cakam malinke,ale...

Príspevok v téme: cakam malinke,ale...
safa

...ale priatel sa zblaznil. neveri,ze je jeho,pricom za celych tych 5 rokov co sme spolu som nikdy na ineho chalana ani nepomyslela,ani som sa s inymi bez jeho pritomnosti nestykala osamote, chodili sme von spolu a s jeho kamosmi..neviem co robit,on sa musel zblaznit,mozno to je obranna reakcia pred sokom z toho,ze cakam male..ale ako mi to mohol povedat??? =(((((

dd

Safa, dakujem Ti velmi pekne za blahozelanie a teda dovol aj mne popredu Ti zazelat tiez vsetko najlepsie, vela vela zdravia, stastia, lasky, pokoja a pohody v rodine a uz len tie najnadhernejsie dni v Tvojom zivote a vsetky priania splnene na 200% :)!
a co sa tyka tych obcianskych, Ti neviem povedat, ja som menila obciansky nejak tesne po svadbe, tusim tak po 2tyzdnoch..aj to ked som tam bola 1.den, tak som si tam odsedela par hodin s tym, ze im padol system a v ten den to nepojde..tusim to bola streda..a ked som tam bola dalsi den, neviem, ci stvrtok, ci piatok, tak som tam sedela(aj stala) dalsich x hodin, bo rada tam bola, ako keby tam davali vrecia zlata zadarmo a nikoho netrklo ma pustit dopredu s tym obrovskym bruskom(vsak to som uz bola v 8.mes..)az potom to trklo jednu pani, ze ci cakam na OP a ze ako je to mozne, ze ma v tom stave nepustili skor..tak som jej povedala, ze ja sa nechcem predbiehat, kedze sa tam hadali vsetci, kto prisiel o sekundu skor a kto neskor..ona bola velmi zlata a povedala, ze to nie je mozne a hned sla na zaciatok rady a povedala, aby ma pustili :)..tak potom ma tam potom pustil tusim taky mlady chalan..popravde som aj premyslala si ist dat zmenit opat obciansky, dopisat tam titul, ale kaslem na to, nechce sa mi tam kvoli takej blbosti stravit opat min.cele dopoludnie(aj ked, teraz je to uz spravene inde, nie na policii, ale na mestskom urade a malo by to vraj byt vcelku rychlo, ale aj tak sa mi tam nechce..)

safa

baby,taka otazka-dokedy mozme mat nase stare OP,a cestovne pasy? lebo mame stare,mesiac po svadbe,lebo sme nemali cas ist stat nekonecne hodiny na policiu,kedze mato stale robi a mame toho teraz vela...
lebo jedny vravia tak,iní inac..a uz neviem..

safa

dd, tak dopredu si dovolujem zablahozelat.. vela zdravia,lasky,stastia,pohody a pokoja v rodine.. a proste vsetko dobre=)
mna to caka az o tyzden aj cosi =)
takpotom super ked ti to vyhovuje v meste..men ako kedy..byvala som aj tam ,aj tu na dedine,ale raz by som chcela tam,raz tu... podla nalady =)) a okolnosti,ked mi nieco treba-ooo,ako by mi bolo v meste,ked je zas tam ruch-ooo,ako je mi u nas dobre =)),ako mozu deturence kdekolvek vybehnut..ale este sa nenarodil ten,kto by vyhovel vsem, ako sa vravi,ze? nic nikdy nevyhovie na 100%,ale hlavne,ze sme spokojní...
my dnes cestujeme na tu oslavu mojho krstnata Tomiho,tak ideme do mesta =)) a ja zhanam nejake pesnicky,lebo brat chce uz nieco zas do auta,tak ja mu robim kadejake CD-cka,lebo ja viac-menej uz viem trafit to,co sa mu bude asi pacit.. poznam jeho vkus,takze mne je to lahsie,lebo jeho kamosi mu robili CD-cka co sa pacili im... =)

