cakam malinke,ale...

Príspevok v téme: cakam malinke,ale...
safa

...ale priatel sa zblaznil. neveri,ze je jeho,pricom za celych tych 5 rokov co sme spolu som nikdy na ineho chalana ani nepomyslela,ani som sa s inymi bez jeho pritomnosti nestykala osamote, chodili sme von spolu a s jeho kamosmi..neviem co robit,on sa musel zblaznit,mozno to je obranna reakcia pred sokom z toho,ze cakam male..ale ako mi to mohol povedat??? =(((((

safa

joooj,baby...po prve dakujem,ze ste na mna mysleli...som tu len na skok,tak v rychlosti... brusko mi nevideli,lebo som malapred sebou taky stolik pri odpovedi,ako maju típoslanic,ten vysoky viete...
a ked som rano prisla a natahovala si obhajobu do PC,aby sme nemuseli potom kazdy zdrziavat,tak som bola s nervami mimo a som sa rozplakala..prisiel moj veduci za mnou,ze nech som ok,aby to nevyznelopotom zle na komisiu pri odpovedi..no den pomaly prechadzal,dostala som sa na rad,ako 10. v poradi...
vytiahla som otazky,napisala pripravu a cakala,kym tu babu predo mnou uz nechaju na pokoji..zacala som obhajovat,predseda komisie ma zhodil pod ciernu zem,ale aj tak som si to dokazala objahit co som tvrdila vo svojej obhajobe, otazku z manazmentu som zodpovedala,a nemali na tuto temu z komisie nikto ziadne otazky,a otazku z ekonomiky a spolocenskych vies som zodpovedala,ale dostala som 3 otazky,ktore som ako tak zodpovedala-2 uplne a tu jednu tak len aby som daco povedala... cakali sme vsetci na vyhodnotenie,ako z nasej skupiny,my sme boli vo stvorke,v ten den bolo 5 komisii,v kazdej dakych 14 ludi na odpoved..no a vysiel predseda po polhodine,ked uz vsetci doodpovedali,ze ide na WC,ale len take medzi recou utrusil,ze nevie co maju robit s nejakymi 3 studentmi..vtedy clovek dostane taku neistotu aj ked vie,ze ako tak by moholprejst..bolo vyhlasovanie,postupne cital,az sa dostal ku mne a vravi-obhajoba B,manazment A,ekonomika a spol.vedy A,vysledny znamka A..dobre som infarkt nechytila..taka som sattsna,u nas su tiez vsetci cely hapyy..nam ani enslo,aby som mala A,ale aby som presla,a na to,ze som sa na to pozerala iba 4 dni,som to zmakla si teraz mozem povedat..a fest dakujem,ze ste na mna mysleli,aj jana vas,ze vam budem moct napisat,ze uz mam pokoj,a ze co mate vsetko nove vy,aby ste napisali,ale tolko telefonatov som mala vcera,ci uz od nas,alebo z matovej rodiny,ze az...
a teraz idem na chvilocku von,mato isiel s kamosom po drevo,kazdu chvilu privezu dalsiu furu,lebo s jednou uz boli,tak aby som mohla vybhnut,ked budu smädní,hladní =)
joooj, baby,este raz dakujem...zatial sa majte,ked budem mat cas,urcite sa stavim... a inac,aj ekd vas osobne nepoznam,som rada,ze vas obe mam.. chapete =)mam sa komu vykecat=)

lenuliatko

ja ani nie som ten taky typ opatkovy co bude chodit stale vo vysokych a elegantne oblecena.som skor sportovy typ.lezerne oblecenie.ale chcela som nieco slavnostnejsie ved sa to aj hodi.tak som sa dala na taketo topanky.ja som zase nizsia o dost od mareka.takze sme sa konecne trosku priblizili.a dost dobre vyzeraju tie topanky na nohe.toto sa mi na nich asi najviac pacilo :D ale to som v nich chodila po dome ci to zvladnem.myslela som ze to vzdam ale vydrzala som :D este s malou na rukach obcas.ale aj tak ju tam obletovali ine deti vozili ju hore dole hrali sa snou.bola ztoho uplne hotova.ani raz nezamrncala.

tiez by som chcela vediet ako safa dopadlaa...som hrozne zvedava.

dd

Safaaaa :) kde si tolko?? normalne horim nedockavostou :)..co napises...dufam, ze to dobre dopadlo.....a ze Ti mozme pisat gratulacne prispevky opat...

