cakam malinke,ale...

Príspevok v téme: cakam malinke,ale...
safa

...ale priatel sa zblaznil. neveri,ze je jeho,pricom za celych tych 5 rokov co sme spolu som nikdy na ineho chalana ani nepomyslela,ani som sa s inymi bez jeho pritomnosti nestykala osamote, chodili sme von spolu a s jeho kamosmi..neviem co robit,on sa musel zblaznit,mozno to je obranna reakcia pred sokom z toho,ze cakam male..ale ako mi to mohol povedat??? =(((((

lenuliatko

cawte baby.ako sa mate?uzivate si uz trosku slniecka?my uz konecne ano.aspon trochu teda.marek si privrel prsty do dveri takze tu chodi s obviazanou rukou a stuka :)

dd

ahoj Safa..no manazment..tak to chcel aj moj manzel mat povodne vystudovane..a v podstate ten odbor aj skoncil(na ZU, FRI), ale len s titulom Bc..na Ing.to uz nebol cisty manazment, ale uz nejaky informacny, ci co to bolo..ani sam poriadne nevedel, proste to nejak premenovali, ale tak jemu to uz bolo aj tri pat, ako sa hovori, ked ho tam nevzali..tak nakoniec skoncil na postovych sluzbach(ZU)..ale to je samy bordel s prepacenim..take predmety tam maju, ze podme na jahody..len kukam s otvorenymi ustami :D..ja mam ukoncene ludske zdroje a personalny manazment v TN a teda mozem povedat, ze nech na tu skolu nadava kto chce, ako chce, ale ja som rada, ze som tam chodila, aj ked ani TNUNI nie je bez chyby..
a ak je ozaj pravda to, co Vam spravili, tak je to od nich riadne svinstvo..toto sa nerobi..teraz je 70 ludi z toho uplne mimo, v nervoch a zrejme narychlo rozmyslaju, co, kde a ako..je to podraz od skoly..

zuzanka65

Safa, len pokoj, už vieš koľko budeš platiť a akú poisťovňu? Aby si nebola prekvapená, podľa mňa len zdravotnú a ako samoplatiteľ to nie je veľa, no teda podľa toho, čo kto považuje za veľa (26,74 eura z minima mesačne).

safa

a dnes mi na uarde povedali,ze si rovno mozem vziat doklady a ist zaplatit poistovnu... tak diky moc... ona sama povedala,ze nas riadne podrazili,ze nam povedali ze sme prijatí,a teda my sme sa tym padom nesli hlasit,a potom sa tolen tak mimochodom dozvieme z telky..a ze je tiez svinstvo,ze nam neposlali ani rozhodnutia,na ktore by sa urcite tych 70 ludi odvolalo.. a tak nas 70 ludi ide platit!!! ved co,mame penazi nie?? ved vsetci mame na rozhadzovanie,ved sme prave dostudovali... som vytocena,velmi... tak som sa radovala,ze si nieco zas mozme naviac s matkom kupit,povedal,ze to nechame na neskor,a vyplatime tie poistovne.. len mna to velmi mrzi,lebo neskor sme si predsa mohli znova kupit nieco insie,ale nic sa neda robit

safa

no ja mam odbor manazment,(vseobecny)...
pocas studia sme brali operacny,financny,podnikovy a neviem ake este oblasti manazmentu... s vyucbou som bola nadmieru spokojna,hoci nas dreli,ale na nieco to bolo dobre..horsie je ten ich pristup..je to KU.. stale som tu skolu obranovala,lebo kedze som tam studovala,vedela som,ze nie je sranda prejst cez skusky,pretoze ako som uz pisala,vyucujucich sme mali riadnych zdieraciov..ale ten ich pristup,teda pristup vedenia v tejto suvislosti ma odrovnal..teda vsetko zhrnut- vyucba bola obdivuhodna,ale pristup a sposob jednania s nami nulovy

