...ale priatel sa zblaznil. neveri,ze je jeho,pricom za celych tych 5 rokov co sme spolu som nikdy na ineho chalana ani nepomyslela,ani som sa s inymi bez jeho pritomnosti nestykala osamote, chodili sme von spolu a s jeho kamosmi..neviem co robit,on sa musel zblaznit,mozno to je obranna reakcia pred sokom z toho,ze cakam male..ale ako mi to mohol povedat??? =(((((
cakam malinke,ale...
ahoj..no my sme tam tiez boli v nowom targu,od nas je to blizko..cca 50 km mozno..
matko si tam kupil tricka,ponozky, aj tiez tricko,silonky tie samodrziace,tam vyjdu 3 eura a tuto u nas som pod 7 nekupila,tiez ponozky..chcel aj kratasy,ale sa mu zas nijake nevideli a ja som si nic take zas nechcela kupovat,lebo nateraz mi veci vystacia a zbytocne budem kupovat,ked potom alebo priberiem alebo schudnem,a ta vec mi bude tak nanic.. a potom sme si kupil este lampy do spalne,a solarne svietidla-sme prerabali zahradku trosku,aj velkeho trpaslika s furikom,aj srnku a jelenceka-to zas okolo takych stromov smrekovych okolo prejazdu =) a tiez kroviek mi nakupil,kolacov v tych krabiciach..boli sme sami dvaja ,a potom sme sa stavili u jeho rodicov cestou domov - 4 km od naseho domu =)jeho oco poznamenal,ze ma mato vykrmuje =) ta povedal,ze musi,aj mna,aj malu =)
v sobotu sme dostali pokutu od policajtov,lebo za svetla-mali sme zapnute,ale sa mu nepacilo,ze to nie su obycajne,ale xenonove..tak mal tolko reci k tomu..matko este neskuseny,tak envedel co povedal,moji bratia by sa vykecali..no ale co uz..nevadi..mna mrzelo,ze brat nam zohnal lacnejsiu naftu,a to co sme na nej usetrili,to sme hned vzapäti dali policajtom..a este sa nam aj cosi vyhrazal ten policajt,ze ked nechceme,aby nam auto vyhorelo,ze si amme dat normalne svetla a nie xenonove.. tolko jazdi s xenonovymi a nic..a my si amme dat pozor..isto daky pako to bol..ja som len matovi povedala,nech to encha tak,lebo mi zle prislo,na vracanie ma tahalo,ta cumel ten policajt ako blby,krv sa mipustila z nosa,sa pytal mata co mi je,ta povedal,ze som tehotna,ze mi je zle..neviem ci to policajt nevidel,brusko mam sko rupsak,stala som 2 metre od neho..policajti sa nezapru,cest vynimkam =)
my sa mame celkom ok- v poslednej dobe ma vsak pobolieva brusko,a ten moj tlak,uz sa bojim aj von vyjst..vyjdem na slniecko,ta cakam,kedy sa zosypem..a co sa tyka jedenia-prestalo mi chutit..uz fakt jem,len ze musim..take kravinky si dam hocikedy-coko,ovocie a podobne,ale normalna strava-vobec,ale vobec ma netaha..stale si len podvedome poviem,aspon pre male nieco musim zjest..doslova sa nutim
ta tvoja svokra stale vyryva? - a ona jej stale kupuje veci ked k nim pridete? alebo tak? a inac co porabas? cez den vonku s malou?
ahoj Safa :)..no boli sme veru..v Nowom Targu..je to sice od mojich rodicov dost daleko(dali sme tam Betku, nebrali sme ju do PL), asi tak 170km..sme tam sli tusim cosi vyse 2hodin, no trhy riadne, ludi kopa, co sme sa smiali, tak takmer z kazdeho kuta Slovenska :D..kupili sme manzelovi oblek novy..lebo svadobny mu je len tak tak na tesnotku a este topanky a opasok si kupil.potom som si ja kupila kostym, bluzku a kabelku, Betke pancuchy ruzove, lebo tu v ZA som take este nemohla zohnat(vraj az koncom augusta a ja som potrebovala ruzove na bratovu svadbu), ocinovi som kupovala koselu aj viazanky dve a este krowky, chrumky, ostiepky..ine sme uz ani nestihli..keby bolo viac casu, tak by som si este nieco pozrela..a Vy Ste kde boli?tam v Targu bolo teda vecii..aj na male babatka, take krasne :).no a dneska ked sme boli u svokrovcov, tak svokra na mna hned prvu otazku vyhodila, ze co sme kupili malej, ze ci tam bolo nieco pekne..tak som len poznamenala, ze nic, ze ved ma veci kopu jak pre 3deti..prisli sme odtial riadne vystaveni..Vy sa mate ako?