dd

ahojte kocky..Safa, tiez som dnes dostala narodeninovy darcek :), aj ked dva dni dopredu :D ale nevadi, som uplne spokojna!mno byvame teraz v byte..ja pochadzam z dediny, manzel prevaznu vacsinu zivota prezil tu v meste, ale tak na dedine maju svokrovci postaveny ten dom, kde byvaju a aj jeho stari rodicia su z dediny..momentalne nam to takto lepsie vyhovuje, kedze manzel nema moc v laske autobusy ako sposob dopravy z a do mesta a autom to je sice lepsie, ze nemusis cakat na bus, ktory meska, alebo Ti ujde pred nosom, lebo pre istotu ide skor, ale zasa by sa dost prejazdilo na aute a ta premavka na cestach + styl jazdy niektorych vodicov, no hroza..a takto v meste mame vsetko poruke, o rok by mala ist Betka do skolky, jednu mame hned tu za rohom, dalsie 2 tak do 2km od bytovky, ZS je tiez tu blizko, takze momentalne zostava akurat tak cim skor vyriesit, aby sme mali vlastny byt a som spokojna..a poviem Ti, ze keby som mala prostriedky teraz na to, kupit si byt, tak ho kupim jedine tu v okoli, kde byvame..je tu vcelku ticho, vsade relativne blizko(do centra, obchodakov, atd.).snivame sice o malom domceku, ale ak sa k nemu niekedy dostaneme, tak tiez by sme radi niekde tak max.do 15km od mesta, viac asi nie..

safa

no som topocasie asi zakrikla baby,ze? lebo u nas je chvilu teplo a potom pol dna fuka vietor,je zamracene a chladno... des a hroza to pocasie...
my tiez stravime vikend u nasich,teda u mojho brata,lebo moje Tomi mal 10.6. prvy rocik,tak maju trosku oslavu... ja s mamkou ideme v sobotu uz skor,mato za nami pride pred vecerom,lebo bude v praci..a ostavame do nedele..aspon trosku vypadneme.. a ja s amtom potom ostavam v meste,lebo v pondelok idem do poradne,a mato mi chce ist nieco kupit na narodeniny,ze nieco tehotenske..uz mi kupil satky letne a teraz este kratasy si zmyslel.. nechcela som moc,hoci sa zidu,lebo tieto veci su predsa len si myslim,ze predrazene.. ale tak naliehal,ze mi kupi tie satky aj kratasy a budem to mat ako darcek.. a vcera sme z vybrali peniazky z banky,ak vsetko pojde dobre, na buduci tyzden budeme mat to auto... co je horsie,ze mato je uz cisty,co sa tyka peniazkov,ja mam nieco na knizke,ale to chceme nechat pre kazdy pripad,ak by sme na nieco surne potrebovali.. no uvidime,ako vieme riesit financie... dnes ho moj druhy brat zobral opät na fusku,ze si troska privyrobi..sem tam ho berie,ked je doma..
a pozeram,ze niekomu tu zubky rastu =),deturence su take roztomile s tym malym poctom zubkom a ked sa usmeju =)
dd a vy byvate v byte? nepremyslali ste nad niecim inym v buducnosti?
lenuliatko- mate velky domcek? a to nejaky opravujete,ci nanovo postaveny? lebo tuvnimam,ze alebo zahradku si robis,alebo aj teraz ten chodnik

