...ale priatel sa zblaznil. neveri,ze je jeho,pricom za celych tych 5 rokov co sme spolu som nikdy na ineho chalana ani nepomyslela,ani som sa s inymi bez jeho pritomnosti nestykala osamote, chodili sme von spolu a s jeho kamosmi..neviem co robit,on sa musel zblaznit,mozno to je obranna reakcia pred sokom z toho,ze cakam male..ale ako mi to mohol povedat??? =(((((
cakam malinke,ale...
uff, no tak to si mala riadny zaberak dnes..ja Ti poviem, ze som okna umyvala tak pred vyse mesiacom..a tusim pred 3tyzdnami tu bola taka strasna burka, cele mi ich oslahal dazd a vyzeraju ako pred umytim..takze sa zrejme schytim ich tot niekedy do konca juna opat umyt..len ked mne ich ocapkava este aj Betka :D..teda aspon tie, kam dociahne..a to potom vyzera :D ako keby som ich neumyvala 3roky :D..co uz..
zeby sme sa stahovali pred pol rokom?jasne ze som ich umyvala..neumyvaju sa raz do roka.
lenka a ty si okná pred nasťahovaním neumyla???
takze ste boli na navsteve.ale aspon sme zmenili trochu prostredie nie?to pocasie aj mne uz lezie na nervy.slniecko nam chyba.ja som dnes umyvala okna.lebo nebolo mi do smiechu ked som cez nich pozrela.takze som sa namakala dnes.a to ma caka este pivnica :D
sak safa sa tu nechvasta, myslim ze si si pomylil/a osobu na ktoru mam taky pocit uz dost dlho nik nezautocil...co teba do toho, tak si tu pisu, je tu vela tem ktore su zbytocnejsie, a oni si tu radia, poznaju sa uz dlho tak ich nechajte na pokoji!!!
ahojte kocky..po par dnoch som tu opat :)..boli sme u svokrovcov, tak sa nebolo ani kedy sem ozvat..v sobotu vecer sme tam dosli a v nedelu vecer sme odchadzali..paradoxne ani svokrovci a svagrina v nedelu neboli doma(boli u rodiny na celodennej navsteve), takze sme im robili zasa straznu sluzbu u psov..no co uz..ale tento vikend by sme mali ist k mojim rodicom, uz sa tesim, aj ked pocasie zatial co som pozerala, predpovede nic moc :(..ale tak aspon si oddychnem od toho psych.vypatia, co mam od svokry..
Safa - no s tym autom si mala pravdu, zamestnava nas dostatocne..hlavne zhananie nahradnych dielov :D.ale tak je to konicek a srdcovka.a kazdy mame predsa nejake konicky :).
a cestovanie :) to by bavilo aj mna..ale mame tento rok na plane ine veci, ktore nas myslim dost zatazia aj vytazia..takze snad potom v buducnosti niekedy sa podari aj cosi pocestovat :)..
prikazuje ti niekto čítať to? naco to citas ked to vies len blbo okomentovať
presne tie veci zaujimaju aj mna.este som netsihla toho vela nacestovat narozdiel od mareka.lenze oni si to mohli dovolit.chce aby sme aj my s alex cestovali aby uz od malicka spoznavala svet lebo ktovie co bude v buducnosti.
a do kolko eur priblizne chcete kupit auto?mato ma aj nejaku konkretnu predstavu o znacke roku vyroby a cene?marek vrqavel ze nasiel velmi zaujimave ponuky na nete ked sa zaujimal za kolko asi predavaju to auto ini.
a vy teraz byvate v dome s tvojimi rodicmi ano?ak som to teda dobre pochopila.my v zime budeme palit v krbe :D..mame urobene vyvody hore do izieb takze bude krasne tepluckoo..a v izbach je urobene podlahove kurenie co je uplne super vec.marek sa natom namakal.do detailov.predtym sme byvali v byte..bol dost velky ale tak na dom to nema.tu mi teda trva dlhsie kym ho upracem a to nehovorim co to bud eked alex bude vacsie a hracky budu vsade naokolo.uvidime no..teraz dorovnavame este nejaku plochu na zahrade.a chceli by sme tam urobit take ihrisko.ale namiesto asfaltnu alebo antuky bude taky koberec neviem ako sa ta hmota vola.proste nie je to ani tvrde ani makke a pruzi to kolena a botasky.a aj deti ked spadnu je mensia pravdepodobnost ublizenia.da sa natom hrat prakricky cokolvek tenis basket alebo futbal.. len nebude to pochopitelne take velke ako tenisove ihrisko :D bude to mensie o dost.bol tam nevyuzity priestor a kedze my bandurky mat nebudeme :D kto by to okopaval, tak sme sa rozhodli takto to vyuzit.marek ma nejakeho kamosa co stym robi tak uvidime co stym bude.
no isto,tie vsetky veci co sa tykaju new yorku - socha slobody je tam,nie? ci nie?, empire state building, nejake rokefelerove namestie -netusim ako sa to pise... mna zas taketo veci bavia,aj ja by som sa tesila =)
my sa zas auto snazime kupit,no len tolko peniazkov nam teraz vsade treba,a kezde zaraba len matko,ja nic nemam,tak je to kus zlozite..a este sme aj teraz dali nejakych 10 000 na drevo,aby sme mali dost na zimu,a nemuseli kurit drevom,nakolko nas domisko by sa poriadne nedal vyhriat len plynom,poriadne mam na mysli,aj babätku aby bolo dostatocne teplo,predsa len bude mat par mesiacov...este sem-tam cosi sme dovyplacali zo svadby-kameraman 250eur, a take hluposticky...a dnes som bola s mamou u lekara,ja som si chcela ist pozriet nejake kratasy na leto,lebo nic na brusko nemam,tak som nasla,ale stali 30 eur,tak neviem..viem,ze matomi ich bude chciet kupit,len s tymi peniazkami je to tazko..a navyse,teraz co dostane vyplatu,tak bude musiet poplatit si este on nejake veci,a z celej vyplati sa mu zvysi asi 3-4000...tak to zatial mozno necham tak..
a topocasie-no hroza,len zima,dazd..fuuj..a zajtra pride moj brat s rodinou,ze na predlzeny vikend..ja ze pridu v piatok ked mi to oznamili,a oni v stredu..keby bolo aspon pocasie pekne,ze vybehneme vonku s detmi,vecer poopekat,ale co v takej zime? snad sa to umudri