cakam malinke,ale...

Príspevok v téme: cakam malinke,ale...
safa

...ale priatel sa zblaznil. neveri,ze je jeho,pricom za celych tych 5 rokov co sme spolu som nikdy na ineho chalana ani nepomyslela,ani som sa s inymi bez jeho pritomnosti nestykala osamote, chodili sme von spolu a s jeho kamosmi..neviem co robit,on sa musel zblaznit,mozno to je obranna reakcia pred sokom z toho,ze cakam male..ale ako mi to mohol povedat??? =(((((

lenuliatko

dakujem dd.myslela som ze umriem od strachu ked som videla ako to cele spadlo.ako keby to spadlo na mravcov.bolo to hrozne a ten zmatok potom.ako v najhorsom sne.aj by som tam utekala a pomahala ludom lenze nemala som kam dat malu.vonku fukalo ako sialene.marek sa somnou hned spojil ze je ok ze nech ho pockam lebo chce pomoct ludom a ze mam ostat v aute a zbalit vsetko.len som skoicla k stanu nasich kamaratov a nahadzala nejake veci do tasiel hodila do auta a cakala na nich.sli sme odtial s placom.

dd

to verim..Ti vravim, ja som z toho bola tiez riadne mimo..este ani teraz na to nemozem prestat mysliet, nie to keby som tam este bola..ja som tam nechodievala, nejak ma to nikdy nelakalo..ale vdaka Bohu, ze Ste takto obisli a ze Ste viac-menej v poriadku..nie je to nic prijemne a najlepsie by bolo, keby sa ozaj nic nestalo..ale zasa na druhej strane, nechcem ani pomysliet, ze by sa stalo nieco horsie..drzte sa, nech sa z toho cim skor spamatate...

lenuliatko

marek je mierne odrety a vysiel bledy pretoze vytahoval aj nejakych ludi.nie je mu vsetko jedno este doteraz.a ked si predstavim ze som tam mala namierene len som sa utekala skryt niekam najblizsie...och...no hruuza..a este ktomu aj Alex sme mali so sebou.
a pritom je to tak uzasny festival a stane sa toto.hrozne.keby ten chlapec aspon neumrel.keby sa len udrel alebo co.aj ti ostatni.
a vobec.najlepsie keby nic nespadlo.

dd

fuj...chudak, asi musel byt z toho tiez riadne mimo...a Ste teda okej..lebo ja som hned rozmyslala, ze dufam,ze tam nikto zo znamych nebol...

lenuliatko

my sme tam nespali teda kvoli malej ale boli sme tam od rana.marek bol priamo pod tym stanom.ja som bola mimo stanu.

dd

fuuuha...tak to bolo teda..my sme sa to vcera dozvedeli az vecer, o tristvrte na 10..ale hned sme zapinali telku a kukali..ale des..ja som bola z toho tiez mimo, normalne som vecer potom nemohla zaspat..a Ste v poriadku??boli Ste tam niekde blizko, ci ako???

lenuliatko

ahoj dd.no my sme nemali vobec pekny vikend.boli sme na Pohode v trencine.takze sme sa snazili zachranit co sa dalo.viezli sme kamaratov.napchali sme auto ako sa len dalo.hruza a des.este doteraz som mimo.

dd

ahojte baby :)..je tu akosi ticho..kam Ste sa stratili??my sme boli od stvrtka poobedia do dnes poobedia u kamarata na chate, bolo vyborne, uzili sme si krasne slniecka, ale aj dazda, od vcera vecera az do dnesneho odchodu..ale som utahana riadne, aj ked by niekto povedal, ze z coho..ale som :D...Vy sa mate ako?co nove?aky Ste mali vikend?

lenuliatko

safa tiez som si myslela ze nikam nepojdeme,alex nema este ani rok,no ale marek teda ist musi kvoli tym kapitansky skuskam :D ja sa stale z toho tak smejem.som zvedava naco mu to bude.moze si kupit lodku a ist sa plavit niekam na siravu...no takze ideme aj my dve s alex lebo marek to velmi chcel ako nahradu za ten egypt a tak.tesim sa aj celkom.slniecko mam rada aj more milujem hlavne vecer ma uplne inu atmosferu.uvidime ako to mala bude zvladat.hovorila som aj s doktorkou a ze nemalo by jej to ublizit.ak ju ponatieram a budem chranit pred slnieckom tak by jej nemalo nic hrozi.ved sa vykupeme aj v bazeniku ved chodime plavat tak to pozna,nasa mala žabka.
inac ja som v tehu pribrala len 9 kil bala som sa ci to nie je malo ale nakoniec bola riadny bambuch.
no a ja som tento rok zavarala len par flasticiek cernic.urobila som dzem a bolo.nech sme vsetci fialovi az za usami.

safa a nechodis na ziadne cvicenia a tak?

dd

ahoj Safa - tak to je fajn, ze sa Ti vysledky lepsia..to z tych protilatok?a ked mas malo vitaminov, beries aj nejake multivitaminove doplnky?ja som brala a ovocia, toho som jedla denne hadam aj na kila..pravidelne min.2banany, 2pomarance, grepy, ked bol, tak ananas, tiez hrusky, hrozno..proste co prislo pod ruku :D..
my sme troska zavarali..ale len tie marhule(robili sme nieco ako detsku vyzivu, ale bude sa to dat aj ako dzem pouzit) a trosku broskyn..nic ine ani ja uz nebudem zavarat tento rok, mame vsetkeho dost tiez od minulych rokov..