cakam malinke,ale...

Príspevok v téme: cakam malinke,ale...
safa

...ale priatel sa zblaznil. neveri,ze je jeho,pricom za celych tych 5 rokov co sme spolu som nikdy na ineho chalana ani nepomyslela,ani som sa s inymi bez jeho pritomnosti nestykala osamote, chodili sme von spolu a s jeho kamosmi..neviem co robit,on sa musel zblaznit,mozno to je obranna reakcia pred sokom z toho,ze cakam male..ale ako mi to mohol povedat??? =(((((

safa

no hladovku nedrzim urcite... som vcera volala doktorke o vysledky,lebo v pondelok som bola v poradni,a opät mi brali krv,tak je to lepsie,ale zas mam malo vitaminov..to len som povedala matovi,uz som nasla plnu chladnicku ovocia,pricom ja som si ovocie dala kazdy den..priniesol mi cucoriedky,melon,nektarinky,hrusky a banany..mam tu teraz na prazdninach nasho matuska,ale neviem ci je to tym tehotenstvom,ale taka nervozna som..a hlavne ked sa snim na niecom dohodnem a onsa potom rozplace a nechce to spravit..napr.,ze sa moze ist hrat,ale potom pojde jest..tak ano,ano, a ked nk tomu dojde,tak zacne revat akoby som ho drela z koze,ze on jest enchce.. zajtra idem na zubne,a potom ma mato chce niekam vziat..ktovie co zas vymyslel,teda moja mama ostane s malym..
lenka,tak grecko by som brala..to bude parada.. my teraz nemozme nikam,teda mato povedal,ze by sme sli,ale ze nechce ist az tak daleko,ze sa boji,aby sa mi nieco nestalo v cudzine..tak sme premyslali,ze ak nam to financne vyjde,pojdeme o 2 roky,to male bude mat rok a pol,takze myslim,ze to bude v poriadku..uvidime..
a dd,ty teda si zavarala,hej? my zatial tohto roku len cucoriedky, a jahody,ale chystame sa este broskyne a uhorky..zbytok mame z minulych rokov,takze zbytocne by sme veeela nazavarali..
slniecko nam svieti,mozme behat s deturencami von..
pekny den baby

dd

Safa ahoj..nevadi, nic sa nedeje :) aj ja som bola v tehotenstve taka..a aj teraz kolkokrat si pomaly aj hlavu zabudnem :D..inak sa neboj, ked si aj menej pribrala, to vobec nevadi :)..posledne tyzdne to urcite este dozenies a aj to priberanie je velmi individualne..niekto priberie za cely cas 6kg, ja som napr.nabrala 18, niekto naberie tych akuratnych 11-12..babatko urcite nebude slabe, neboj sa, ono si berie to, co potrebuje a pokial papas aspon nieco a nedrzis hladovku, tak sa neboj!urcite bude akurat :).ono sa "nabali" tukom az tie posledne tyzdne :).
inak sa hlasim akurat po vylete :D..sme boli vcera na tych dolniakoch..ale len na otocku, u tej manzelovej rodiny..vyfasovali sme bednicku marhuli a trocha broskyn a jablk..tak sme to dnes este spracuvali u mojich rodicov..a este sme boli v Smrdakoch za tou mojou kamaratkou v kupeloch :).bolo kraaasne, aj ked to bol len jeden den, ale bola to riadna zmena a velmi prijemna :).
Lenka - tak to je super, ze si tak vyrazite na par dni do Grecka :) a budete tam mat aj spolocnost, urcite si to viac aj uzijete..my mame ist teraz koncom tyzdna na chatu ku kamaratovi a za mesiac brachova svadba :D.takze bude sranda :).