dd my sme boli pred tyzdnom v PL na nakupoch =)) sme si stretko mohli dat =)
sranda..co ste si teda nakupili?
tak lenuliatko,len sa tam drzte,aby vam aj pocasie vyslo,aj ste si trosku oddychli,zabavili sa..pekny predlzeny vikend =)
ahojte baby ja len na rychlo lebo este musim pobalit posledne veci a malu nakrmit lebo mrauci uz...tak sa lucim neskor sa ozvem my uz ideme na tu dovolenku ci ako to mam nazvat..predlzeny vikend asi...tak drzte palce aby to ten moj kapitan zvladol :D :D :D drzte sa a dufam ze ma cakaju dobre spravy ked sa vratim :)
ahojte baby...no teda lenka..nezavidim ti tu pohodu..ako pisal nieco v tom zmysle dd-stacilo mi len vidiet,nie to tam este byt,,nemam rada taketo veci,cloveka to akosi zarmuti a podobne..rozmysla nad tymi vecami
my sme si vcera boli dat vybavit na policii papiere,teda OP a ja aj vodicak,nakolko sa mi meni meno..nikto nema ziaden prioblem ze sme prisli 2 mesiace po svadbe.. a zavarila som broskyne,matko ma rad..uz tohto roku nic,maximalne uhorky..ale pochybujem..
inac,na cvicenia nechodim,tuto ani nie su take moznosti..minule som citala,ze babo budem v poslednych mesiacoch citit coraz menej,lebo bude mat malo miesta a tak..ale u mna je to ozaj naopak.. ja ho citim coraz viac intenzivnejsie,coraz castejsie,,minule dokonca som citila rucicku (podla toho ako je otocene),som si myslela,ze si namyslam,ze to az tak nemozem,ale aj matoked som ho zavolala to citil..a prvy krat sme poculi byt srdiecko,teda citili,nie poculi..zatial som nic nepribrala opät,tlak mam vsak stale nizky..uz pomaly ani vonku nechodim,lebo len co vyjdem na slniecko,pride mi velmi zle,hlava sa mi roztoci..akoby som ani nevnimala..
ovocia jem aj ja na kila..beriem vitaminy calibrum + to ovocie-melon,slivky,nektarinky,broskyne,hrusky,jablka,banany.. a ptoom jem aj vela paradajok,ktore mam rada =), aj jogurty,aj syry...
baby,chcem sa opytat-co sa tyka porodu a informacii okolo neho-pytali ste sa vasich doktorov same,ale to rozpravali oni sami..myslim nejake informacie,ci budete rodit prirodzene,ci cisarskym,ci chcete epiduralku,ci otec pri porode a tak... a kedy je vhodny cas predebatovat to s lekarom..ja sa chystam teraz v najblizsej poradni =)
a este nieco- existuje nejaka injekcia SPIN??? alebo nieco take,nieco na styl epiduralky,ci to je epiduralka..ci neviete nieco o tom? lebo jedna holka,este 13. jula bola so mnou v poradni,a uz je po porode, a idu dat krstit,,a mato len tak zapocul,ze mala vraj nejaku SPIN..
tak zatial =) pekny den prajem
tak to aj ja.buchnem si tabletku na spanie a idem spat.tak dobru nocku.zajtra uz snad napisem nieco pozitivnejsie.
to urcite..ja si to ani neviem predstavit..asi by som bola riadne v soku a teda si myslim, ze by som asi aj potrebovala k zvladnutiu toho odbornejsiu pomoc..fakt si to neviem predstavit a je mi to strasne luto, co sa tam odohralo..no nic..ale pojdem asi spat, som riadne utahana..tak Vam zelam hlavne dobru noc..a ozaj sa cim skor spamatat z toho..majte sa len krasne!