cakam malinke,ale...

Príspevok v téme: cakam malinke,ale...
safa

...ale priatel sa zblaznil. neveri,ze je jeho,pricom za celych tych 5 rokov co sme spolu som nikdy na ineho chalana ani nepomyslela,ani som sa s inymi bez jeho pritomnosti nestykala osamote, chodili sme von spolu a s jeho kamosmi..neviem co robit,on sa musel zblaznit,mozno to je obranna reakcia pred sokom z toho,ze cakam male..ale ako mi to mohol povedat??? =(((((

lenuliatko

safa ja sa hrozne tesim...konecne si preskusam svoju anglictinu.byva tam aj jeden moj kamarat z detstva este spoluziak zo skolky.tak sa tesim aj nanho ze ho uvidim.uz sme sa dohodli.tak kym marek bude pracovat kamarat ma tam prevedie a tak.som dost zvedava.
inac tiez som pomahala pri stavbe domu marekovi.ked sme uz mali ist malovat a davat podlahy tak som zametala a take tie jednoduche prace.robila som chlapom obed kavu a tak.umyla som okno ktore bolo velke a pokial som dociahla.marek mi nedovolil postavit sa na stolicku tak to doumyval on.ale pomohlo mi to.rozptylila ma to a tak.no a potom som uz ja makala na vybere nabytku a kachliciek do kupelne.ale vyberali sme to spolocne lebo marek sa vtom vyziva ako buduci architekt.
teraz ma v hlave svoje auto.lebo sa ho snazi predat.vyzera to slubne.chcel ho uz predat lebo uz bolo teda minule klepnute co sme mali tu nehodu a teraz ho dal dokopy.
ale uz by som chcela aby slniecko svietilo aby sme mohli niekam sa ist prejst trochu sa poopalovat na slniecku.joj.skoda ze teraz je atke na figu pocasie :( uz ma to hneva.aj na malu to tak posobi nie velmi dobre take pocasie.isli by sme vonku.

safa

no s tymi topanockami-ozaj,nasi tiez maju z garfielda a od batu...
dd-ta vasa tatra vas musi dobre zamestnavat,ale co sposobuje radost,ako starost ani neberieme,ze? =)
lenuliatko-ooo,new york,aj ja chcem ist.. zavidim,v dobrom samozrejme,to bude isto parada...
a pohyby-tak priblizne17-18 tyzden,dost skoro,a co som povedala doktorke,kedze som bola asi estemimo zo svadby,tak to boli pohyby az v 19 tyzdni..a nie je lenive babo,naopak...uz 2.noc som poriadne nespala,este aj dnes som rano matovi povedala-ukludni si svoju dceru,lebo mna nepocuva..ta jej este vyklopkaval na brucho..oni dvaja akoby sa tak dorozumievali...este k tomu aj malujeme spalnu,teda mato,ale uz bol dnes nervozny,lebo sa mu tak zle malovalo,ze ostali dake fleky po stene,tak prastil so vsetkym...sa mu ani necudujem...sme sli spat vcera o polnoci,ja som len tak okolo okna,tie take piplacky,a on zbytok stien...teraz je v praci... bud pride zajtra,ale len tak na otocku,alebo az v stredu..a v stredu pride aj brat s rodinou,ze na predlzeny vikend..trosku dlhy vikend budu mat,ale tak chlacom tu bude lepsie ako v bytovke..skoda len,ze nestihneme dorobit tu spalnu,kedze mato musel do prace,a mame dom hore nohami,som kus z toho mimo,nemam to rada,aj ked viem,ze ten neporiadok a vsetko naokolo zapratane k malovaniu,prestavovaniu a podobnym veciam patri =(

lenuliatko

ja uz mam nejake topanocky malej kupene.no nemohla som odolat chapete.aj marek tak kupil nejake topanocky.ale tiez sa snazil take len kvalitne.ved predsa je to detska nozicka a vyvija sa tak nech ma dobry zaklad :)
safa my sme mali ist tak minule leto na dovolenku ale bola som tehotna a ostala som na rizikovom tak som nemohla nakoniec ist.ale tak tento rok to bude uz ina dovolenka.jednak sme uz traja a marekov obchodny partner z ameriky nas pozval k nim do new yourku. takze to vyzera tak ze tam budeme par tyzdnov.letenky som dostala na valentina od mareka na august niekedy.no neviem presny termin ani.mozno sa to este nejako zmeni.ale teda urcite tam ideme.uz sa tesim ako blcha ako si precvicim tu moju anglictinu :D uz som aj vytiahla nejake knihy z gymka ze pozriem co to tam bolo.

tiez by ma zaujimalo ze ako tvoje babo kope ci je lenive?:D nasa kopala ostosest nemohla som ani spavat.az ma to hnevalo obcas.

