...ale priatel sa zblaznil. neveri,ze je jeho,pricom za celych tych 5 rokov co sme spolu som nikdy na ineho chalana ani nepomyslela,ani som sa s inymi bez jeho pritomnosti nestykala osamote, chodili sme von spolu a s jeho kamosmi..neviem co robit,on sa musel zblaznit,mozno to je obranna reakcia pred sokom z toho,ze cakam male..ale ako mi to mohol povedat??? =(((((
cakam malinke,ale...
dufam ze ten problem bol vazne len ten Rh faktor.ze to nie je nic horsie.nezasluzia si to
mne nevadi ze je uzamknuta je to dobre opatrenie len safa sa bude musiet zaregistrovat tym padom.
Temu uzamkol Andrej len pre registrovanych uzivatelov. Tema je hodnota a vyskytlo sa tu uz par vyryvacov, takze tak.
Ahoj Safa,aj ostatné dievčatá. Sledujem tvoj príbeh od začiatku. Len si to tak čítam, čo máte nové, ako sa má Lenka s Alex a dd s Betkou a tak... No teraz mi nedá nenapísať. Neverila som vlastným očiam. Čo to máš za doktorku? Ak je aj dobrá odborníčka, toto čo ti povedala a ako ťa vysrašila, jej teda ku cti neslúži. Safa, prosím ťa netráp sa. Najprv si zisti o čo presne ide, naštuduj si o tom čo najviac, aké sú riziká a možnosti a konzultuj to aj s iným lekárom gynekológom, najlepšie s niekým, kto s týmto má skúsenosti, dobrý pôrodník z oddelenia v nemocnici, kde budeš rodiť. A určite by si sa mala ešte porozprávať so svojou lekárkou a vysvetliť jej, ako veľmi ťa vystrašila a nech ti to ešte raz vysvetlí, skôr aké sú možnosti, ak je charakter, určite uzná, že urobila chybu, keď ťa takto vystresovala a možno zbytočne. Hovorila síce o tom, že k pôrodu bude potrebné mať prichystanú krv pre teba, ale aj tak sa poraď ešte s iným lekárom a hlavne aby si to mala napísanú v tehot. knižke a keď budeš rodiť, nezabudni to pri prijme v nemocnici radšej ešte pripomenúť svojmu pôrodníkovi, to len pre prípad. A neboj sa, všetko dobre dopadne. Určite je nás tu veľa, čo ti budeme držať palce a posielať ti pozitívnu energiu. Neplač a konečne sa s Maťom porozprávajte, veď ste na to dvaja, spolu to zvládnete. Vôbec sa nečudujem, že vám obom nebolo do reči, ale teraz hlavu hore, život ide ďalej a stres škodí bábätku, tak už len úsmev. :-)
maly bol tiez taky buclaty ked bol malinky a potom sa vytiahol ked narastol
caute baby, tak ja som teraz najnovsie v kontakte s priatelovou mamou... dost kuriozne sa to ona ale dozvedela...
kedze priatel ma problemy, tak sme z toho obaja panikarili a to sme len den predtym ako problemy prisli zistili, ze bude babatko... takze nam po rozume chodilo vselico, bohuzial musim sa priznat a hanbim sa za to, ale aj moznost ako interrupcia nas napadla (som ja ale hrozna matka, ze som nad takym niecim vobec dokazala uvazovat :-((() ale nastastie nie som celkom bez chrbtovej kosti a sama viem, ze by som to nezvladla... no ale v tej slabej chvilke som priatelovi o tom napisala mail... bol dlhy... a tak si ho vytlacil, ze si ho precita v praci, no zabudol ho doma a jeho mamina ho nasla a precitala si... potom volala jeho sestre (ta vedela skor, ze tehotna som) a ta jej to potvrdila, jeho sestra potom volala jemu, ze mama o tom uz vie... no a on ten vecer prisiel za mnou z prace a povedal mi to... mna to hned posadilo... lebo samozrejeme to s tym potratom bol len skrat a teraz mi behali po rozume take myslienky, ze ona ma bude neznasat, za to co som tam popisala... fakt som sa citila desne... na druhy den som nejak presvedcila priatela aby sa s mamou porozpraval, no kedze bol vykolajeny, tak jej aj tak o tom, ze si babo nechame nepovedal... ktovie co jeho mame chodilo po rozume... no a v utorok vecer mi jeho mama poslala zopar smsiek, takeho stylu, aby sme neurobili najvacsiu chybu v zivote a tak, velmi pozitivnu energiu som z toho citila a napisala mi tam aj kontakt na seba mailovy, ze nech sa jej ozvem... tak som jej hned utekala napisat, ze ako to je v skutocnosti a ze nad takou moznostou ani neuvazujeme... dnes mi dokonca pisala, ze ako sa mam a tak, no skvele... myslim, ze s jeho maminou budem mat dobry vztah :-)
nooo tak to je uz riadny chlapina :D nasa je este take drobatko.ale ked sa ide kupat alebo ju necham sediet na posteli vyzera ako michelin panacik.vies vsetko sa jej tak zahyba.taky faldy ma :D taka fajna je buclata.
lenuliatko, moj je uz taky chlapisko, 20kilove, ked vidim tie malicke babatka, mam taku chut to vziat do narucia, drobatko malinke :)