...ale priatel sa zblaznil. neveri,ze je jeho,pricom za celych tych 5 rokov co sme spolu som nikdy na ineho chalana ani nepomyslela,ani som sa s inymi bez jeho pritomnosti nestykala osamote, chodili sme von spolu a s jeho kamosmi..neviem co robit,on sa musel zblaznit,mozno to je obranna reakcia pred sokom z toho,ze cakam male..ale ako mi to mohol povedat??? =(((((
cakam malinke,ale...
Safa - tak to je super, ze je takmer vsetko uplne ok :)..ktory tyzden si to teraz vlastne?a ze je babatko z takych mensich :D? to co bola akoze za poznamka?ako na dlzku to myslela, ze ma troska menej cm, alebo na vahu?lebo vaha mi pride celkom ok..mne ked vravela na jednom ultrazvuku doktorka, ze kolko babatko priblizne vazi, tak mi povedala tusim necelych 1800g (len uz si nepamatam v ktorom tyzdni to bolo..) a Betka mala pri narodeni dobru vahu - necelych 3300g a 50cm, takze take akuratne babatko..ja som bola malicka, ked som sa narodila, mala som 2600g a tusim 46 alebo 47cm..a tiez som nizka..ale Betka je po manzelovi, to vidno..takze sa neboj, dokym sa malicke narodi, este sa nabali :)..akurat ked tak nad tym premyslam, ja som tusim od zaciatku chodila na poradnu kazde 3tyzdne..len obcas mi dala o mesiac poradnu :D.no a potom od neviem ktoreho tyzdna som chodila kazde dva tyzdne a potom som bola v 36.tt, v 37.tt a v 38.tt som uz nestihla ist, uz len gynekologicke prisli papiere o porode :D.
no k poslednemu prispevku..tema je uz trosku v pokrocilom stadiu =)ale dik za nazor
dd- tak tie zubky su riadna sarapata..deturence su take nijake,raz je vsetko Ok,o chvilu zas placu,mrzute su.. nezavidim =)
co sa tyka tych mien-uz neviem,ale casom s rozhodneme..amozno budeme rozhodnutí,male sa narodi a ked na nu pozrieme budeme mat uplne ine meno..v istom zmysle to je jedno,ja len chcem,aby bolo babo zdrave,to je pre mna halvne..
dnes som bola v poradni...vsetko je celkom ok,az na tlak,a neustale sa spustanie krvy z nosa..ale inac ok..som sa pytala,kolko vazi mala,tak am necele 2kg,bez par gramov =)hlavicku ma uz otocenu dole,doktorka povedala,ze je to take z mensich babätiek,ale ze je to ok,lebo aj ja som utla =) a ze babätku krasne pravidelne bije srdiecko =) tak som celkom spokojna..jedine,ze uz asi tym,ze som v pokrocilejsom stadiu,tak uz mam prist do poradne o 3 tyzdne,nie o 4,ako doteraz
Ty si si ista ze je to jeho a tak ako on sa chova ku tebe,zachovaj sa aj ty,rovno mu povedz nech si da spravit d.n.a. testy a ked si neda spravit testy,tak nech radsej mlci,lebo si si ista ze je jeho.Pochopila si ma,chlapy su zbabelci a ziarlivci,odpust mu ale v tejto veci bud nanho mudra.Popripade si pozri stranku -odkaz odstránený-
ahojte kocky!
Lenka - tak gratulujeme kapitanovi :D..fajne, ze Ste si to tam uzili..my len stale behame z bytu k mojim rodicom, potom svokrovcom a potom zasa spat na byt..a takto je to kazdy tyzden a niekedy este aj medzi tym..chcela by som si tiez troska oddychnut, len sa mi to akosi neda :(..no co uz..dufam, ze sa to podari, lebo Betke teraz idu tie zubky a je taka vselijaka..uz jej mam niekedy za ten den az moc, aj ked ja rada, ale casto padnem do postele ako hnila hruska a ked Betka spi, tak spim aj ja az do rana a aj tak sa mi ani rano nechce vstavat..
Safa - ja ak by som si mala vybrat jedine z tych troch mien, tak bud Emka, alebo ta Lilly :)..neviem, tak Chiara mi nejako nejde :D..
lenuliatko - tak vitaj,a my ze kde si sa stratila =)... takze sa mozte plavit po mori,ked mate kapitana =)),a doma kto veli,dufam,ze vzajomne to je =)
si viem predstavit malu pri mori-isto sa jej pacilo,babätkam si myslim osobne vo vode celkovo paci,asi to maju take z bruska maminkinho,nie?
majockaaa - sofia sa paci aj mne,ale proste neviem..uz je toho vela..ja stale tu emku by som rada,ale tak snazim sa vyjst mu v ustrety,lebo vidim,ze je uz zufaly..ked mi slubil,ze pojde so mnou aj k porodu,co on nechcel za nic na svete,len nech toje lilly alebo chiara,tak som nad tym zacala aj uvazovat..a keby sme mali este viac mien na vyber,asi by som sa zamotala uz nacisto =) ale dakujem za radu,urcite pozriem,a dufam,ze nechyti dalsie meno mna,ako chytili tie dva mojho manzela =)bude sranda potom =)
ahojte baby, citam celu temu, len neprispievam nemam cim a ani sa tu nejdem motat mojimi prispevkami:D len teraz citam ze safa vybera meno....a co tak Thea? mne sa celkom paci Sofia? je vela takych mien a skus kuknut aj temu o babatkach tam je tiez tema kde pisu mena mozno sa nechas inspirovat....alebo uz nechces odstupit od tych troch co si pisala?