dd

hmm..skopirovala som si ten link a ide mi..no si si ale riadne vysoke topanky vybrala :D..ja take nemozem..aj ked by som mala vyssie nosit, kedze som nizka..ale ja tak tie 4cm opatok..a som sa akurat minule divala, ze vsetky topanky na opatkoch co mam, tak maju rovnaku vysku opatku :D..ja by som v takych topankach nevydrzala :D asi..
no musim tej Betke nieco pohladat veru..min.rok mala sandalky kozene od Garfielda..vsak boli pekne, aj dobre, pohoda..ale neviem, k tym satockam co ma, by som jej chcela nieco take slavnostnejsie..tak sa mi snad nieco podari objavit :).
hehe..no, my sme boli vcera u svokrovcov a zas sa svokra manzelovi stazovala, ze ju nenecham sa ani s Betkou pohrat, ze ju k nej ani nepustim..a este sa urazila, ze som do Betky nechcela napchat polozrelu ceresnu..co uz no..

lenuliatko

oj pozeram ze to nejde ten link.tak ak sa ti chce natukaj si topshop.com vlavo v stlpci budes mat shoes daj si high heels potom druhu stranku a vlavo v slpci tretie z hora take cierne volaju sa ze VooDoo inspired sandal.

lenuliatko

este ze si sa opravila.ved som aj cumela ze nejako skoro dopredu kupujes :D
na betkinu nozicku najdes nejake pekne.ved teraz je uz topanok od vymyslu sveta.ja som si tiez kupovala na svadbu.teda som si prvykrat tak z netu objednala.som si nebola ista.posielam link.www.topshop.com
su dost vysoke ale nejako som to vydrzala :)aj tak sme neboli az do rana.dokonca som v nich tancovala aj flaskovy tanec s babami zo suboru.niekedy som tancovala vo folklornom subore.tak prisli nejake kamosky ten marekovej spoluziacky co tiez su z nejakeho suboru.tak sme dali flaskovy tanec.skoro mi nohy odpadli po tomto ale ustala som to nejako :)co sa tyka obleku marek tvrdi ze si musi drzat postavu aspon do obleku svadobneho :D ale aj tak mu raz brusko narastie lebo nebude moct vecne cvicit.
dnes nas bola velkolepo pozriet svokra.snazila sa s malou pohrat ale nejako jej to neslo.alexandra nanu nie je zvyknuta.mracila sa dost.ale hned ako ju vzal dedko na ruky tak pistala od radosti.
dufam aj ja ze sa safa ozve este dnes ze ako dopadla.myslim nanu cely den a drzim palce velmi.

dd

Safa, myslim na Teba uz od rana a velmi Ti drzim prsty!dufam, ze sa nam ozves, ked sa Ti bude dat, ako si dopadla..aj ked verim, ze to v pohode zvladnes :)!

dd

ahoj Lenka..jemin, az teraz som si vsimla, aku somarinu som tam napisala :D..nie o 20,5mesiaca ale 2,5 mesiaca..v polovici augusta sa bracho zeni..a o dva mesiace po nom ten kamarat nas..satocky pre Betku mam kupene uz asi od februara, no a vyrast z toho nevyrastie zrejme, lebo som objednavala velkost na 2-3 rokoy :).ja pravdepodobne na bratovu svadbu pojdem v bordovych satach, tie uz mam oprate, len ich nazehlit a je to pripravene..sandalky budem mat cierne, co som mala na promociach a kabelku uz tiez mam..horsie je to s manzelom, lebo oblek, co mal na nasej svadbe akosi neoblecie(moja maminka tvrdi, ze vraj zmuznel :D, tak sa len pousmejem a kukam mu na to mierne zagulatene brusko :D)..tak si bude musiet kupovat novy, ale som mu vravela, ze ked pojde kamarat do polska, tak ze ho s nim vyzeniem a nech si tam kupi..kosiel ma vcelku dost, viazanku alebo motylika este uvidime, podla kosele, ktoru si bude obliekat..no a este bude musiet zainvestovat do topanok..a hadam to aj bude vsetko :).uff..a este Betke nemam sandalky..takze este to nas bude cakat..najst nejake zlatucke sandalocky na jej nozicku :).

lenuliatko

ahojte...dd a mala z toho nevyrastie?ci to uz mas nakupene dopredu??ako aj velkostou?nic nenechavas na nahodu.my sme zhanali s marekom kravatu este dva dni pred svadbou lebo sme sa nemohli nejako doladit.koselu mal bielu lebo on nema rad velmi tie farebne.vravi ze to je otrepane uz hrozne sa tak nasilu doladzovat.ale ze kravata je samozrejmost.uz ich ma teda dost.ani moj otec tolko nema za cely svoj zivot.
na svadbe bolo uplne super.uzasna zabava.nakoniec sme Alex kupili toho pavuka a strcili sme ju tam kym sme my jedli a ona cely parket pobehala hore dole :D sme sa tam sulali z nej.lebo teraz ma take obdobie ze sa naucila pistat a stale to skusa.
mna sa kazdy pytal ci ma marek bije ze mam zasitu hlavu.tak som sa len pousmiala a povedala to viete ked nepocuvate manzela to mate tak :D