...ale priatel sa zblaznil. neveri,ze je jeho,pricom za celych tych 5 rokov co sme spolu som nikdy na ineho chalana ani nepomyslela,ani som sa s inymi bez jeho pritomnosti nestykala osamote, chodili sme von spolu a s jeho kamosmi..neviem co robit,on sa musel zblaznit,mozno to je obranna reakcia pred sokom z toho,ze cakam male..ale ako mi to mohol povedat??? =(((((
cakam malinke,ale...
vobec nerozummiem tomu co citam :( nieco mi uslo???ako ja nechapem co sa stalo?preco budes pri porode ohrozena???mas zle vysledky?alebo z akeho dovodu ti doktorka toto povedala?
ved bolo vsetko v poriadku nie?
:( och.som z toho normalne vedla.hladam v tom nieco co mi ozrejmi co sa stalo vlastne presne.urcite ste z toho hotovi.tento pocit presne poznam ked som skoro prisla o alex.
safa co najskor nam napis co sa vlastne stalo.
a ja som tu sla s takou dobrou naladou ze vam poviem co sa nam dnes s alex podarilo a precitam si toto.joj :( drzim vam palceky velmi! a tiez sa pipajam k radam dd.
safa, to je strasne, neviem co povedat aby to neznelo banalne, strasne vam drzim palce a hlavne nestracaj nadej a bojuj, a mysli na to ze aj lekari sa mylia, neverim tomu, naozaj nie, urcite budes v poriadku
Safa, az mi je do placu..neviem co napisat..no hlavne to chce klud, aj ked je to velmi tazke, ja viem..az si stresom a trapenim sa este nepohorsis...po tych slovach musi byt Vas strach velmi velky, ten pocit, akoby uz niekto nad Tebou vyniesol rozsudok..neviem si to ani len predstavit na vlastnej kozi..je to strasne..ale mozno prave kvoli tomu musis bojovat, kvoli tomu musis zdvihnut hlavu hore a kracat dalej!posledne, co Vas moze opustit je nadej a viera, ze to dobre dopadne!musite spolu verit!a preto,aby Ste mohli verit, ze je sanca, treba sa pri najblizsej poradni riadne doktorky povypytovat..viem, ze su to obrovske soky, az som nemohla uverit vlastnym ociam, ked som to citala a musi to vo Vasich srdciach narobit poriadny zmatok, chaos..ale predsa, skus sa troska ukludnit, schladit hlavu a zistit, ake mozne komplikacie by mohli byt pri porode..dozvediet sa co najviac, v com je hacik a ako by sa to dalo riesit!(nie ako by sa nedalo, to je najjednoduchsie, vzdat boj a povedat, ze uz sa dalej neda..)Vy Ste obaja(vsetci traja) urcite silne osobnosti a ked sa spojite dokopy(cim skor, tym lepsie), urcite to spolu dokazete!ja Vam verim a budem Vam z celeho srdca drzat prsty a modlit sa za Vas!
ahojte... neviem ani co napisat...
vsetko sa pos**lo.. bola som v poradni a to co sme sa dozvedeli,proste... vzalo nas to tak,ze sme takí debili s matom,ze nie aby sme boli jeden s druhym,lebo nas to sere,ale sa nebavime spolu... obaja sa kvoli tomu trapime,ale ta bolest alebo ten strach je väcsi ako to vsetko.. ja ani neviem.. neviem najst slova... doktorka ked mi vravela,aj som ju prestala vnimat,len mi rezonuju v hlave stale jej slova- je to zle,pri porode by babo malo byt v poriadku,ale vy budete bojovat,aby... ja mam strach,a mato tiez a napriek tomu jeden druheho nepodporujeme,akoby nas to zlozilo tak,ze sme uplne mimo... viem,ze casom sa objimemem,a povieme si,vsetko bude dobre,urcite to dobre dopadne...asi je to necakane az velmi... preto aj pisem az dnes...okolie nejako nevnimam,bojim sa,ze sa nevratim,mato mi vravel,ze sa boji,ze uz pri nom nebudem,ze sice bude mat vysnivanu dcerku,ale svoj zivot,a to mna strati...ale ze vie,ze ja ich nenecham v kasi,a budem bojjovat...ze musim.. a vlastne to boli posledne slova... on je na kolenach a ja tiez,nebavime sa spolu a trapime sa sami..rodine sme nevraveli..proste niekedy az clovek nechape,ze veci robi naopak,a namiesto podpory toho druheho radsej premysla sam..chyba mi,a viem ze aj ja jemu,ale proste aj neviem..mozno si myslite,ze sme svihlí,nejakí blazni,ale teraz nam to asi vyhovuje takto a potom,ked sa objimeme budeme vediet ze spolu je to predsa len o cosi lahsie
ahoj Lenka..no parada, ze Ste ok, uz som sa zacinala bat, ze co je s Vami..vsak tu sa prihlasuje pomocou mailu, ktory si uviedla pri registracii a hesla..tak skus tak, ak si este neskusala..hmm..tak pekne pokracujete teda s domcekom..no my sme boli tento vikend opat u mojich rodicovcov, manzel cosi potreboval porobit na aute, ma ist na STK tot niekedy v polovici jula a vykukala nam v urcitych castiach troska hrdza..tak sa s tym hral - tmelil, brusil, tmelil, brusil, striekal farbou..v piatok cele poobedie a v sobotu cely den..este tam chce cosi vyvarit, len nema zvaracku, dufam, ze nejaku zozenie na pozicanie a tiez este pretmelit na druhej strane auta jednu dierku..takze zas asi buduci vikend o robotu postarane :D..
ahojte baby.to som ja lenka.ospravedlnujem sa ze som tu nebola ale mali sme velmi nabity tyzden.no a nie som zelena lebo ma nechce prihlasit nejako.preinstalovala som windows lebo uz to pc potreboval a najprv som zabudla svoj nick tu :D a potom ked som nanho prisla ma nechce prihlasit.neviem ci sa nebudem musiet znova zaregistrovat.neviem cim to je.hmm.ani marekovi sa nepodarilo prihlasit.uvidime ako to poriesime.no a u nas nic nove len trosku sme s alex prechladene z toho pocasia.ale inac je vsetko ok.a uz aj plot mame pomalicky :D pozeram ze nam ti pribudla jedna tehulka :) moniqa gratulujem.pozerala som do temy tuzba po dietatku.este tu mrknem co noveho.takze tak asi.este sa ozvem.papa majte sa )
aha tak vy ste v tejto teme tak zivsie premiestnene ;-)
ahojte kocky..ako sa mate? co nove? my sme kazdu chvilu vonku, ked je pekne, chodime aj na vylety do prirody tu pobliz, vzdy najdeme nejaku dedinu, kde sme este neboli a potom sa tam ideme previezt a poprechadzat po lukach, poliach nad nou :D..a ja uz zacinam premyslat, ako vyrobit Betke peknu narodeninovu oslavu :)...
dd, tak ja presne o tyzden oslavujem,ale dopredu DAKUJEM =)
no s tymi obcianskymi vidim,ze bude sranda... sa mi ale absolutne nechce ist na tu policiu,lebo aj u nas su take rady,ze vdaka.. ale tak mozno ked sa nam to troska uvolni,tak pojdeme s matom spolu..