Chce sa niekomu chudnúť 90-dňovou diétou so mnou? napr. od 20.1.???
Kto ide so mnou na 90-dňovú napr. od 20.1.? Nájde sa niekto?
Pardon, nemám teraz váhu 86,2, ale 76,3! to by som dopadla, keby som za týždeň pribrala vyše 6 kíl! :)))
No ahojte! Nejako som sa sem nedostala posledné dva dni. Keď ste spomínali tú váhu. Ja som začínala tiež bezmála na 80-tke, a ráno som mala 86,2kg. mne sa to už tiež trošku zastavuje :( Priznám sa, že dnes som si namiesto nejakého chudého mäska dala na večeru zapekané špagety s brokolicou, a syrom :( A teraz sa cítim taká najedená! Až sa mi to vôbec nepáči!Ale ja našťastie nechudnem kvôli "niekomu", robím to pre seba, už som sa necítila dobre. A teraz an leto si neviem predstaviť, že by som nosila tých pôvodných 80kg!!
Okrem iného na mňa niečo lezie, asi nejaká chrípka. Tak teraz nebude asi moc chuti a sily do chudnutia! ale budem sa snažiť, určite! :) A vy taktiež, žee?
ahoj jessika tebe by mozno stacili moje ale ked som bola tehotna s malym tak som dost pribrala a teraz sa nie a nie zbavit tych kil sem tam som sa nato vybodla ale pred nedavnom mi moj muz povedal ze mam vecsie brucho ako mama hoci sa ona vopcha do velkosti 10 ale sadelko jej strc von viac ako mne a ja sa aj viac snazim ale neako to nejde,asi musim cvicit viac.len keby som mala casu pri detoch som rada ze si vecer lahnem a spim.dnes to ide celkom dobre rano boli 2pomarance a kupila som si 100%dzus tak dufam ze sa dockam vecera aby to zbehlo rychlejsie.
ja som dnes mala spagety s paradajkou a paprikou.a samozrejme tú čokoládku na večeru.dnes by som ešte mala cvičiť ale...
no radšej žiadne ale a hneď sa do toho pustím lebo potom si budem hladať nejakú výhovorku prečo necvičiť:-)
kde si džana?? ty sa nejak neozývaš.dúfam že si v poriadku a že sa držíš:-) no ty máš dnes vitamínový deň. a to neznamená nič iné len to že zajtra ho budeme mať mi:-)
ahoj janusqa
nevzdávaj to.pôjde to dole.ja mám viac kíl a preto sa to pohlo rýchlejšie podla mňa.mne by tie tvoje kilá stačili:-)
ahoj baby vcera som to zvladla ako taka a dnes je to super ale na zajtra som sa uz vyzbrojila mam hrusky jablka pomarance jahody a slivky.uz teraz sa tesim.ale pravdu povediac ako vidim vy ste uz schudli ale ja som stale na tych mojich 68kil.ani a kilecko menej.no este vydrzim tyzden ale ked sa to nebude menit tak vyskusam nieco ine.dufam ze sa dovtedy rucicka na vahe pohne
8ala8
to je fajn.som rada že sa ti darí.aj ja čakám už 74 lebo na 75 som už raz schudla aj v lete ale pod to číslo som sa nedostala už 6 rokov.takže ak váha ukáže 74 to bude ozajstný úspech pre mňa.neviem prečo som nevedela ísť pod 75.tentokrát sa to podarí.cítim to:-)
jessika
ale ja som tiež začínala s dietou s 80 kg. teraz ju držím už dva týždne ja som začínala 12. 1. a mam 74 :D ale boli aj prehrešky.:D
ahoj dievčatá.
neviem čo sa deje ale asi sa budem musieť zastreliť aby som šla spať.dnes mám tolko energie že by som prebehla aj maratón:-) neviem síce z čoho je tá energia ale ja dnes ešte aj pri telefonovaní chodím hore-dole v izbe.asi je to aj radosť z úspechu.dnes ráno nalačno som sa odvážila.váha ukazovala 75,2.ja viem že je to ešte stále vela ale už to nie je 80.som šťastná. a vy ako stojíte s tými kilečkami???
janusqa čo sa týka tej ryby ja sa im vôbec nerozumiem lebo ich nemám rada.ja radšej zjem kuracie prsia.
džana vieš čo?aj ja si zajtra spravím zemiaky v šupke ale ja mám chuť si dať k tomu kyslú kapustu.môžem? asi si to radšej preštudujem predtým ako sa dotoho pustím:-) som rada že sme sa do chudnutia pustili spolu.nikdy som nechudla s takýmto elánom. už len vydržať:-)
Jessika, to bude psychikou, že Ti začína prekážať keď si najedená! Ty máš momentálne zafixované, že chudneš, tak sa Ti to v podvedomí tak nejako formuje. U mňa sa to tiež sem-tam stane, ale hneď ma to prejde, lebo viem, že teraz mi to rýchlejšie spaľuje atď. Takže zatiaľ si myslím, že je to v pohode. A vidíš, že si zvládla v pohode aj ten ovocný deň! Teším sa s Tebou! :))
Dnešný deň bol škrobový - uvarila som si zemiaky v šupke a len tak som ich spapala so mrknovým šalátom a uhorkou. Možno sa vám to bude zdať také divné, ale mne nerobí problém papať takéto veci, ja to ľúbim. Niekto si to musí hodinu upravovať, ochucovať a neviem čo. Ale to už je každého vkus.
A čo váha? išla aspoň trošku dolu? koľko ste za prvý týždeň zhodili? ha? pochváľte sa :)