...ale priatel sa zblaznil. neveri,ze je jeho,pricom za celych tych 5 rokov co sme spolu som nikdy na ineho chalana ani nepomyslela,ani som sa s inymi bez jeho pritomnosti nestykala osamote, chodili sme von spolu a s jeho kamosmi..neviem co robit,on sa musel zblaznit,mozno to je obranna reakcia pred sokom z toho,ze cakam male..ale ako mi to mohol povedat??? =(((((
cakam malinke,ale...
Vynatok z pravidiel:
"Prevádzkovateľ môže pristúpiť k zmazaniu príspevkov alebo zablokovaniu konta aj v prípade prispievateľov, ktorí priamo neporušujú pravidlá, ale ich pôsobenie je dlhodobo prekážkou slušnej a vecnej diskusie a obťažujú ostatných diskutujúcich."
Provokaterov prosim nadalej reportujte.
ahoj jajka...ani nevies ako si ma prekvapila :D uplne som zabudla nato ze dnes mam meniny :D :D dakujem :)
ahojte, tak sa zase presunuli otravovat sem ti zavistlivci? :)) aspon sa dozviete co trapi takych ludi...Lenka, vsetko naj k meninam :)
safa neďakuj, myslím, že je to úplne prirodzené sa zastať, veď každý z nás ma iný život, iné problémy a starosti a zle sa mi pozerá na to ako sa tu niekto ironicky vysmieva
lenuliatko tebe sa čudujem, prečo vôbec reaguješ na blbé príspevky :oD
este stale sa dorabaju veci okolo domu a pivnica sa zapratala zbytocnostami.tak som to dnes davala dokopy.trapi ta to?
konecne som sa vyhrabal z pivnice :D a som sa mohla dat dokopy.sam prach,vlasy sive som az mala.mam teraz cas chvilku lebo mala je vonku s marekom, isli ku dedovi po lopatu :D
ahojte Safa a Lenka..
Safa - fordy su veru celkom schopne auta a ozaj keby to bolo este combicko, tak to mate myslim vyhrate :D..my mame Ladu Samaru, trojdverovu a ta ma tiez fajny kufor..ked sme ju kupili, tak sme len tak s malou dusickou dufali, ze sa tam kocik zmesti, ale uplne presne tam sadol :D sme sa smiali, ze ako keby to auto bolo vyrobene presne na ten kocik :D.je to celkom dobre auto, aj ked je uz starsie, ale na to nase vozenie po meste a jednou dolinou ku svokrovcom a mojim rodicom, to staci..manzel sice sniva o niecom lepsom, ale ked bude nazvys peniazkov, nech kupi :)..a co sa tyka tych svokrovcov - to by bolo tazko a nadlho vysvetlovat..prosto mali vtedy na plane nieco "dolezitejsie" ako vnucku..ale ja im to neberiem..komu zalezi na dietati, spravi si volno na dieta, komu zalezi na inom, spravi si cas na ine..a myslim, ze to, ze sme tam prisli, im len padlo vhod, aspon sa nemuseli prosit o strazenie psov inym..radsej uz neriesim, lebo len mam z toho vzdy hlavu v smutku a nervy..
a este o cestovani.tak ja som sa cosi nacestovala cez tehu..kedze som nejak v oktobri otehotnela, oktober, november, december som si odcestovala kazdy tyzden na privat a spat domov(cize v pondelok 100km a v piatok takisto 100km..s ruksakom na chrbte, 70km vlakom a 30km busom) - kedze som chodila na VS..januar, februar boli skusky, takze to bolo cestovania pomenej, ale ako zacal letny semester, opat..aj ked som mala vybaveny individualny studijny plan, chodila som do skoly, jednak som nemusela byt doma - kedze v dedine, kde som vyrastla mam tak 3kamaratky, a jednak ked bolo pekne, tak som chodievala peso do a zo skoly(z privatu to trvalo tak okolo pol hodky a to som mala vyborne prechadzky..)..no a s vybornymi kamaratkami na private bolo super!takze od tej polovice februara, do cca tej polovice maja som takisto kazdy pondelok a piatok absolvovala uz spominanu 100km trasu..okrem toho, v aprili, po nasej svadbe, to som bola v 7.mes.tehu sme si spravili s manzelom taku malu svadobnu cestu - od mojich rodicov do Trencina vratit saty do pozicovne - cca 80km, z TN do Piestan za mojim bratrancom, potom do Cachtic k jednej manzelovej rodine - tam sme prespali a na druhy den od nich do Banskej Stiavnice cez Zarnovicu a potom na Hordusu-Hamre a z BS zasa spat k mojim rodicom..neviem, kolko km to mohlo byt dokopy, ale zvladli sme to uplne v pohode a mna nic netlacilo ani nebolelo, lebo auto, v ktorom sme sa viezli bolo veeeelmi pohodlne :)) a este v polovici maja, cize v polovici 8.mes.tehu sme sli od mojich rodicov do Bojnic, cca 40km, odtial na Nitrianske Rudno a potom z Rudna zasa takymi vselijakymi cestami domov..a este som par krat v tom 8.mesiaci bola na skuskach v skole..poslednu skusku som urobila na konci maja, mesiac pred porodom..ale ozaj som mala bezproblemove tehu a citila som sa fajn..
SORRY. MALO TAM BYŤ: LEN PÍŠ