Psychické poruchy

Príspevok v téme: Psychické poruchy
luciano

Ahojte. Zakladám novú tému ohľadom depresie, panickej poruchy, agorafóbie, sociálnej fóbie a iných psychických porúch. Ako sa vaša choroba prejavuje, kedy ste navštívili lekára, aké užívate lieky a koľko, do akej miery je vaša liečba úspešná, či pracujete, alebo ste na invalidnom dôchodku. Ja trpím ťažkou depresiou, užívam 375 mg venlafaxinu, coaxil, 15 mg abilify a 450 mg Trittica. Môžem povedať, že táto kombinácie liekov mi veľmi pomáha a cítim sa takmer úplne zdravo.

monik9

dakujem ale liecbu by tu potreboval niekto iny...
kamaratka sa mi lieci na migrenu a akurat som si na spomenula,mala tiez problemy s uchom-tlak a podobne

monik9

ty mudry neurolog ci kto si tak potom jak je mozne ze pri migrene sa zeny stazuju na tlak v usiach...
vobec to nemusi byt hned psychicky problem

neurolog

mIGRENA NEMA NIC SPOLOCNE S UCHOM ... dobre som sa zasmial ako uz davno nie /tu sa clovek dozvie fakt vselico od zarucenych odbornikov na mile vzdialenych od problemu/
PSYCHIATRICKY PROBLEM - orientovat sa skor tymto smerom

monik9

ohladne tehotenstva sa poinformujte u doktora kedy sa dieta napaja na krvny obraz matky,ja to tu nebudem rozvadzat,tema je urcena k inemu problemu.

Vies co tak skus Guajacuran-mozno to zaberie....

saskia5

lea , moja kamaratka mala podobny problem s uchom palenim a tlakom v hlave a bola to depresia s uzkostou , skus vyhladat psychiatra bez ostychu ved dnes je to bezne , mozno to vyluci mozno potvrdi

farmaceutka

Monik, neviem, co si myslela tou poznamkou, ze dieta sa napaja na krvny obeh matky v 3.mesiaci. Je to nezmysel, z coho ineho by narastlo, ak nie zo zivin z matkinej krvi?

lea

NIe monik pri srdci ani na hrudi ma neboli takze nemusim sa bat ze by to bola uzkost?Jaj moja to je hrozne ked ta volaco boli a nikto ti nevie povedat co to je a uz som povedala ze dok. neidem ved som ich vystriedala dost .pamatam sa ze moju mamu tak svrbievali usi az vnutri skoro v hrdle a ani jej nic nenasli a este dok. jej ironicky povedal ze aby sui ich poskriabala .Tak vidis

monik9

neboj sa nezlaznila si sa,urcite tam nejak pricina bude,tlak mas ozaj dobry,ja by som zasla este k inemu doktorovi,aj ja som ich par vystriedala....

keby si mala uzkost tak to sa inak prejavi,skor bolestou na hrudi,pri srdci