cakam malinke,ale...

Príspevok v téme: cakam malinke,ale...
safa

...ale priatel sa zblaznil. neveri,ze je jeho,pricom za celych tych 5 rokov co sme spolu som nikdy na ineho chalana ani nepomyslela,ani som sa s inymi bez jeho pritomnosti nestykala osamote, chodili sme von spolu a s jeho kamosmi..neviem co robit,on sa musel zblaznit,mozno to je obranna reakcia pred sokom z toho,ze cakam male..ale ako mi to mohol povedat??? =(((((

dd

Safa, to len brat jednym uchom dnu a druhym von, pripadne podrzat ho, ked o to bude stat, ma to isto aj on v praci tazke..ja to viem, u nas je to tiez teraz take vselijake..
Betka no ta sa odiera poslednu dobu akosi...ale to tento vek, po tom 2.roku zivota je taky..treba na dieta davat este vacsi pozor, ako ked zacina behat..teraz si mysli, ze vsetko vie a vsade moze ist, vsetko robit, ale to tak nie je a preto sa stava viac urazov, ako ked sa dieta uci behat..a place podla toho, aku ma naladu, ale hlavne podla vaznosti urazu..poviem Ti, ale, ze vcera, ked si odrela to licko plakala mozno tak isto, ako ked spadla z tej hojdacky..a to co vcera spadla, to bolo len take osuchnutie..ked sa buchne o nieco, trocha si ublizi, tak staci objat a troska ofukat a obide nas to aj bez placu :)

safa

no k tomu,ze sa mato vcera so mnou nerozpraval,sa pridalo aj to,ze nam horel vozik od auta,tak uz mi ani neodpoveda poriadne. totiz mato palil slamu,a vozik nechal nedaleko od ohniska,ja som bola prec z domu,on potom odisiel tiez.prisla som domu a mama o chvilu dobehne,ze nam hori ten vozik-nie je novy,len taky stary,ked potrebujeme surne nieco previest,ale len tu niekde,po normalnych cestach do mesta a tak nesmie jazdit,ani znacky nema. je zachovaly,ale nie na znackach.sluzi na nasu potrebu.som vybehla ako zmyslov zbavena,nosila tie sproste tazke vedra s vodou,lebo mama sa snazila uhasit tiez,tak som nechcela len pozerat,dosiel mato a mi vynadal...kde som doteraz trcala,tak som mu povedala,ze je to chyba vsetkych-nasa,ze sme sa tam enslipozriet,a jeho,ze nechal ten vozik pri ohnisku rovno.ono totiz musel vietor prefuknut z ohniska iskru na vozik a uz to islo. ale hucalpo mne,akoby som mala v ruke zapalky,podpalila ten vozik ja a pozerala a smiala sa ako hori..taky bol hnusny ze az... a vecer ma zdrbal zas,preco nejem polievku..mu islo teda... teraz je v praci,tiez to tam maju na hov*o,takze pride nervozny a zas si to zliznem ja,sa tesim..
poradna-v pondelok idem,tak uvidime.zacinam mat uz obavy,stale len myslim na porod,dokonca sa mi snivalo,ze mam uz po,a ze mato prisiel domov,videl malu a povedal,ze je nadherna,ale ako sa vravi-hladnemu sa len o hrachu sniva,cize cchem mat po porode,chcem byt uz doma po nom,a chcem,aby bola mala v poriadku,a cela rodina pokope a stastna =)
takze vy skusate odierat sa,ano? deticky su kusok nemotorne,ale velmi zlate,moj synovec bol tyzden u nas na prazdninach a spadol cely do zihlavy,to bolo kviku,som nevdela co s nim,ale plakal tak zalostne,ze az mne slo do placu.
a betka je inac taka bojovnicka,ci dlho trva,kym sa ukludni? kym doplace? ci podla zavaznosti odreniny? =)

dd

Safa, to si nevsimaj..chlapi su niekedy taki, zle sa vyspia a uz je zle..vidim to aj na manzelovi, casto ho vytocia take blbosti, ze len vyvalujem oci..co je troska horsie, ze obcas si to zliznem ja..ziadna bitka, aby si si nemyslela, to nie..len tak chladne a odmerane spravanie, no ked mu to dojde a sa skludni, tak sa mi vzdy ospravedlni, ze bol taky na mna..a co mame nove...hmm...Betke rastu dalsie zubky..tak je teraz vselijaka mozna, len nie velmi poslusna...nechce spavat, co mna najviac hneva..lebo ked nespi,je protivna a upistana a som z toho potom aj ja nervozna..medzicasom sa este stihla strepat z hojdacky, neviem ci som pisala..mala mierne rozbitu dolnu peru, valila jej z toho krv riadne..a celo mala troska buchnute a laket odrety..nastastie to nevyzera byt nic vaznejsie..no a dneska mala opat "buracku"..na ihrisku sa zakopla o obrubnik, su tam tak doslova s prepacenim sprosto vytrcene, a uz letela na zem..a opat sa jej podarilo na tvar..ale nic velke, len mala na perach a na prednych zubkoch troska hliny a oskrete licko..tak som uz aj z toho mierne zufala, lebo ak sa mi nepodari eliminovat na minimum tieto "spasy", tak bude na brachovej svadbe vyzerat ako dobity partizan...
Lenka netusim kde je, mozno toho ma aj vela, aj ked su uz doma..Alex uz je isto neposedna :), tak urcite s nou ma co robit a este k tomu sa starat aj o dom, je to dost, aj ked sa to mozno nezda..
a Ty co nove?babatko v poriadku?na poradni to ako vyzera?

