cakam malinke,ale...

Príspevok v téme: cakam malinke,ale...
safa

...ale priatel sa zblaznil. neveri,ze je jeho,pricom za celych tych 5 rokov co sme spolu som nikdy na ineho chalana ani nepomyslela,ani som sa s inymi bez jeho pritomnosti nestykala osamote, chodili sme von spolu a s jeho kamosmi..neviem co robit,on sa musel zblaznit,mozno to je obranna reakcia pred sokom z toho,ze cakam male..ale ako mi to mohol povedat??? =(((((

ANONYMKA.

LENULIK, LEN PÁŠ. MNE TO NAPR. NEVADI.
RADA )CÍTAM TVOJE PRíSPEVKY. SíCE TI PORIADNE PONADáVAM, žE Máš V žIVOTE PORIADNE šťASTIE, ALE AJ TAK ťA RADA číTAM. HLAVNE KEĎ PÍŠEŠ O DOME. LEBO TO JE MôJ SEN, BÝVAť V DOME. ALE TO SA MI NIKDY NESPLNÍ. TAK EŠTE NAPÍš, čI Už MÁTE TEÁVNIK, ALEBO ČI BUDETE NAVÁŽAŤ NAJPRV HLINU. A KEDY BUDE BAZÉN?

sway

Vies niektori asi aj to,ked napises,ze mas vobec pivnicu beru ako chvastanie;-))To nic,len hlupost,ale mozno by ste sa mali presunut do tem nesuvysiacich so zdravim,to uz by musel byt kazdy ticho.

lenuliatko

safa navrhla by som ked tu budes zaregistruj sa dame uzamknut temu len pre registrovanych.mozno to velmi nepomoze ale tak aspon nieco.

lenuliatko

sway dakujeme :)
ano ano som celaaa stastna ze sa mozem chvastat.ved kto ma taky neporiadok v pivnici ako ja?:D

sway

Ja sa vam tu trochu zamiesam,lebo nechapem ludi,co na vas utocia.Tem,kde sa to zviezlo na pokec je tu dost a niektori ludia asi neznesu citat,ked sa ma niekto dobre.Nevsimajte si to,napriklad mna potesi,ked niekto problem vyriesi a potom citam same pozitivne veci:-))Je to 100x lepsie ako citat pochmurne temy a "nevyriesitelne" problemy,ktorych je tu naozaj dost.

lenuliatko

Adam krt si mimo :)

no safa ja som cestovala este dost dlho pocas tehu.tedu doferovala.vkuse hore dole.do bratislavy po bratislave.co je tiez dost riskantne.ak nemas ziadne probelmy v pohodicke mozete cestovat.jedine ak by ste chceli lietadlom :D co asi nie kedze je to na slovensku.do lietadla tam uz vo vysokom stadiu nemozu zeny ist.my sme mali ist minuly leto na dovolenku tiez som bola uz tehotna ale nemohli sme ist lebo som ostala na rizikovom.ale to je iny pribeh.takez ja si myslim ze uplne v pohodickee nic sa neboj.pohodlny vankusik si vezmi.dostatok vody a caste prestavky ak je to dlhsia cesta.zastavite sa trosku pochodis nadychas sa cerstveho vzduchu das si nieco jest a pojdete dalej.mato urcite nebude uhanat takze je to v pohodicke.
Ford mondeo nie je zle auticko ale je aj combi a to ma dost velky kufor pokial viem.mne sa hrozne paci Kia ceed.taka cierna alebo bordova.ale to marne asi snivam.lebo teraz marek si kupuje auto.a kia to asi nebude :(
my sme mali tiez niekedy ford.myslim mna a mojich rodicov.to bola teda dost sranda.ale mali sme este taky starsi :D parkrat sme ho aj roztlacali :D

no ja idem lebo dnes ma caka druha polovica pivnice.je to tam dost zle.same haraburdy.takze cest praci :D

safa

a k tym prispevkom,ktore asi utocili na nas,pripadne na mna,alebo na tuto temu... no ja len ze vdaka osobam s nickom "aaaaaaaaa" a "MaRiAaA" za obranu,alebo take nieco =) vdaka =)

safa

ako su tu niektore prispevky vystrihnute? ci o co tu teraz ide? cim som sa chvastala,ci co to tam bolo pisane? ci zas nema niekto co robit tak sa snazi zneprijemnovat zivot? zvlastny su poniektorí ludia..
no auto-premyslame nad ponukou nasho brata-ma ford mondeo,2003.. ja som chcela auto taky sedan alebo ako sa to vola,preto prve co ma stale napadlo,kde dam kocik..matko vyberal raz skodu fabia,ale tu kratku,otvoril kufor,pozrel na mna,a vravi,berieme.. a ja ze je problem,pretoze ked budeme mat akykolvek kociar,do tohto sa nam tak lahko nezmesti...brat ma dnes aj s rodinou dojst na predlzeny vikend (trosku dlhsi vikend =)),tak sa chcem nejako dohodnut o cene,prijatelnej pre neho aj pre nas..lebo nechcem vrazit zas vsetky peniaze co mame,aby ked nam bude treba aby sme mali aspon na nieco,nejaku poistku teda si chceme nechat,pretoze fakt clovek nikdy nevie co ho prekvapi..uvidime
dd a to vy ked idete ku svokrovcom,to oni nie su doma,lebo mam pocit,ze som necitala prvy krat,ze ste boli strazit akurat tak hafanov..
a ake je u vas pocasie? u nas stale take na nic,som tak dufala,ze sa umudri,ze ked pridu chlapci,budu moct vybehnut vonku na dvor,kedze doma v byte nemaju moc prilezitosti vybehovat von,nakolko su malí este...a rodicia tiez potrebuju si v byte porobit,kedze tiez prerabali
lenka,no a my byvame u nas,v dome mojich rodicov,velky dom,ale byvame tu zatial 3-moja mamina,ja a mato...moj tatko nie,lebo asi si nepostrehla,ale nevadi,on totiz zomrel pred niekolkymi rokmi..teda teraz v juni ked budem mat anrodeniny,21.rokov, tak to bude 15 rokov co som dostala neprijemny darcek na narodeniny,a to spravu o mojom otcovi..ale enchcem sa nejako obzvlast bavit na tuto temu
no ale o nejaky cas budeme 4-aj s malym babom =),je velmi zive,dost casto kopka..ale radsej tak,akoby mal byt nejaky problem...
a chcem sa vas vlastne este opytat,nehovorila vam nahodou vas doktor-doktorka,dokedy mozete cestovat? ked ste boli tehotne... chcela by som ist s matom pozriet jeho sestru,kazdym dnom porodi,apotom po porode tak o mesiac aby aj babo uz nebolo az tak nachylne,len mato zacalvymyslat,ze radsej nie,ze to nie je blizko,aby sa mi nieco a malej nestalo..a do doktorky idem az 15.6.,tak to by som sa opytala,len teraz ma to tak napadlo