dd

Safa, vsak pockaj este chvilu a uvidis..ale ak Ti nepride ziadny papier, tak to by som aj sla do skoly a normalne si vyziadala potvrdenie o neprijati s vysvetlenim preco..normalne na drzovku by som to bola schopna ist spravit a priamo za dekanom ci hoci aj rektorom..a ked sa Vas nazbiera tych okolo 69 dalsich studentov, ktori budu tvrdit to iste, teda ze Vam povedali, ze Ste prijati, tak si myslim, ze o to vacsi dovod na vysvetlenie nahlej zmeny mate pravo..a ak je to naozaj pravda, tak je to ozaj od skoly poriadne svinstvo, ze hentak Vas tahali za nos..ale teda neviem no, skus pockat este na buduci tyzden, prip.ak budes mat cestu okolo uradu, tak sa chod popytat, ze co a ako s tymto a ci sa to bude dat doplatit spatne..a nabuduci rok mozes v pohode skusit znova, prip.si dat externe ziadost aj niekde inde, to by bolo, aby sa tak sikovnej holke, ako si Ty, nepodarilo niekde dostat na Ing./Mgr.studium..manzela tiez nevzali na tej fakulte, kde skoncil Bc. na Ing.(jednak ho uz nejak nelakalo to zameranie a sposob studia a jednak tiez hnupi nedali poriadne vediet kedy a kde su prijimacie skusky)..vzali ho na inej fakulte..a ak sa smiem spytat, aky odbor mas Bc.?kde si chodila na VS?

safa

ved ja to tiez tak beriem,ze nepojdem do skoly,a tak budem mat cely cas pre malu..a teda babo ma bude mat len pre seba... ale mna rozculilo ten ich debilny pristup..ved oni mi neposlali ani zaiden papier o neprijati,ale ani o prijati..teda nemam poslat na co odvolanie.. a vcera mi spoluziacka pisala,ze jej prislo,ze ju prijali... a zatial tí,co sme boli dalej ako 30 sme nic nedostali vsetci,takze nas neprijali..ibaze teraz budem mat problem na urade..lebo dotycna pani mi povedala,ze sa nemusim hlasit,lebo kedze som 35. a beru 100,tak to mam jasne (tak tobolo este pred mesiacom),ibaze sa to zmenilo teraz v stredu..matko tiez vrvale,ze si zaplatim nejaku poistovnu ci co (zatial tomu nechapem,nakolko to budem riesit 1.krat) a ze bude... a na dasli rok sa uz isto nedostanem,takze som skoncila na Bc.
mrzi ma to,ze to nebolo moje rozhodnutie,ale podraz skoly... velmi vela ludi od nas je na tom s nervami mimo-ved vsetci do tej 100-vky sme to brali,ze sme prijatí,a oni poza nase chrbaty nam zatial vymyslali pekne pikle,a tym nas dostali do problemov s uradmi,lebo co som sa zatial informovala,nik sa nebol hlasit,nakolko nam vsetkym povedali to iste-nemusis sa,ved si prijaty,-a, zbytocne by ste mali problem na zaciatku roka... a uz je to tu

dd

Safa, kasli na to, prip.este podaj odvolanie..ale snaz sa to riesit s kludom..mojho manzela aj zobrali na Ing.studium a co z toho, ze ich tam mucia na nepodstatnych predmetoch, z ktorych on nema prinos a len ma na to nervy..mozno to tak bude lepsie, das si rok pauzu, babatko Ti aspon odrastie troska a o rok budes opat mudrejsia a mozes skusit znova..hlavne sa nenervuj, skola Ti nestoji zato, aby si robila nervy svojmu vlastnemu dietatku.. drzim prsteky :)

safa

no hroza,ale dnes vychadza slniecko,tak dufam,ze to ostane
zas aby som neola prilis stastna,vydrbali ma v skole... na skolu sa hlasilo 122 ludi,urobili poradie zo vsetkych prihlasenych,apodla znamok a statnic urobili poradie od najlepsieho.. ja som 35.v poradi... cely cas rozpravali,ze beru 100 na denne studium,preto som bola kludna,a dnes nam oznamili,ze sa rozhodli vziat 30 a to ej posledne slovo.. mam nervy hrozne...

dd

fuuuh, Safa, tak to je teda dost, ked u Vas su take povodne..je to hrozne a zaroven aj velmi smutne, ked sa niekomu nieco stane..u nas kazdy den prsi, poctivo..ale zaplavy, to nastastie nie..aspon zatial...ale tu v meste, kde byvame, by to aj tak malo byt v pohode, rieky su to vcelku daleko od nasho bytu a sme aj tak trosicka na kopceku..tak duuufam..ze sa nic nestane..