safa

ved hej,upozorni ju,ale teraz by mal upozornit asi niekto jeho...zacalo mu sibat,ale snazim sa to ignorovat.ved zajtra rano ide do prace,pride neskoro vecer, v stredu ide poobede,pride vo stvrtok rano,mozno sa dovtedy uvedomi,a ak nie,tak budeme pokracovat v tichej domacnosti.prvadupovediac,netusim co sa mu stalo,ale na moj dnesny pozdrav-dobre rano mojko mi odpovedal same kraviny,tak nech pouvazuje a este sa tvari on urazene,pricom by som sa mala ja. asi sa mu daco sproste a riadne sproste snivalo,ale tak nech popremysla,a potom nech vypusti nieco normalne..vecer si clovek laha s usmevom na tvari,rozpravame sa a rano vstaneme a jemu prasi.. ak neprestane,nech si to riesi sam so sebou,ja nemienim sa mu vtierat,odpovedam mu slusne,narozdiel od neho,poviem mu slusne ak nieco potrebujem,na rozdiel od neho,takze unormalizovat sa bude musiet on =)
a lenka kde? este stale na dovolenke? ved presiel druhy tyzden,a pisala,ze to bude len predlzeny vikend =)
ty dd-co nove?

dd

tak to mas fajn, ze to mate zatial ok, bud rada..ozaj nikomu neprajem zazivat to, co som zazivala a zazivam ja..a ze Ta stale ponukaju - to moze byt este aj taky ten troska "zastaraly" nazor, ze tehotna zena ma jest 2x tolko, akoze za dvoch..ale to je blbost, dolezite je, aby bola strava vyzivna a obsahovala vela vitaminov a potrebnych latok, nezalezi na mnozstve, ale na kvalite..a to iste treba dodrziavat aj pocas dojcenia..mamina mi to tak kedysi povedala, ze nemá sa dobre jesť(akoze vela), ale dobré jesť(akoze vyzivne)..a je dobre, ked Mato takto mamku upozorni, ze aby Ta nenutila, aspon sa svokra nemoze na Teba urazat :D, ze si jej odmietla Ty :)

safa

u mna to je take zatial ok,musim poklopat... ale myslim si,ze je to tym,ze byvame u nas.. moja mama sa do nas nejako extra nemiesa,ked doma nieco riesime,tak ejdine ja s drahym,alebo ja s nou..oni dvaja vychadzaju nastastie dobre. jeho mama je ok,aj oco,ale som rada,ze nemusim s nimi byvat,ako svagor a manzelkou.teraz je sice odcestovana,ale inac tam byvaju,pretoze si prestavuju taky stary domcek,tak nemali kam na vyber. oni su ako v pohode,ale niekedy mam pocit,akoby mi chceli nanutit svoje nazory,,postoje a podobne. a kedze ma matko u nejaky ten cas pozna,vie rozpoznat,a aj minule mame povedal-ved ked nieco nechce,ci jest alebo co,tak ju nenutte (oni rodicom vykaju,my napr.mame tykame,ale u kazdeho je to individualne).ja som bola na WC,tak som pocula.bo oni casto krat-no ved si daj,vezmi si a dookola..
ale beriem to tak zatial,ze kazdy mame chyby,aj ja nevynimajuc sa,takze zatial je to u nas OK =)

dd

:D no tak najidealnejsia viem ze ani ja nie som..a od jej predstav idealnej nevesticky sa teda riadne lisim..ale tak aspon som sa snazila ju brat taku aka je a nedavala som tak okato najavo, ze mi nesedi az do urciteho momentu, kedy skoro vsetko pokaslala..ale co uz..uvidime, co buducnost prinesie..sama som niekedy zvedava a poviem Ti, ze castokrat mam taky pocit, ze by bolo mozno ovela lepsie, keby sa s nou nadobro rozvadime..

safa

nie je zac =) aspon niekoho snad niekedy potesim =)
tak uvidis,ako sa vam to vyriesi ci dokazi s tou svokrou,ale verim ti,ze to asi nie je najidealnesia zena sveta =)

dd

:D jej, vdaka!ja na to aj zabudam..keby som minuly tyzden nedostala od svokrovcov dar k meninam, tak ani neviem, ze nejake mam..uplne som casovo mimo :D..dakujem este raz velmi pekne, si zlata :)

dd

Safa, ja to uz nebudem asi riesit ani potom..akonahle odideme z tohto ich bytu, aj ked do podnajmu, to je jedno, ale akonahle budeme odtialto prec a este raz zacne cosi proti mne robit, tak to bude sice odo mna nie moc pekne, ale ja s nou skoncim nadobro..nemienim sa s nou uz viac natahovat a privodit si z nervov z nej nejake zdravotne problemy..