ahojte baby!!
my sme uz doma od minuleho tyzdna len mi nejako nevychadzalo sa tu dostat.najprv nebol cas potom sme boli u nasich na vychode a ked sme dosli domou tak nam nesiel net lebo na nasej ulici cosi robili a odpojili net.takze tak nejako.
s malou je dost vela prace tak sa nejako rozsupla vsade by len lozila vsetko chyta do ruk do ust pisti krici bavi sa sama so sebou stvera sa zo zeme po stolicke chyta sa jej snazi sa zdvihnut.no chudatko nase nemoze lebo je fajna baculata brusko ma ako balonik licka ani nehovorim a tie nozky.vyzera ako michellin panacik :D
no na tej nasej dovolenke bolo uzasne.uzili sme si to aj sme si oddychli lebo nas obskakovali a to sa mi pacilo...aspon raz okolo mna niekto tak kmital ako kmitam ja doma :D bolo krasne pocasie vsetko vyslo ako malo.Alex sa zoznamila s morom..hned davala mokre rucky do pusy potom zistila ze voda je slana a hnusna tak nahodila taky vyraz ze som sa este hodinu natom smiala..ale bola poslusna..vobec neplakala ani teplo jej nerobilo problemy.ked mas dobre dietatko uzijes si aj dovolenku s malym babom.takze tak.dom uz mame teda kapitana :D
no a vy ako?pozeram ze sa tu diali rozne veci.este som nestihla vsetko precitat.
dakujeme,aj tebe dd.. =) pekny vikend
ja sedim na nete,a pozeram tie mena zahranicne,lebo manzel si uvedomil,ze to co chce on mu nepovolim,lebo mne sa to vobec nepaci,tak mi dal dalsie dve mena na vyber,len nech nie je emka,lebo jemu sa nepaci.. a mne sa pacia vsetky tri,medzi ktorymi sa rozhodujeme spolu,tak neviem..ale najviac emka,a potom este stale o tej Chiare rozprava a vcera k tomu pridal Lilly.. ja som mu tieto 3 mena dala hned na zaciatku,nech jedno vyberie,ziadne sa mu nepacilo,tak som vyberala ema..a teraz si ani nepamätal,ze som mu to vravela,ale uz za mnou chodi ako taky "psik",ze chce Chiaru,alebo Lilly..tak uvidim,este ho trosku potrapim a sa rozhodnem,aj ked ta emka ma u mna najväcsie +...minule som nasla taky fajny kalendar so vsetkymi menami s roznych krajin a kedy maju meniny jednotlive mena,no teraz sa neviem k tomu dopatrat,ma hodi asi..
na vikend ideme k mojmu bratovi,dufam,ze to dobre dopadne vsetko..a vy kam sa chystate?
Safa, tak to je fajn, ze uz ho to preslo :)..niekedy je ozaj lepsie to odignorovat a tvarit sa, ze je vsetko ok :)..
a k tym malym detom..ja Betku niekedy polutujem, pofukam a tak..ale ze by som z toho zasa robila nejaku zbytocnu dramu, to tiez nie..hlavne ked sa napr.potkne a len spadne na koleno a nic si nespravi..tak ho oprasime a ideme dalej..tot ked to spadla z tej hojdacky som aj myslela, ze bude viac vyvadzat, mala to celkom dost ublizene..ale aj to preslo celkom v pohode..ukludnila sa po chvili a ked som ju niesla na rukach domov, tak aj so mnou troska komunikovala a doma uz bolo skoro vsetko okej :)..a uz to ma aj zahojene, takze uz ani nevie, ze spadla :D..
maj sa pekne a zelam Vam prijemny vikend!
aj Tebe Lenka, ak sa tu nahodou ukazes :).
no tak toho mojho manzela uz ta sprosta nalada presla..prisiel z prace,usmial sa na mna,dal mi pusu,a ci ma moze vziat niekam von,a kedze ja nemam chut sa hadat,bez akychkolvek vycitiek,ze co mu sedelo na nose,som povedala dobre..on sa ponervaci,a potom je mu dobre,a ja sa to snazim ignorovat,aby sme sa zbytocne nevadili
tak co sa tyka deti-neviem,ale niekedy pri malej modrinke placu ako o dusu,a pri velkom pade to staci fukat,povedat par peknych slov,a je to ok.. mozno to zalezi aj na situacii-ked ich dokazeme niecim "zabavit",aby nemysleli na to,ze spadnu,tak ich ta bolest dost rychloprejde,ale ked je to tak,ako niekedy u nas-moja mama napr.- moj maly synovec spadol,ja som tomu nevenovala pozornost,povedala som,ze sa to raz dva zahoji,ved je velky chlap,ze za take sa neplace,proste nechcela som z toho robit dramu,nakolko to nebolo potrebne,prestal plakat,ze ano,ze je velky chlap =),a prisla ona a zacala,ze chuda male,musi ta to boliet,a kde si spadol,a ukaz mi,a zalepime to,a zavolame mamke co sa stalo,pod si lahnut,aby nebolelo...atd..to sa mi nepaci..ked si ta rana nezasluhuje taku pozornost,zbytocne je to dieta viac stresovat,ked je ocividne,ze mu staci par slov na ukludnenie,a nie to tak prehanat...to sa mne osobne nepaci