lenuliatko

ahojte...no tak u lekarky som dopadla celkom fajn.vraj je to na dobrej ceste.nemam ziadne nasledky.vsetko je ok.marekovi sa konecne podarilo predat auto.mal uz predtym nejako kupca ale ten sa ho snazil nejako obabrat tak si auto vzal naspat.a teraz nasiel niekoho seriozneho z bratislavy.aj sa cudujem ze po tej autonehode ho dal tak dobre dokopy.vacsia skoda ako cena celeho auta toho somara.a zacali robit plot takze sa tu potime ako kone.dala som dokopy celu pivnicu co mi trvalo dost dlho a podkrovie.ostali tam este nejake izolacne a zateplovacie materialy co sa zvysili tak sme to dali jdnemu nasmu susedovi co si stavia taku nejaku delnicku kolnicku na zahrade.takze sa mu to zislo.a pokazila sa mi pracka.takze periem v rukach :D
bola nas pozriet svokra.ziadna slava no ale necakala som od nej nic vynimocne.chcela sa pobavit s alexandrou ale mala zacala plakat.proste ju nepozna ved knam vobec nechodi.nechapem oco jej ide.to ze mna nechce vidiet chapem ale ze jej nie je luto ze mala ju nepozna tomu uz nerozumiem.takze sa zopakoval scenar z poslednej navstevy.no ale ja tomu neviem nijako zabranit.je dospela.ovela dospelejsia ako ja.

no a co sa tyka pocasia som rada ked sa troska uz vylepsilo lebo som myslela ze nas doma porazi.nemali sme co robit.stale hnusne pocasie.vonku blato sme mali na niektorych miestach.ale uz mame aj chodnicek urobeny.osobne som si dala nanom zalezat a pokladala som kamene s takym jednym panom co nam to robil :)
tak vidim ze sme vsetky onavstevovane...a ja som vam nevravela ze mam krasny zubok dole?uplne taky malinky :D taka zlata je teraz.

dd

ahojte kocky..no tak aj tu sa trocha vycasilo, vcera bolo krasne, dnes je riadne teplo, ale fuka dost vietor..opalovat sa moc neopalujeme..boli sme na vikend, od piatku, u mojich rodicov, bola tam put :).prislo mi to, akoby sme tam boli cely tyzden, tak tam bolo paradne a pokojne :)!no v sobotu sme aj riadne zmokli, teda ja aj manzel, Betku nastastie ochranil dazdnik a kocik..no a v nedelu sme tam pokupili par drobnosti, navstivili moju staru mamu a zasa po ceste na byt sme sa stavili na tristvrte hodinu u svokrovcov..no a vcera opat nabehol kolobeh tyzdna :D - varit, prat, upratovat, hrat sa s Betkou :)..takze my tak..

safa

no caute holky..tak konecne je tu troska slniecka,ze? cloveku je hned veselsie..lenka,dodatcne vsetko najlepsie k meninkam =)
my sme konecne poskaldali splanu,dnes tam uz do skrin naukladam veci,este matko si bude musiet zopar previezt z domu tu k nam,uz teda domov =)jeho sestra uz porodila v sobotu,maju dievactko opät =)
od stredy do nedele tu bol moj brat s detmi..takí boli stastní...myslim,ze si oddychli,ze im bolofajn,co ma tesi..trosku som sa obavala tejto prvej dlhsej navstevy odkedy byva matko u nas..predsa len brat mu mohol vela veci vykricat,ale nespravil to..a dokonca som malapocit,ze aj ked ho to stve,a viem,ze moj brat ani jeden nikdy nezabudne na matkove prvotne spravanie,ale ze si uz sedia... jeden druhemu pomahaju,aj tomu dalsiemu bratovi mojmu..az som rada,ze vsetko je v poriadku...
a lenka ty ako?dom vyluxovany? teba by som tu potrebovala...lebo moja chut do umyvania je hrozna..vpaitok som umyla okna,lebo vykukovalaslniecko,a potom prisiel taky lejak,ze moje okna boli ako predtym... a u lekara si dopadla ako?
dd a ty co nove? opalujete sa s betkou na preliezkach? neplanujete nejaky vylet?
baby,taku rodinnupohodu si spravte-nie ze by som vam rozkazovala,to nie..my sme boli vsetciopekat..tobola sranda..deturence mali z toho najväcsiu radost
tak zatial..musim sa ist pustit do prace

lenuliatko

dd dakujem....aj macce dakujeme :D
no co mate nove?ja akurat idem na kontrolu s tym trojklannym nervom mojim nestastnym.drzte palce :)