dd

ahojte kocky..no co sa tyka topanociek..tak my sa tiez snazime kupovat snad take lepsie topanocky..ako prve mala sice take papucky, ale nam sa velmi pacili, lebo boli take lahucke, dobre sa jej v nich zacinalo behat..ale to len po dome..na von mala kozene tusim zn.Bambino, tie boli dobre..papucky sme priebezne kupovali ten typ, ako tie prve, na doma sa mi zdaju velmi dobre..a von potom mala min.rok cez leto sandalky od Garfielda, kozene, na jesen kozene co dostala od jednej mojej tety, zimne sme mali od Batu kozene, teraz na jar mala take od svokry, ale asi nie su kozene..no a teraz som jej z ebay objednala sandalocky,ak na tie svadby, biele, take celkom zlatucke. mala by to byt koza, dufam, ze budu dobre.a na ihrisko nosime tenisky od Garfielda.ma este jedny vacsie, kozene, tej zn.Bambino a rovnakej velkosti este nejake z lidla..co jej svokra dala..a dvoje take zimne cizmicky.takze asi tak my s topankami..
no a co sa tyka dovolenky..tak nasa dovolenka bude asi nahradne diely na tu nasu Tatru :D.kedze by sme ju radi dat dokopy, treba do toho cosi vrazit..max.ak kdesi pojdeme len tak na vylet, niekde tu po okoli..
Safa - v ktorom tyzdni si citila pohyby? lebo ja som citila pohyby tak cca v tom 18tt..

safa

dik baby =)
no co som si vsimla o tych topanockach, nasim malym tiez svagrine podavali,ale kedze este nechodia,tak to bolo len take na okrasu,aby boli paradny na svadbach.. =) tomi,moje krstna mal na mojej svadbe dokonca oblek,aj s motylikom,taky bol rozkosny,a to ma opar dni len rok=)
a ked uz bude väcsi,nasi to riesili vzdy tak,ze ench topanky pre male stali aj trochu viac penazi,akoby sa patrilo,vzdy sa im snazili kupit kvalitne,ci uz v lekarni nejake sandalky do skolky napriklad teraz,alebo po tych roznych obuvych,aby sa im nozka nedeformovala nejako..proste na tomto si dali zalezat...
a my sme boli minuleho roku s matkom na dovolenke v bulharsku a tak skoro asi nepojdeme =),mozno len tu niekam popozerat,trosku sa poprechadzat =)rodinu pozriet tu i tam =)... termin som mala najskor na 5.10., teraz sa ma pytala kedy som citilapohybyb,podla toho mi zmenila termin na 3.10., a ja som si potom neskor spomenula,ze pohybyb bolipredsa len nejaky ten tyzden a pol skor ako som jej povedala,cize termin si myslim,ze sa mi posunie nejak na koniec septembra asi... som si az neskor uvedomila,ze tie pohyby som predsa len citila skor =)
nic,idem zatial baby,nakolko mato vypadolz domu,brat ho zobral na daku fusku,aby si mohol zarobit,my sme s mamou prenasali veci,lebo s matom si chceme spravit novu spalnu,nabytok mame kupeny,len treba este vymalovat,a tak,a a teraz ideme pozriet dedka,babku, a potom zas domov,lebo mato sa ma vratit,a potom zas uteka doprace =(... tak zatial..a vy idete niekam na dovolenky?

lenuliatko

a ake topanocky kupujes malej?teda ked zacala chodit ake si jej kupila?lebo uz ked alex zacne chodit treba jej nejake kvalitne topanocky na nozku..teraz zatial jej nejake take nedavam ved nechodi.alebo mam jej davat?lebo ma vela topanociek.ale tak nemaju taku tvrdu podrazku vhodnu na chodenie.nejake papucky a tak.
baby a idete niekam na dovolenku?safa ty asi nie co?lebo babatko.a kedy mas termin vlastne?

dd

hehe..no aj ja som rada, ked vidim, ze tu niekto napisal :)..my sme boli podvecer troska po obchodoch pozriet..ze by som dokopletizovala Betkine oblecenie a obutie na tie svadby..ale sandalky sme nijake pekne neobjavili :(..teda jedny sme objavili, ale boli len take akurat..do augusta by boli asi male..no a co som jej chcela kupit pod satocky nejake tricko, tak som dosla na to,ze jej tam celkom bude pasovat biela bluzka :).takze aspon tak o starost menej :)..

lenuliatko

paanecku ty si ale sikovna !! klobuk dole.take stresy si mala a zvladla si to..a teraz uz mozes oddychovat a pisat.mna tesi ked vidim stale tuto temu posunu hore.tak to bolo aj stou predoslou temou ze dd?skoda ze uz tam nechodi nikto taki znamy.ale tu je dobra partia.tri sme uz dav :D ja som sa trosku poopalovala kym mala spala.zaspala v kociku na terase tak som ju skryla do tienika a spinka uz skoro 3 hodinky..spachtos :) ja som stihla pobehat dom trosku to dat dokopy.navarit rychlu uz veceru.

dd

no parada Safa! tak to Ti teda velmi gratulujem, ako si to perfektne zvladla!si sikulka :)!tak si to teda uzivaj, ten uzasny pocit pohody a volna :) a hlavne uz ziadne stresy..a kludne pis, vykecavaj sa :) my sme radi!ja teda urcite.aj ked Ta takisto osobne nepoznam, ale som rada, ze sa Ti tak dari a vsetko vychadza tak, ako ma a si stastna :).nech Ti to takto vychadza aj nadalej!zatial papa :)