Psychické poruchy

Príspevok v téme: Psychické poruchy
luciano

Ahojte. Zakladám novú tému ohľadom depresie, panickej poruchy, agorafóbie, sociálnej fóbie a iných psychických porúch. Ako sa vaša choroba prejavuje, kedy ste navštívili lekára, aké užívate lieky a koľko, do akej miery je vaša liečba úspešná, či pracujete, alebo ste na invalidnom dôchodku. Ja trpím ťažkou depresiou, užívam 375 mg venlafaxinu, coaxil, 15 mg abilify a 450 mg Trittica. Môžem povedať, že táto kombinácie liekov mi veľmi pomáha a cítim sa takmer úplne zdravo.

cipka

ahoj filipka , som rada ze si sa ozvala . Ja som este nikdy nelezala na psychiatrii.
neviem si to ani predstavit ako to tam vyzera , ale kedze som 2 mesiace nezamestnana chcem si spravit sanitarsky alebo opatrovatelsky a chcela by som na tomto oddeleni pracovat , neviem preco ale velm ma to laka . Vies keby som niekde vyhrala alebo zdedila vela penazi tuzila by som vytvorit niake centrum alebo chranene dielne pre ludi podobnych ako ja a taka praca by ma bavila - to su sny ...

dada

Borka dakujem za porozumenie azato,ze si mi napisala,ze som sa spravne rozhodla.Mala som to urobit uz davno,a mozo by som nebola tam kde som.Ale clovek sa uci na vlastnych chybach.skoda ze nie sme az taky mudry,aby sme sa ucili z chyb inych.ale kazdy si asi musi niecim prejst,aby pochopil co je pre neho spravne a co nie.prajem pekny vikend!!!

tina

chcem saopýtať, úzkosť je keď sa bojím ísť von medzi ludí ? v poslednom čase sa mi to stáva, mám problémy s nespavosťou.

monik9

lea tak skus ten horcik,pokial by to malo nieco spolocne s psychikou ale nepopisujes ine priznaky tak horcik ti neublizi ani ten guajacuran.