safa nech sa nepohadate na jedle.my sme sa s marekom natom natahovali co budeme jest :D
tvoj buduci je teda ale mily ked sa tak stara.ale ved je to normalne.este ze sa spametal a mozeme onom hovorit krajsie ako vtedy.nech to vydrzi a nech mu uz nikdy neprepne.ale na svadbu ste si vybrali pekny cas.bude urcite pekne a teplo :) ja som si zase spomenula na nasu svadbu az mi je do placu :D mozno pozriem dvd :Dtak papa pekny dnik.
joooj, praha, tak do tej by som este sla..bola som tam len raz,ale len narychlo sme vsetko prebehli..je to krasne mesto...
no take satky,sukne,volne tricka,aj obtiahnute mam,horsie je len s tymi nohavicami..predsa len bude niekedy aj chladnejsie,lebo u nas zas nie su len horucavy cez leto,ale niekedy nas prekvapi aj neprijemny chlad... uvidime co vymyslime.. a co sa tyka bruska-vobec sa za neho nehanbim,naopak sa nim pysim =)) uz nas celkom dobre vidno,takze zas maju ludia co rozpravat,ale vobec mi to nevadi.. aj mato ked ideme niekam,a som zapnuta a nemusim byt, tak mi rozopne gombicku na saku- ze po 1.-aby som male velmi netlacila =)), a po 2.-nech vsetci vidia,ze ho mame,a ze sa z neho tesime =))
no vodicak mam,len to auto nam chyba,ale stale o nom rozpravame,takze uvidime kedy ho kupime... ale budeme si na neho musiet asi aj pozicat nieco..lebo na zaciatok vsetko naraz nemozme mat...
u nas bola teraz par dni hrozna zima-chodila som naobliekana,tricko,mikina,este aj bunda-hrozne to bolo,ale dnes je znova krasne slniecko,idem o chvilu na autobus,musime s mamou zajst za tym najstarsim mojim synovcom,v piatok mal 17,a potom ja musim bezat s matom do saly,vyberat menu na svadbu... sa nam to blizi =)
jooj,lenka,tou prahou si ma dostala-take spomienky,aj ked ako som pisala,len take zrychlene zabery z tej prahy mam,ale je to uzas.. nadhera...
no fajn baby, tak zatial pekny den vam prajem a dajte vediet co mate este nove =)
cawte babule...tak my sme prisli prave domou.boli sme v prahe.taky maly vylet.s nasimi priatelmi a viktorkou ich dcerou.potrebovali sme vypadnut.bolo tam super :)
no safa k tomu obleceniu.ja som si prezila pocas tehu aj chladne pocasie aj horucavy.nosila som aj rifle mne nevadili.som taky riflovy typ,potom som nosila aj sukne a saty a aj kratasy :D ktomu dlhsie tricko volnejsie take klasicke tehotenske a zabky a takto som v lete frcala.a k rifliam som nosila obtiahnute tricka alebo aj volnejsie.brusko pekne vyzeralo.nemas ho preco skryvat.musis si to uzivat.a nosila som rozne boty.raz som si vsak vzala na jednu firemnu party ihlicky a na druhy den som bola hotova.bola to chyba.truuba no co uz.ale tak celkovo som nosila uz pohodlnejsie boticky..aj v aute pri soferovani to tak bolo.nooo a auticko.urcite si ho kupte.ty mas vodicak?auto sa ti vzdy zide.ak budes potrebovat s babom ist k lekarke na nakup a tak.vies budes mat teploty alebo co tak vybehnes sadnes do auta a ides.nemas problem.ja som casto jazdila do blavy za marekom pocas tehu a bola som stastna ze som mala auticko vtedy.
tak dufam ze sa mate dobreee a nie ste ani chore a len usmievave :)
liana323 - dakujem za tvoje myslienky aj na mna =))
no dali sme sa,umudril sa,uz je to znova on,ten co som s nim bola 5 a pol roka,znova ten moj uzasny chalan,ktory sa o mna staral,pomahal mi... a 16.5. mame sobas =)
jeho spravanie povazujem za obrovsky skrat,nakolko znova je taky akopocas tych rokov chodenia.. a velmi sa stara aby mi nic nechybalo a uz planuje vylety do buducna aj s babom =)) napisem znova-je to znova ten moj priatel a sme stasti..
a este raz dakujem,ze sa zaujimas =)) pekny zbytok dna
Ahoj Safa,
kedysi som ti tu radila, ale dlho som na tomto fore nebola, tak neviem co je nove a nemam cas vsetko citat.
Vy ste sa dali s priatelom dokopy?
On zmenil nazor?
Napis v skratke prosim, lebo som nad tebou rozmyslala, ze si vo fakt tazkej situacii a ako ti to dopadlo.
Dik
ahojte..uz sme sa raz na tu temu okrajovo bavili,a chcem sa opytat-kde inde okrem obchodov zameranych na tehotenske oblecenie by som mohla zohnat nejake tie obsirnejsie veci? svagrina mi sice dala,ale som skusala,a som v tom ako vo vreci. boli sme pozriet aj v tych obchodoch,ale v niektorom nemaju take cislo ake potrebujem-teda c.36, a v inom mi nukalilen same rifle..a rifle enchcem,pretoze to brusko uz v juni,juli,auguste,septembri by som utrapila tych horucavach..a sama by soms a necitiladobre,ci v autobuse,alebo ako..som chcela nejake tie take sportovejsie,nejake lahke nohavice.. a nie som sama,co s riflovymi nesuhlasi..aj priatel je toho nazoru,a aj dalsi ludia,nakolko vedia,ze cestovat musim,alebo hoc len na prechadzku pojdeme- no fakt,ani si neviem predstavit co by som v tych riflach prezivala.. a mozem si sice kupit nejake tristvrtove,alebo suknicku,ale ked bude prsat,u nas je aj tak teplo..
nasli sme take auto,co by sa pacilo obom,a vyhovovalo by aj obom,ale ked nam chyba 40tisic..a neviem ci si mame pozicat,ci z jednej,nasej,alebo od ich strany...lebo nie je to zas nejaky extrem,ale zas sme uvazovali aj,co ak zrazu bude na nieco treba?.. a neviem sa rozhodnut..a je to dobre auto,aj vsetko co sa ho tyka..kazdy vrvai,nevahajte,budete lutovat..tak ale neviem co dalej