lenuliatko

dd uz je to lepsie.skusim zmenit prasok uvidime co to urobi.
safa takze uz mas poriadne brusko co?aj sa vladzes otacat v noci?ja som posledne tyzdne myslela ze puknemm.nemohla som sa otocit.marek ma zdvihal pomahal mi obuvat sa a obcas aj vliezt do auta :Dchodili sme plavat a tak.ja som bola extremne aktivna kym som mohla :Dchodila som aj tancovat .nachodila som sa lebo sme byvali este v bytovke na 4.poschodi bez vytahu a mali sme povalu takze som liezla jedna radost.
nic nerobenie ma ubijalo.kamoske som pomahala v zahrade.
no a na "dovolenku" ideme podla vsetkeho do grecka do nejake hotela Grandhotel Lagonissi.dovolenka je v " preto lebo tam nejdeme klasicky napr na 10 dni ale len na par dni.mareka totiz nahovorili dvaja kamarati aby si urobil kapitansky kurz.tak na slovensku mali zatial teoriu v nejakom stredisku ci kde to chodili a teraz maju mat prax-kapitanske skusky na lodi.takze musi tam ist a kedze sme neboli minuly rok pri mori tak ideme vsetci spolu :D ja som ale teda najviac zvedava nato ako to vsetci traja zvladnu.
:D ide aj manzelka toho kamarata s malou dcerkou viktorkou takze rozhodne sa nudit nebudeme.neviem no presne na kolko pojdeme asi maximalne na 5 dni.no a do new yorku ideme v auguste takze to ma este cas.a nemam ani predstavu ci mam balit vela veci alebo si tam nakupime neviem fakt.lebo urcite si nieco odtial donesiem tak chcem sa vyhnut nutnosti kupit dalsi kufor :D

no ale teraz nieco menej romanticke bola som u marekovej starkej a robili sme velkeeeeee upatovanie na povale :D tolko starych veci dievcata ste este nevideli.kolko nabytku a oblecenia.ako keby som sa vratila 40 rokov dozadu.bola to sranda.

safa

dd,jasne,ja som zabudla,ze to v maji bol ten zraz... prepac =) skleroza..des a hroza.o chvilu nebudem vediet,kde mam hlavu =)
tak mame sa celkom ok...malo vsak priberam,som v 28.tyzdni a pribrala som necelych 6 kil..dufam,ze to casom sa zlepsi,aj ked uz nemame extra vela casu..ale enchem aby bolo male take slabe,ze bude musiet pobudnut v inkubatore..ale tak ja jem,ale teraz 2 tyzdne mi nechuti..taka stopka nastala,vobec mi nechuti nic jest..jem len kvoli tomu,ze musim..
lenuliatko kam idete na dovolenku? do toho new yorku?
musim ist baby,len tak narychlo som sa tiez stavila..tak piste co nove potom..ahojte

dd

Lenka, par krat sa mi Betka tak vyhadzala..ekzem..ale len na lickach to ona mavala..inde nie..ale uz je to prec, ma krasne jemnucke licka :) bez jedinej bodky..neviem aky prasok pouzivas, ja Lovelu a teda nam sedi..a ja tu vonu doslova zboznujem :D..este som sa jej za tie dva roky nenabazila :D.

lenuliatko

ahojte babyyy...konecne som s atu aj ja dopracovala..nemala som vobec cas.marek bol prec takze vsetko bolo na mojej hlave a tyzden sme tu este mali pracu na dome..nech uz to vyzera vsetko ako ma.
teraz siel s Alex a kamosom a malo Viktorkou vonku niekam na pivo a ze ich povozia a uspia :Dked toto poviem alex ked bude velka ze ako ju jej ocko uspaval tak mi neuveri asi ani :D
no a alex sa ma dobre...je zlata krici,pisti smeje sa ako slniecko sedka pekne,chodime na ihriska vsade tam kde su deti aj s malou viktorkou sa vedia tak akoze pohrat :D
no len sa zase vyhodila na ruckach a na lickach..mam pocit ze zase z prasku.neviem co mam robit.uz som jej to pomastila aj odvar dala.
tvoja betka nic take nemala?
o dva tyzdne ideme na dovolenku nechcem aby to mala aj tam nech sa jej to nezhorsi.
a vy sa ako mate?safa ako babatko?ktory presne tyzden to je?

dd

ahojte kocky..Lenka, kde sa zasivas:) ? uz som Ta tu dlho "nevidela"...ako sa dari?co nove?ako sa ma Alex?uz sedka sama?
Safa - ahoj..och..ani nespominaj vylet..mali sme ist na tie dolniaky..no co cert nechcel, tak sa nam to podarilo sklbit az na nedelu/pondelok..takze v nedelu doobeda tam ideme a v pond.poobede, vecer prideme..potom v utorok ma k nam prist manzelova teta a zas niekedy stvrtok - nedela mame ist na chatu ku kamaratovi..takze to mame troska nabite..inak ako?vsetko v poriadku?my vsetko po starom..akurat sme u svokrovcov :(..a dufam, ze pojdeme aspon na chvilku aj k mojim rodicom..aspon zajtra, nech stale nemam svokru na ociach, lebo uz vcera mi liezla na nervy..a tie tatry..uz zraz bol, este v maji..v ten den, ked sme boli s Betkou v ZOO..ale na zraze sme neboli..manzelovi sa akosi nechcelo, kedze tam nemohol byt na svojej tatre..ale videli sme 2vtedy :) tak aspon tie potesili moje oko :)..
zatial sa majte kocky krasne, zelam Vam pekne dni!

