cakam malinke,ale...

Príspevok v téme: cakam malinke,ale...
safa

...ale priatel sa zblaznil. neveri,ze je jeho,pricom za celych tych 5 rokov co sme spolu som nikdy na ineho chalana ani nepomyslela,ani som sa s inymi bez jeho pritomnosti nestykala osamote, chodili sme von spolu a s jeho kamosmi..neviem co robit,on sa musel zblaznit,mozno to je obranna reakcia pred sokom z toho,ze cakam male..ale ako mi to mohol povedat??? =(((((

dd

no teda Lenka, tak Vy sa idete dnes teda zabavat :)..tak nech sa teda riadne a prijemne zabavite!ja uz mam tiez na bratovu svadbu veci pre Betku a seba takmer prichystane :)..este doladit par drobnosti a je to :)..len nas to caka o 20,5mesiaca :)..
no s tou vyzivou si to viem predstavit :D musela byt mala Alex uchvatna :D!

lenuliatko

no ahojte.konecne som sa tu dostala na dlhsie a mozem tu nieco viac popisat.ideme dnes na jednu svadbu tak je tu rusno ale mam este cas lebo mala spi a marek siel po kytice darcek a take veci.nase auto bude svadobne tak ho musel ist dat vyfintit umyt a tak.vydava sa marekova byvala spoluziacka a dobra kamoska.takze mna dnes este caka obliect seba a malu a musim ist este na uces a make up.
vcera sme s malou papali vyzivu jablckovu a zazvonila pevna linka tak som odskocila od nej a ked som sa vratila tak nasa krasavica krmila psa svojou vyzivou a vyziva bola asi vsade :D
takze u nas je veselo. :D dneska bude ako mala princezna.kupila som jej uzasne satocky a taku celenku na hlavu.taku z gumicky.je uplne uzasna.

safa budem na teba mysliet aby ti to vyslo v pondelok.neviem ako to tam prebieha ale urcite ti pomozu ked si aj tehotna.hodis pekne oci a bude :) nech uz mas ten stres za sebou ani babu to nerobi dobre.aby ste uz boli v pohode a mohli si uzivat konecne spolocny zivot.takze mato je uz uplne v pohode?

jajka001

safa, aj ja ti blahozelam, a vela stastia vam prajem, nech vam to klape, a babatko nech je zdrave, krasne :) a drzim palce na skusky nech si v pohode

dd

Safa, neboj..zvladnes to a Ti vravim, ked budu vidiet, ze si tehotna, prip.nejako dojde rec, ze si mala tento vikend svadbu, tak Ta trapit nebudu!jedna moja byv.spoluziacka na statniciach vobec nevedela jednu otazku, proste sa na ten predmet ani neucila..mala celkom v pohode komisiu a nechali ju preliezt..a to ani nebola tehotna, ani nic..zalezi vela aj od ludi v komisii..dufam, ze vychytas takych normalnych :).hlavne nestresuj..drzime Ti velmi prsty!

safa

dakujeme,
nie fotky zatial nemam,lebo ani poriadne nevieme kto fotil, ani ich teraz nezhanam,nakolko ma trapia tie knihy =(
dd,ako to je na statniciach? co im staci na E? nechcem cerveny diplom,len prejst chcem a klud,ved ani nespim,co sa mi blbosti snivaju,amto tiez uz vrvai,ze ench je utorok,lebo ze sa zosypem ked to pojde takto dalej,su to nepricetne stresy =(,som taky bojko =(

krasava

safa, uprimne ti blahozelam, novomanzelka. Uvidis, vsetko sa dostane do dobrych kolaji, aj skolu skoncis, aj babatko si porodis, aj vydata uz si...Kustik skor, nez by si chcela, ale to je zivot. Vela stastia! Ozaj, mas niekde fotecky zo svadby?

dd

Safa, budem velmi drzat prsty v pondelok :) aj jedna moja kamaratka ma tiez bakalarky v pondelok :D, tak na Vas obe budem riadne mysliet :)..drz sa!papa

lenuliatko

caute baby!safa tak vidim ze svadba sa podarila.to je teda super.drz sa na tych statniciach ved uz tolko vydrzis.nemam moc casu.ozvem sa vam neskor.pa

safa

no,vcera sim stihla sa naucit az 2 otazky,a som zaspala...ma slahne asi...v pondelok amm statnice,oznamili mi to vcera =(

dd

Safa, tak to som stastna a dojata, ako Vam to nakoniec teda dopadlo!!!moc Vam gratulujem! a dufam, ze toto bol krasny zaciatok Vasho spolocneho este krajsieho zivota!statnice zvladnes, neboj!tehotnu Ta moc trapit iste nebudu :)...vela stastia pri uceni!