safa

ooo,takze vy vyletne..my v podstate tiez.. ideme do mojho brata... my sme vlastne nemali volny vikend od svadby... ani jeden,takze uz 2.mesiac pomaly niekam furt chodime,lebo stale nas niekto niekam vola,alebo akcia...teraz dalsie dva vikendy uz budeme mat program,teda 17.18.19.,24.25.jul..potom uz snad budeme chvilu sediet doma na riti..
my mse sa dnes vybrali,ze matko pojde na cucoriedky a ja sa len tak prejdem po lese s nim,ci nejake hriby nenajdem,sme prisli tam k jeho dedovi,no boli tam aj jeho rodicia,ta ho zdrbali,ze naco ma trepat chce do lesa,ze som tehotna a neviem co..som povedala,ze predsa nie som chora,ale tehotna..joooj,ale mali furt k tomu reci,ze kde tam budem chodit,ze sa potknem,spadnem,posmyknem alebo co... a nakoniec sme aj tak nesli,lebo ako kazdy den,zas lialo...
a idete na ten zraz tatier? ci ako sa to vola?alebo ak sa to kona... myslim tie auta,tvoje srdcovky =)

dd

ahoj Safa, tak to mate teda riadne veselo...u nas burky ani nie su nejako..aj ked obcas sprchne, prevazne je tu celkom pekne :).aj dnes rano to vyzeralo vselijako, ale sa cez obed vycasilo :)..my asi pojdeme cez vikendik na vylet..k manzelovej rodine na dolniaky, k Cachticiam a mozno aj pozriet moju najlepsiu kamaratku do kupelov do Smrdakov a popri tom sa uz mozno aj "zvezie" stretko s byvalymi spoluziakmi z VS, ak budu mat chvilu cas :)..dufam, ze sa nam to podari, bola by som velmi rada :)..

safa

no ja som si uz zistila,co a kedy je u nas na skole otvorene,a urcite si pojdem po nejake vysvetlenie... ak budu takí laskaví =)
no nove..u nas kazdy den stale leje,take burky tu su,ze hroza..alebo vecer,alebpo rano,alebo cez den po obede..ale proste kazducky den
my uz mame auto,uz som robila aj soferku mojej rodine,lebo v sobotu bola svadba zas u nas,ale my s matom sme neboli,lebo on robil,a ja tam ist sama,to mibolo take hlupe..tak som povedala,bratovi a spol,ze mozupopit,ze mi zavolaju,a ja dojdem po nich.. a nakoniec som tolkych ludi rozvazala ze az..akurat som mala nervy,ked sa mi 3 krat za sebou stalo,ze som niekoho odviezla,lahla som si,o 10 minut telefon,odviest niekho..tak som sla po nic,odviezla,lahla,o 10 minut telfon..zas som sla tam,zobrala,pytala sa ci niko uz nechce ist,nikto nechcel,odviezla som,lahla,o 10 minut telefon..som myslela,ze ma slahne =),ale nakoniec v pohode..potom som rano o 5 vstala,lebo sme sli do kosic,matkova neter mala krstiny,a on akurat o 6 koncil v praci,tak po ceste som ho so svokrom a savgrom vyzdvihli..cesta bola unavna,bolo mi az zle na neiktorych zatackach,a az ma rit bolela,nakolko sme cestovali dost dlho..nebola mi tamtiez najlepsie,mali tam 39stupnov,v tieni 34,som nevedela co so sebou..ale inac bolo fajn..vcera sme prisli nazad domov,matko isiel pomoct bratovi hned na stavbu,a potom o 2 hodiny dosiel,zrazu sa usmial,a ze ma niekam..tak som sa obliekla,a isli sme na zmrzku,na pizzu,previest sa za jeho rodicmi,lebo zas odcestovali za jeho dedom,a nazad domov..a tak..dobre nam je v celku zatial,dufam,ze to nezakriknem =)
a vy baby co nove?lenuliatko,marek co robil ze tam prsty pchal? tiezstuka ako moj mato asi..ho dostipali tak ovady,ze mal clenok pomaly hrubsi akolytko,co mu to tak opuchlo,som ho chcela doviest na pohotovst,nebojte ani nahodou..tak som mu to namazala,previazala..a dnes to uz ma lepsie,ale zas si odmietoldo roboty vziat mast aj obväz,lebo neviem co..velky frajer..ale inac tiez stuka.. =))